Gratis frakt vid köp över 699 kr

Hyaluronic Acid Capsules

300 mg 180 Kapslar | Naturligt kosttillskott för ben & leder

Översikt

WeightWorlds Hyaluronic Acid kapslar har skapats för att du enkelt ska kunna ta hand om din ben- och ledhälsa. De är framställda av 90% ren hyaluronsyra och är 300 gånger starkare än den genomsnittliga portionsstyrkan, för att ge din kropp exakt vad den behöver på bästa möjliga sätt. De hjälper till att stödja ben och leder för en aktiv livsstil och kan även hjälpa mot åldrande hud, så att du känner dig ungdomlig både på insidan och utsidan.

  • Naturligt friska ben & leder
  • Mot ålderstecken & rynkor
  • Högpotent 300mg styrka per portion
  • Med 90% ren Hyaluronsyra
  • 180 kapslar för 6 månaders bruk
  • Vegansk
  • GMP
  • ISO
  • GMO Free

Vad är Hyaluronic Acid kapslar?

Dessa förstklassiga kapslar med hyaluronsyra hör till de effektivaste på marknaden för att stödja din ben, leder och din hud. Med en kraftfull styrka på 300 mg per daglig portion, vilket är 300 gånger mer än genomsnittet, kan du vara säker på att du får det bästa för dig och hela din kropp. Varje kapsel innehåller 90% ren hyaluronsyra. Dessa lättsvalda kapslar kan enkelt och bekvämt läggas till i din dagliga rutin.

Hur fungerar de?

WeightWorlds Hyaluronic Acid kapslar är framställda för att stödja dina leder, ben och din hud från insidan. I samband med ålder och allmänt slitage börjar de naturliga nivåerna av hyaluronsyra i kroppen sjunka, vilket leder till stela leder, svagare ben och torr, åldrande hud. Kapslarna med hyaluronsyra har skapats för att hjälpa dig att tackla dessa problem genom att öka de naturliga nivåerna i kroppen, så att du kan hålla kroppen rörligare och huden fräsch, jämn och ungdomlig.

Vem bör använda dem?

WeightWorlds Hyaluronic Acid kapslar är idealiska för dem som vill ta hand om sina ben och leder samt vårda huden. Produkten passar utmärkt för att motverka ålderstecken, återfukta huden naturligt samt reparera huden och läka sår. Hyaluronic Acid kapslar är dessutom lämpliga för dem som tar andra kosttillskott, som glukosamin eller kollagen, eftersom det kompletterar deras unika fördelar.

Användning

Ta bara 1 kapsel om dagen, helst i samband med en måltid, eller enligt en läkares instruktioner. För bäst resultat rekommenderar vi att du tar kapslarna samma tid på dygnet varje dag. Detta är ett naturligt kosttillskott som inte har några kända biverkningar, men läs igenom ingredienslistan innan användning om du har personliga allergier. Produkten innehåller varken salt, stärkelse, vete, majs, gluten, laktos, jäst, mejeriprodukter, konstgjorda konserveringsmedel eller färgämnen och är dessutom vegansk. Produkten är inte avsedd för personer under 18 år.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser: hyaluronsyra, maltodextrin

Andra ingredienser: (Bulkmedel), magnesiumstearat (flödesmedel), kiseldioxid (klumpförebyggande medel), mikrokristalin cellulosa (bulkmedel), HPMC-kapselskal.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Hyaluronic Acid Capsules
Hyaluronic Acid Capsules

300 mg 180 Kapslar | Naturligt kosttillskott för ben & leder

289Kr

+
Glukosamin och kondroitin kapslar
Glukosamin och kondroitin kapslar

180 Kapslar | 1790mg | Naturligt tillskott for leder

209Kr

+
Marine Collagen Advanced
Marine Collagen Advanced

90 Kapslar | Med hyaluronsyra och CO-Q10

259Kr

1 Produkt(er)

289Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(97)
4 Stjärnor
(30)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.99% baserat på 133 Kundomdömen

Verifierat Köp

Vet ej än kvalitet.

K Kund
Verifierat Köp

Mycket prisvärt. Synligt resultat på hur och hår på bara två månader.

T Tola H
Verifierat Köp

Gör underverk för huden

T Tola H
Verifierat Köp

Bra för leder och hud.

M Margarita N
Verifierat Köp

De små rynkorna försvinner faktiskt och huden ser friskare ut

L Lidingöbo
Verifierat Köp

Bra bra och bra

S Suraini W
Verifierat Köp

Bra produkt för att få slätare hud.

D Dina G
Verifierat Köp

Bra produkt

F Fatema A
Verifierat Köp

Har köpt 2 burken nu. Man får mycket för pengarna då den räcker i 6 månader. Tycker att den hjälper väldigt bra mot den värk jag hade i lederna tidigare!

A Anna-Karin B
Verifierat Köp

Bra produkt

A ALYAA Y

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar