måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Bio Amla Powder

200 g Pulver | Organic Heart And Protection Powder

Bio Amla Pulver är ett ekologiskt kosttillskott som har skapats för att öka ditt välbefinnande. Amla, även känt som det indiska krusbäret, är känt för sitt rikliga innehåll av C-vitamin, vilket kan ha fördelar för immunförsvaret och hjärtat, samt även kopplats till vikthantering och matsmältning. Amla anses även ha en stärkande effekt på håret, vilket kan motverka håravfall naturligt. Detta veganska pulver kan även användas på känslig hud och utslag.

  • Livskraft och hjärta
  • Upprätthåller friskt hår och hud
  • Potent källa till C-vitamin
  • Tillverkad av förstklassig ekologisk Amla
  • 100% vegansk
  • Lättanvänt pulver av högsta kvalitet
  • Ayurvedisk
  • Vegansk
  • Ekologisk
  • Vegetarisk
18.85
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vad är Amla?

Alma är även känd som Emblica officinalis och det indiska krusbäret. Alma är en näringsrik frukt som är känt för att kunna stödja hjärtat och immunförsvaret, med sitt rikliga innehåll av C-vitamin.

Varför bör man använda Amla pulver?

Amla är känt för att ha en mängd olika positiva egenskaper. Det är ett vanligt inslag i ayurvediska läkemedel, vilket är en gammal medicinsk praxis som har sitt ursprung i Indien. Amla kopplas ofta ihop med hjärthälsa och immunförsvar, men är även en populär ingrediens i produkter för håret och hårbotten som kan användas både inifrån och utvärtes.

veganskt och ekologiskt amla pulver for hjarta och immunforsvar med alla dess fördelar

Bio Amla Pulver

Detta förstklassiga amla pulver ät ett utmärkt tillskott till din dagliga kost och kan hjälpa dig att upprätthålla kroppens naturliga försvar och ditt allmänna välmående.

tva grona hander lyfter upp ett gront hjarta mot en vit bakgrund
Hjärta

Hjärtat har en viktig roll för ditt allmänna välbefinnande. Amla anses ha en inverkan på LDL-kolesterol (dålig kolesterol) i blodet. Uppbyggnad av kolesterol i blodkärlen kan orsaka komplikationer för hjärtat och en ökning av blodtrycket.

en gron skold med en vit kant pa en helvit bakgrund
Skydd

Det som gör Amla till en så kraftfull frukt är dess otroligt höga koncentration av C-vitamin. Detta aktiva mikronäringsämne bidrar till en normal ämnesomsättning. C-vitamin är även känt för att bidra till att skydda celler mot oxidativ stress och för att skydda kroppen mot infektioner.

en illustrerad mollekylbinding i gront i pa en vit bakgrund
Blodsockernivån

Bortsett från att bara hjälpa till med kroppens naturliga skydd, kan Bio Amla även underlätta vikthantering. Många studier har kopplat Amla till blodsockernivåer och blodsocker omvandlas ofta till fett av kroppen när nivån i blodet ökar.

Bio Amla Powder ingredienser

Ekologiska Amla Bär

Användning

Använd Bio Amla Powder genom att blanda en 5g tesked i ett glas vatten, valfri mjölk eller juice. Pulvret kan även blandas med mat och smoothies. Varje förpackning innehåller 200g, vilket motsvarar 40 portioner. Ingen skopa ingår i förpackningen. Du kan även använda Amla pulver som hårmask eller ansiktsmask.

Råd om Amla pulver

Notera att detta tillskott ska tas i samband med en balanserad hälsosam kost och motion för bästa resultat. Detta tillskott är lämpligt för veganer och vegetarianer, men var noga med att kolla hela ingredienslistan om du har några specifika allergier.

Läs mer
Bio Amla Powder 200 g Pulver | Organic Heart And Protection Powder

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mitt immunförsvar har blivit bättre sen jag började använda det.

M Marie K
Verifierat Köp

Bra produkt, bra pris, snabb frakt. Det ända som var lite jobbigt var att de var väldigt aggressiva att få sälja, ringde hem t.ex.

R Rickard
Verifierat Köp

Bra. Men dryt.

I Israt J
Verifierat Köp

Funkar som det ska :)

k kund
Verifierat Köp

Bra o hälsosamt o ha i smoothies.

R Rickard
Verifierat Köp

10/10 rekommnderar starkt.

F Freddy
Verifierat Köp

Snabb leverans,precis fått hem min

M Mattias
Verifierat Köp

Tar detta som ersättning för vitamin.

L Luke
Verifierat Köp

Lätt att ta, perfekt för hösten!

J James
Verifierat Köp

Bra

N Nicolle
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter