• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Mangostan i Sverige

Mangostan i Sverige är ännu inte lika utbrett som i Sydostasien men tack vare sitt otroliga näringsvärde har superfrukten blivit mycket populär runt om i världen. Frukten kallas även Mangosteen och finns i form av koncentrerat extrakt.

Med Pure Mangostan kan du bekämpa de extra kilona och öka energin i din kropp. Mangostan är fylld av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Med detta effektiva kosttillskott kan du bekämpa extra kilon och öka dina energidepåer.

Mangostan i Sverige: en växande trend

Denna superfrukt är mycket svår att hitta i Sverige. Tyvärr denna frukt med sina värdefulla egenskaper väldigt svår att förvara som färskvara än andra frukter från tropiska länder. Frukten ska förvaras i temperatur på mindre än fyra grader och mindre än 37 grader. Många försök har gjorts för att att odla superfrukten på nordliga breddgrader men de har inte gett många resultat. Under 1900-talet utmärkte drottning Victoria att utse den som kunde erbjuda henne en färsk mangosteen en adlig titel då hon hört talas om fruktens hälsosamma egenskaper.

Mangostan superfruit har länge ansetts effektiv för att bekämpa en rad olika krämpor från tarmproblem, smärtlindring, övervikt och sömnlöshet. Detta har gjort att frukten snabbt ökat i popularitet och äntligen gjort att super kommit till Sverige och fler och fler svenskar har upptäckt de kraftfulla egenskaperna i detta extrakt.

Frukten har en stark förmåga att öka kroppens produktion av serotonin som är en signalsubstans kopplad till tillstånd av glädje och smärtupplevelse och dessutom visat sig ovärderligt för att förbättra humöret. Serotin är nödvändigt för att hjälpa uthärda både psykiskt och fysiskt lidande. Serotonin reglerar även aptitkänsla och hjälper också till att övervinna känslan av sötsug.

Fördelarna med superfrukten är:

 • Hjälper frisättningen av serotonin
 • En av de mest kraftfulla antioxidantinnehåll som finns
 • Hjälper med viktminskning
 • Förbättrad tarmhälsa
 • Skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar
 • Antiinflammatoriska egenskaper
 • Anti-allergiska egenskaper
 • Skyddar mot angrepp av virus och bakterier

Frukten är känt för att förbättra det allmänna välbefinnandet och ökar energinivåerna, det är också därför som mangosteen i Sverige nu är så populärt bland fler och fler människor och dessutom är tillskottet perfekt för vegetarianer. Vill du veta mer om mangostan har vi fler artiklar om detta fantastiska superfrukt.

Antiinflammatoriska egenskaper

Tack vare mangosteens antiinflammatoriska egenskaper har frukten visat sig vara till stor hjälp för dem som lider av problem med bland annat högt blodtryck, högt blodsocker, diabetes och fetma i Sverige och restan av världen.

Antioxidanter har en viktig skyddande roll mot hjärt- och kärlsjukdomar. Inflammation är grunden för hjärt-och kärlsjukdomar och just av denna anledning så kan mangostan hjälpa dig att bekämpa ett flertal inflammatoriska sjukdomar tack vare sitt höga innehålla av antioxidanter.

Har tillskottet några biverkningar?

Detta koncentrerade extrakt har inga kända biverkningar och är 100% naturligt. Det är alltid bra att läsa förteckningen med ingredienserna ifall produkten innehåller några ämnen som du kan vara allergisk mot. Du är rekommenderad att be din läkares om råd om du tar antikoagulerande läkemedel eftersom de mangostan kan förstärka effekterna.

Hur kan jag hitta Mangosteen i Sverige?

I Sverige säljs Mangostan för ökad viktnedgång som juice eller koncentrat och det mest praktiska och effektiva sättet att ta detta fantastiska tillskott är utan tvekan det koncentrerade extraktet där alla egenskaper frukten behålls från hela frukten. Andra fördelar med extrakt i kapselform är:

 • De är lätt att förvara och det finns inget behov förvara dem i kylskåpet där
 • förpackningen är öppnad
 • Det är lätt att ta: bara fyra piller om dagen
 • De är lätta att svälja
 • En kapsel innehåller mer extrakt än flera frukter
 • Du kan ta det med dig överallt

Har du frågor produkten eller våra andra superfoods är du varmt välkommen att kontakta oss på antingen e-post, telefon eller chatt. Vår kundservice är redo att hjälpa dig vardagar mellan klockan 10 och 19.