Gratis frakt vid köp över 699 kr
 Vitamin B12 | Natural kosttillskott för en energigivande metabolism
 Vitamin B12 | Natural kosttillskott för en energigivande metabolism

WeightWorld Vitamin B12

1000 mcg 400 Tabletter | Boostar välmående och vitalitet

Översikt

Din kropp behöver vitamin B12 för att fungera optimalt. Att få tillräckligt med vitamin B12 är viktig för att din hjärna, dina nerver och dina blodceller ska kunna göra sina jobb. Vitaminen främjar också en energigivande metabolism så att du kan få mer energi i vardagen. Vissa animaliska livsmedel, såsom fisk, kött och mejeriprodukter, innehåller vitamin b12 naturligt, men den också framställas syntetiskt. Så även om du är vegan eller vegetarian kan du ta del av dess fördelar.

  • Hjälper till att minska trötthet och utmattning
  • Hjälper ett normalt fungerande immunsystem.
  • Möjliggör en energigivande metabolism
  • Viktig för ett normalt fungerande nervsystem

Varje dagsdos av vårt tillskott med Vitamin B12 innehåller 1000μg av 100% ren metylkobalamin. Känn dig aldrig trött och utmattad igen med dessa högpotenta och prisvärda tabletter.

  • Vegansk
  • GMP
  • Glutenfri
  • GMO Free

Vad är Vitamin B12?

Vitamin B12 (metylkobalamin) är är en vattenlöslig vitamin som hjälper till att minska trötthet och utmattning. Den hittas i livsmedel, såsom kött, fisk, fågel och mejeriprodukter. Vegetarianer och veganer som inte äter animaliska produkter kan istället ta ett kosttillskott. Vårt kosttillskott med Vitamin B12 kommer i form av lättsvalda tabletter och är ett bekvämt komplement till din mat. Varje tablett innehåller 100% metylkobalamin med en potent styrka av 1000μg per dagsdos och ger dig en energiboost som håller hela dagen. Med 400 tabletter i varje burk får du över en årsförbrukning av Vitamin B12 tabletter.

Vilka är de främsta fördelarna och ingredienserna?

Om du alltid känner dig trött och utmattad så är vårt Vitamin B12 tillskott perfekt för dig. WeightWorlds Vitamin B12 är en naturlig, kraftfull och prisvärd lösning som boostar dina energinivåer för att hjälpa dig att hålla dig aktiv och i form. Vitamin B12 är viktig för utförandet av flera funktioner i kroppen. Vårt kosttillskott innehåller B12 som boostar immunsystemet, bidrar till en normal och energigivande metabolism och som spelar roll för produktionen av röda blodkroppar. Vitamin B12 bidrar till en normal psykologisk funktion och viktig för en normal funktion i ditt nervsystem.

Våra ingredienser kommer från naturliga källor och är lämpliga för vegetarianer.

Vem är Vitamin B12 till för?

Personer som är äter en varierad, hälsosam och välbalanserad kost får i sig tillräckligt med vitamin B12 så de behöver sannolikt inte tillskott. Men om du äter ensidigt, obalanserat eller undviker animalier så kan ett tillskott av vitamin B12 boosta ditt allmänna välmående.

Det finns också situationer då kroppen kan behöva ett extra högt intag av vitamin B12. Vårt kosttillskott är perfekt för gravida och ammande kvinnor eftersom att vitamin B12 och folat stöttar fosterutvecklingen. De är också bra för äldre som inte får i sig tillräckligt med vitamin B12 på grund av minskad aptit.

Notera att denna produkt bara lämpar sig för personer över 18 år. Personer yngre än 18 år bör inte ta dessa kosttillskott utan att prata med läkare först.

Användning

Ta en tablett om dagen, helst i samband med måltid, eller enligt läkares ordination.

Full ingredienslista

Metylkobalamin B12 100% ren. Mikrokristalin Cellulosa (MCC), Bindningsmedel: HPMC (Hydroxypropylmetylcellulosa), Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat (Vegetabilisk källa), Kiseldioxid (Sipernat 22S)

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

WeightWorld Vitamin B12
WeightWorld Vitamin B12

1000 mcg 400 Tabletter | Boostar välmående och vitalitet

239Kr

+
Hampaolja
Hampaolja

60 ml Olja | Hampa droppar för leder, hjärta och hjärna

199Kr

+
Kalcium, Magnesium och Zink med Vitamin D3
Kalcium, Magnesium och Zink med Vitamin D3

400 Tabletter | Tillskott för välmåendet

239Kr

1 Produkt(er)

239Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(57)
4 Stjärnor
(14)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.89% baserat på 75 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket för lite pengar

P Piotr
Verifierat Köp

Superb produkt för oss veganer. Den största förpackningen som jag hitta, som räcker i mer än ett år!

M Matte
Verifierat Köp

These are ok and value for money

C Christina
Verifierat Köp

The product is good and it works well

n nicholas P
Verifierat Köp

Nice size to swallow. Great service but bag arrived open.

W Wendy P
Verifierat Köp

Not used this before. I'm on a new regime to hopefully help my M.E. feeling more energetic already.

J Julie W
Verifierat Köp

I’ve noticed a real difference since I started using these. Nice to know I’m getting a natural source B12 too

A Andy
Verifierat Köp

My body started tingling and a blood test showed that I had a B12 deficiency. I am pleased to say my tingling has almost gone within a week of taking these! With 400 tablets per bottle, I will continue taking them for over a year and then reorder.

E Edna
Verifierat Köp

I have been feeling so tired recently. I became vegan about a month ago and although I feel better in most ways, my energy has been low. These tablets have helped me reenrgise and I feel absolutely amazing! Honestly couldn’t recommend these more

S Sian
Verifierat Köp

I am 65 and my mother is 88, I have been using these consistently and both my mother and I have been feeling amazing. We have alot more energy and swear by these tablets.

H Harriet

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar