Gratis frakt vid köp över 599 kr

Liposomal Vitamin C

1000 mg 180 Kapslar | Högpotent tillskott för immunförsvaret

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Söker du ett tillskott med en hög dos C-vitamin som kan höja din energinivåer och förbättra ditt immunförsvar, så att du kan komma i form och må bra? Liposomal Vitamin C kapslar från WeightWorld är ett tillskott med naturliga ingredienser och hög absorptionsförmåga, utformat för att skydda din kropp och hålla dig pigg och energisk. Med en kraftfull kombination av antioxidanter, kalium, L-askorbinsyra, lecitin och askorbylpalmitat garanterar dessa unika liposomala kapslar ett maximalt skydd mot skadliga fria radikaler orsakade av allergener, föroreningar, stress och giftiga kemikalier.

 • Kraftfull portionsstyrka på 1000 mg för ett bättre immunförsvar
 • Maximal biotillgänglighet för förbättrad absorption
 • Utformat för att minska trötthet och orkeslöshet
 • Hjälper till att upprätthålla normal kollagenproduktion
 • 180 kapslar i varje burk för 90 dagars behov
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Laktosfri
 • GMO Free

Varför behöver man Liposomal Vitamin C för att stärka immunförsvaret?

Flera kroppsfunktioner som har en betydande roll för immunförsvaret behöver C-vitamin för att fungera med maximal effekt. Denna vattenlösliga antioxidant stödjer de vita blodkropparna, antikropparna och din kropps naturliga försvar mot skadliga bakterier och smittämnen. Människokroppen kan dock inte syntetisera C-vitamin på egen hand. Därför kan du stärka din kropps försvarsmekanism och skydda den mot oönskade infektioner och sjukdomar med ett regelbunden tillskott av Liposomal Vitamin C.

Varför välja WeightWorld Liposomal Vitamin C?

Det finns två viktiga faktorer att ha i åtanke om man vill välja ett kosttillskott med maximal effekt för immunförsvaret och det allmänna välbefinnandet - styrka och biotillgänglighet. De flesta produkterna på marknaden innehåller 1000 mg per portion, men WeightWorlds Liposomal Vitamin C tillskott har en kraftfull dos på 1000 mg högkvalitativt liposomalt C-vitamin i varje portion och varar i hela 90 dagar. Produkten är utformad med en vetenskapligt beprövad liposomal leveransmetod som garanterar att din kropp absorberar C-vitaminet så snabbt som möjligt, för ett maximalt skydd mot oxidativ stress, infektioner och allergener.

Fördelar med Liposomal Vitamin C kapslar

En nackdel med många C-vitamintillskott är att de inte absorberas fullständigt av kroppen. Därför har WeightWorld skapat Liposomal Vitamin C, lättabsorberade kapslar som är idealiska för att ge din kropp en hög dos C-vitamin för att stärka kroppens naturliga försvar. Liposomal Vitamin C kapslar är inte bara ett snabbt, kostnadseffektivt och enkelt sätt att upprätthålla det allmänna välmåendet, utan bidrar även till att:

 • Upprätthålla normal kollagenproduktion
 • Skydda cellerna från skador orsakade av fria radikaler
 • Motverka trötthet och orkeslöshet
 • Öka ämnesomsättningen
 • Upprätthålla normala funktioner i benen, blodkärlen och brosket

Vem bör använda WeightWorld Liposomal Vitamin C kapslar?

Detta avancerade C-vitamintillskott är glutenfritt och sockerfritt vilket gör det perfekt för människor med en hälsosam och aktiv livsstil. Det innehåller liposomer i nanostorlek som skyddar och levererar näringsämnen direkt till cellerna, så att du får högsta möjliga intag av C-vitamin snabbare och effektivare.

Dessa lättsvalda kapslar är ett snabbt och effektivt sätt för upptagna personer att ta hand om sitt immunförsvar dagligen, för att enkelt främja sin hälsa och njuta av maximala fördelar för kroppen med minimal ansträngning.

Användning

Ta två kapslar dagligen tillsammans med en måltid för bästa resultat. Läs igenom hela listan med ingredienser för att undvika allergiska reaktioner eller komplikationer. WeightWorld Liposomal Vitamin C kapslar är GMO-fria och innehåller inte majs, gluten, socker, skaldjur, jordnötter, soja eller ägg. De är lämpliga för vegetarianer och har inga fyllmedel eller konstgjorda färger. Produkten har inga kända eller rapporterade biverkningar.

Ingredienslista

C-vitamin (askorbinsyra), solrosfosfolipidkomplex, nyponekstrakt, askorbylpalmitat, magnesiumstearat, kapselskal: hypromellos (HPMC)

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Liposomal Vitamin C
Liposomal Vitamin C

1000 mg 180 Kapslar | Högpotent tillskott för immunförsvaret

281Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

+
Vitamin D3 4000IU
Vitamin D3 4000IU

4000 IU 400 Tabletter | D vitamin tabletter

179Kr

1 Produkt(er)

281Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

78.67% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra med rejält med C-vitamin i en lättsvald kapsel

B Britt C
Verifierat Köp

Har för kort erfarenhet av resultatet av intaget av produkten

Åke B
Verifierat Köp

Svårt att veta om innehållet i kapslarna är rätt, eller om det bara är ren askorbinsyra?

J Jörgen L
Verifierat Köp

Funkar bra

K Kaarina J
Verifierat Köp

Aaaaaaaaaasaa

D Doritti A
Verifierat Köp

Mycket bra produkt

H Hanan O
Verifierat Köp

En till utmärkt produkt från ett bra företag. Kvalitet på deras vitamin c och det är väldigt pålitligt så förhoppningarna är höga. Skulle verkligen rekommendera.

V Véronique
Verifierat Köp

Överraskande bra smak. Normalt har liposomal inte den godaste smaken. Verkar även vara starkare än dom billigare markerna som jag har tagit tidigare.

D Danielle
Verifierat Köp

Bra förpackat. Värt pengarna för 90-dagars användning. Ser även fram emot att ha detta i min vanliga rutin.

C Claudia
Verifierat Köp

Det är väl ingen skillnad på c-vitamin och c-vitamin? Förstår inte varför denna skulle vara bättre än andra c-vitamin? Men den är säkert minst lika bra som andra c-vitamingrejjer så den är ju inte dålig.

L Lovisa

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar