• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

11 anledningar till att testa tarmrensning

När du genomfört ett bra program för tarmrensning kan du att uppleva följande positiva effekter på din hälsa:

Ökad energi

Din tarm bombarderas dagligen med gifter. Detta får många av oss att börja känna oss trötta. För utmattade för att träna, och till och med för trötta för att laga mat själva. Detta får till följd att vi börjar göra allt fler ohälsosamma matval. En naturlig tarmrensning kan öka dina energinivåer eftersom du rensar bort gammalt restavfall från din tarm. Genom att rensa ut gifter kommer din kropp att fungera bättre, och du kommer att må bättre. Den föda som du förser din kropp med kommer nu att användas bättre av kroppen, så att näringsämnen från frukt och grönsaker tas upp på rätt sätt.

Minskade förstoppningar

Efter år med en ohälsosam diet blir insidan av tarmarna täckta med en substans, kallad ”tarmplack”. Detta orsakar förstoppning och är inte alls fördelaktigt för din hälsa. Tarmrening hjälper inte bara att ta bort föroreningarna från tarmväggarna, det gör också att avfall kan passera ut mer obehindrat. Efter en tarmrensning är lättnaden definitiv.

Diarréerna försvinner

Enkelt uttryckt så orsakas diarré av gifter som kan orsaka problem för hela processen att omvandla avföringen till fast form. Efter en tarmrensning kan dessa symptom minska avsevärt, eftersom tarmrensning gör att tarmrörelserna blir mer stabila.

Klarare hy

Akne orsakas av gifter in din kropp. De gifter som gömmer sig i din tarm kan nå blodomloppet. De hamnar sedan i din hjärna och under din hud. Kroppen försöker att göra sig av med gifterna via porerna i huden. När du rengör din tarm med hjälp av tarmrensning kan du bli av med de här gifterna, och som resultat få en klarare hy.

Avlägsnande av parasiter, restavfall och gifter

Det har framkommit att 85% av den vuxna befolkningen i Nord Amerika har minst en form av levande parasiter i kroppen. En del ledande personer inom fältet anser att siffran kan vara så hög som 95%. Anledningen till att du inte märker av parasiterna är för att det är just detta som är deras överlevnadsstrategi. Alla människors tarmmiljö innebär en möjlighet för parasiter och olika organismer att leva och frodas. Tarmrening är det bästa sättet för att bli av med parasiter, och när väl parasiterna är bort så kan du märka en generell förbättring i ditt välmående.

Viktminskning

Vimktminskning med hjälp av tarmrensning är kanske en av de mest uppmärksammade fördelarna. Du kan då kombinera naturliga kottillskott som Garcinia Cambogia Pure & MaxMedix Intensive Colon Cleanse för en effektiv tarmrensining och viktminskning. Det är väl känt att en person i snitt bär omkring på 2 till 5 kilo tarmavfall. Den mest direkta och omedelbara effekten av tarmrensning är känslan av hur mycket lättare du blir, när väl allt avfall har spolats ut ur ditt system. Din tarm kan bli relativt igensatt efter år av att ha ätit fet mat, och det enda effektiva sättet för att rensa ut den samlade avfallsmassan är genom att använda en kvalitetsprodukt för tarmrening.

Dålig andedräkt försvinner

Dålig andedräkt kan orsakas av mat som inte bryts ner på rätt sätt. Dålig andedräkt är också ett symptom på en obalanserad kost. En diet som består av processad mat och otillräckliga mängder av vegetabilier kan öka risken för dålig andedräkt. Om man samtidigt är svullen eller märker av viktökning, förstoppning, uppblåsthet, hudproblem och sömnsvårigheter, kan dålig andedräkt vara en indikation på en parasitinfektion. Tarmrening kan hjälpa dig att komma åt roten till den dåliga andedräkten, genom att ta bort grundorsaken.

Lindring av rygg- och muskelsmärtor

Efter en tarmrening kan rygg- och muskelsmärtor lätta påtagligt. Gifter som lagras i lederna är grundorsaken till många former av artros. När tarmen renas ordentligt kan de här gifterna rensas ut, och tillsammans med en näringsriktig kost så kan lederna bli återställda.

Bättre tankeförmåga och stresslindring

Gifter och otillräcklig näringstillförsel drar ner vår mentala förmåga. Din kropp behöver ett matsmältningssystem som fungerar bra för att kunna ta upp den näring som behövs för att underhålla dina nervceller. Utöver det så är flera gifter kända för att ha negativ effekt på vår känslomässiga hälsa och orsaka irritation, oro, depression och minskad stresstålighet. När du använder bra metoder för tarmrensning så kommer din tankeförmåga att förbättras, du kommer att hamna i känslomässig balans och stressnivåerna kommer att minska avsevärt.

Ett lyft för ditt immunförsvar

Ett system som är tilltäppt av gifter kommer att orsaka ett dåligt fungerande immunförsvar. Ett dåligt fungerande immunförsvar gör din kropp mer sårbar för förkylningar, influensa och andra virussjukdomar. Det finns ökad risk för stockningar i lymfsystemet när matsmältningssystemet inte fungerar som det ska. En lämplig tarmrening kommer att ta bort förträngningarna och bara det kommer att ge ett lyft till ditt immunförsvar.

Ett reglerat matintag

Efter tarmrening kan du inte bara att gå ner i vikt, det kan även bli enklare att hålla vikten genom att du upplever en mer hälsosam aptit och större uppskattning för mer hälsosam mat. En ren tarm ser till att avfall inte stannar i kroppen längre än nödvändigt. Detta får till effekt att din aptit blir mer hälsosam och du kommer att bli mindre benägen att äta för mycket.