GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

Ekologiska Svamp Kapslar

180 st | Naturligt tillskott för immunförsvaret

 • Köp 1 275Kr
 • Köp 2 522Kr 550Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 744Kr 825Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt

Point Icon Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Ekologisk blandning av 8 svampar (Lion's Mane, Reishisvamp, Igelkottaggsvamp, Sprängticka, Shiitakesvamp och Svampklubba
 • Boostar välmåendet och stärker immunförsvaret
 • Berikad med ingefära och gurkmeja
 • 180 kapslar för en 3-månaders förbrukning
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • VEGANSK
 • EKOLOGISKT
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • GMOFRI

Ta del av fördelarna med Ekologiska Svamp Kapslar

Svamp är ett otroligt livsmedel! Det är fettfritt och kalorisnålt men samtidigt fullproppat med viktiga näringsämnen, såsom vitaminer, mineraler, antioxidanter och fiber. Varenda en av de 8 supersvamparna i denna unika blandning har sina egna fördelar men gemensamt för dem alla är att de innehåller selenium - en antioxidant som bidrar till ett normalt fungerande immunsystem, koppar - en mineral som är viktig för produktionen av röda blodkroppar, och Betaglukan - en kostfiber som kopplats med att kunna förbättra kolesterolvärden och stärka hjärthälsan. Nu har vi samlat allt det bästa från 8 otroliga svampar i ett helt naturligt kosttillskott som berikats med gurkmeja så att du kan ta del av alla de fantastiska fördelarna från svamp varje dag, oavsett om du gillar att äta dem eller inte!

Huvudfördelarna och ingredienserna i Ekologiska Svamp Kapslar

Reishisvamp

Reishisvampen är en riktig humörhöjare som kan hjälpa till att hantera depression och ångest och samtidigt förbättra din sömn och ditt fokus.

Igelkottaggsvamp

Igelkottaggsvampen är en gammal och traditionellt använd läkesvamp som kan hjälpa dig med dina kognitiva förmågor, ditt minne och din koncentration.

Sprängticka

Sprängtickan är en riktig liten antioxidantbomb som är fullproppad med vitaminer och antioxidanter som kan hjälpa dig med ålderstecken och inflammationer och sänka nivåerna av LDL-kolesterol.

Shiitakesvamp

Shiitakesvampen är väldigt populär som matsvamp så du har säkert stött på den i en wok eller ramen någon gång. Men visste du att den också kan bidra till att sänka ditt kolesterol och stötta din hjärthälsa, blodcirkulation och ditt blodtryck?

Svampklubba

Svampklubba kallas också cordyceps och är fantastisk som kosttillskott! Den kan bland annat bidra till att boosta din energi för att förbättra dina träningsprestationer och hjälper musklerna att återhämta sig efter ett träningspass.

Gurkmeja

Den gula kryddan gurkmeja är rikt på ämnet kurkumin som är en substans med naturligt antiinflammatoriska och antioxidanta egenskaper som kan hjälpa till att stödja din hjärnhälsa och bevara hälsosamma leder samtidigt som det kan underlätta för kroppen att bekämpa mikroinflamationer.

Användning

Ta bara 2 kapslar om dagen tillsammans med ett helt glas vatten, helst i samband med måltid, för att boosta ditt immunförsvar och välmående. Varje burk innehåller 180 tabletter vilket motsvara en 3-månaders förbrukning.

Förvara burken på en sval och torr plats utom räckhåll för barn.

Råd

Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning ska du alltid rådgöra med läkare innan du använder kosttillskott. Avsluta användningen och rådgör med läkare om någon allvarlig reaktion skulle uppstå. Denna produkt är inte ämnad för personer under 18 år.

Fullständig ingredienslista

Ekologiskt Inonotus obliquus (Sprängticka) Pulver, Ekologiskt Ophiocordyceps sinensis (Svampklubba) Pulver, Ekologiskt Hericium Erinaceus (Igelkottaggsvamp) Pulver, Ekologiskt Grifola Frondosa (Maitake) Pulver, Ekologiskt Pleurotus Ostreatus (Ostronskivling) Pulver, Ekologiskt Lentinula Edodes (Shiitake) Pulver, Ekologiskt Coprinus Comatus pulver, Ekologiskt Ganoderma Lingzhi (Reishi) Pulver, Ekologiskt Curcuma Longa (Gurkmeja) Pulver, Ekologiskt Zingiber Officinale (Ingefära) Pulver, Kapselskal*: Hypromellos (HPMC )

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Ekologiska Svamp Kapslar
Ekologiska Svamp Kapslar

180 Kapslar | Naturligt tillskott för immunförsvaret

275Kr

+
Ekologiska Gurkmeja kapslar 1440mg
Ekologiska Gurkmeja kapslar 1440mg

1520 mg 180 Kapslar | Med ingefära & svartpeppar for leder

265Kr

+
Ekologisk Ashwagandha
Ekologisk Ashwagandha

605 mg 180 Kapslar | För immunförsvar, energi & blodsocker

250Kr

1 Produkt(er)

275Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(21)
4 Stjärnor
(9)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.24% baserat på 33 Kundomdömen

Verifierat Köp

Absolut prisvärt både för hälsa och för kostnaden.

m micke N
Verifierat Köp

Man känner nästan direkt hur det ger kroppen energi.

m micke N
Verifierat Köp

Jag svara upp väldigt bra på denna produkt. Min kognitiva förmåga och uthållighet har förbättrats avsevärt! Är väldigt nöjd.

A Anders B
Verifierat Köp

Känner mig väldigt pigg av dom även efter jobbet.

k kund
Verifierat Köp

Great product, Speedy delivery for a good price.

M Michael N
Verifierat Köp

Great product!

A Alexandra C
Verifierat Köp

Good product at a good price

M Malcolm S
Verifierat Köp

Good quality. Best price for quality.

P Pavlin S
Verifierat Köp

Goede ervaringen

K Kj V
Verifierat Köp

Moeilijk om iets te zeggen over pillen, maar ik heb je ieder geval geen negatieve bijwerkingen

I Ina B

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar