GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Hälsopaketet

Ge din hälsa och ditt välbefinnande en naturlig boost

I en stressig och hektisk vardag kan det vara svårt att få tillräckligt med sömn, du kan bli stressad, få problem med matsmältningen, drabbas av vitamin- och mineralbrist och mycket mer.

Allt detta är något som inte bara påverkar din fysiska hälsa och välbefinnande, utan också kan ha en negativ effekt på din mentala hälsa och välmående.

Det är just därför vi här på WeightWorld har skapat ett “emergency kit” i form av ett Hälsopaket med fyra olika kosttillskott som vart och ett kan bidra till att ge din fysiska och mentala hälsa en naturlig boost.

Paketet innehåller en burk med Psyllium Husk, även kallade loppfröskal kapslar, för matsmältningen, samt en burk med 5HTP-tabletter för normal serotoninproduktion, vilket är viktigt för ditt humör.

Det behövs även vitaminer och mineraler för att bibehålla fysiskt och psykiskt välbefinnande och därför får du med i paketet även en burk multivitaminer och mineraler för 1 års konsumtion samt en burk Montmorency Cherry för bättre sömn och återhämtning.

Kombinationspaket med 4 olika näringstillskott

Vårt Hälsopaket är speciellt sammansatt för att ge din hälsa och ditt välmående en naturlig boost, så att du kan få hjälp med allt från sömn, humör, matsmältning, immunförsvar, återhämtning, serotoninproduktion och mycket mer.

Kombinations paketet innehåller 4 olika näringstillskott som kan hjälpa dig på vägen mot bättre hälsa och välbefinnande:

Psyllium Husk: Psyllium Husk kännetecknas av ett högt innehåll av kostfiber, och därför kan ett dagligt intag av Psyllium Husk hjälpa till att skapa balans i ditt tarmsystem och matsmältning. Ett kosttillskott med Psyllium Husk är perfekt om du har matsmältningsproblem, trög mage, förstoppning eller hård mage.

5HTP-tabletter: 5HTP är ett aminosyratillskott idealiskt för viktminskning, träning och humör. 5HTP hjälper till att producera serotonin, vilket är viktigt för att hantera din aptit, humör och sömn. Tillskottet är också berikat med magnesium och vitamin B6, som hjälper till att bekämpa trötthet, bibehålla en naturlig elektrolytbalans och stödja fettförbränningen.

Montmorency Cherry: Montmorency Cherry är en bra källa till viktiga vitamin A och C, kan hjälpa till att bibehålla en normal urinsyranivå, är känt som en antiinflammatorisk superfood och är lämpliga för sömnproblem och sömnlöshet.

Multivitaminer och mineraler: Vårt högdos multivitaminpiller innehåller så mycket som 27 mineraler, vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen i optimala doser. Vitaminpiller bidrar bland annat till att stärka ditt immunförsvar och energi, minska trötthet och utmattning samt vårda dina ben och hud.

Vilken är den rekommenderade dagliga dosen för de olika kosttillskotten?

För Psyllium Husk rekommenderar vi en daglig dos på 2 kapslar. För Montmorency Cherry rekommenderar vi att du tar 2 kapslar dagligen. För Multivitaminer och Mineraler rekommenderar vi 1 tablett dagligen. För 5HTP-tabletter rekommenderar vi 1 tablett dagligen.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar kosttillskotten dagligen i minst 3 månader.

Gäller nöjdhetsgarantin alla produkter?

Ja, vår 100% nöjdhetsgaranti gäller alla bidrag i Hälsopaketet.

Finns det biverkningar av att ta något av kosttillskotten?

Alla kosttillskott är gjorda av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla använda tillskotten i Hälsopaketet?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar