• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Pre Tan Primer

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Nu kan du äntligen få brun och strålande hud utan fläckar! Kombinera Skinny Tan Pre Tan Primer och Skinny Tan 7-Day Tanner för att ge din kropp en naturlig solbränna och bli brun med bästa resultat. Pre Tan Primer förbereder kroppen genom ta bort döda hudceller och torr hud. Rekommenderat är att använda denna primer på till exempel armbågar eller knäveck för att hjälpa Skinny Tan 7-day att tränga långt in i hudlagren. Låt dig inspireras och få maximalt resultat genom denna kombination av effektiva produkter!

 • Använd innan Skinny Tan 7-day Tanner för maximalt resultat
 • Avlägsna döda hudceller
 • Kan förhindra ojämheter
 • För att optimera resultaten och få en jämnt solbränd hud
 • Passar alla hudtyper
 • Lätt att använda med 100 % naturliga ingredienser

Skinny Tan Tan Pre Primer är mycket lätt att applicera på kroppen. Det bör appliceras några timmar innan användandet av Skinny Tan 7-day tanner för att förbereda huden för solbränna och hjälper dig samtidigt att behålla solbrännan längre. Med Skinny Tan Pre Tan Primer kan du vara säker på att färgen appliceras jämnt och du blir av med döda hudceller på samma gång.

Vad är Skinny Tan Pre Tan Primer?

Många människor drömmer om en vacker och naturligt solbränna. Med Skinny Tan Tan Pre primer i kombination med Skinny Tan 7-Day Tanner kan du uppfylla denna önskan om att bli brun. Denna kräm är det förberedande steget i din behandling och verkar på hela kroppen. Denna kräm är speciellt effektiv för att hjälpa till att uppnå ett naturligt resultat på armbågar, knän och fotleder. För att göra huden optimalt mjuk så tar Pre Tan Primer bort döda hudpartiklar och hjälper dig att uppnå ett naturligt effektivt resultat.

Skinny Tan Pre Tan Primer ingår är en serie med de mest populära brun-utan-sol produkterna för en naturlig och helt skonsam solbränna samtidigt som Skinny Tan Pre Tan Primer stramar åt huden, hjälper dig att bli brun och hjälper till med att motverka celluliter.

Hur fungerar Skinny Tan Pre Tan Primer?

Skinny Tan Pre Tan Primer bör användas i duschen eller badkaret kombinerat med vatten. Vi rekommenderar att krämen först appliceras på fötterna och sedan uppåt på resten av kroppen för dig som vill bli brun naturligt. Gnid in din Pre Tan Primer väl i huden då den då verkar på allra bästa sätt. Krämen kan också motverka celluliter tack vare dess näringsrika och åtstramande ingredienser. Knän, armbågar, vrister och torr hud kräver ofta särskild uppmärksamhet. Skinny Tan Pre Tan Primer kan därmed hjälpa hudytan att bli brun, bli mjuk och följsam genom att helt enkelt ta bort torra och döda hudpartiklar för dig som vill behålla solbrännan längre.

Vilka är ingredienserna i Skinny Tan Pre Tan Primer?

Vatten, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, stearinsyra, valnötsskalpulver, cetearylalkohol, trietanolamin, fenoxietanol, Capryly Glycol, Bentonit, kaliumcetylfosfat, parfym, xantangummi, Dinatrium-EDTA, kumarin.

Vem kan använda Skinny Tan Pre Tan Primer?

Skinny Tan Pre Tan Primer hjälper dig att behålla solbrännan längre och har inga kända biverkningar. Observera att produkten innehåller parfym och alkohol. Därför kan det vara bäst att testa det bäst att testa det först på ett litet område av huden.

Eftersom det är känt att sola kan vara mycket skadligt för kroppen, är Skinny Tan Pre Tan Primer det perfekta alternativet om du inte vill belasta kroppen och ändå bli brun och behålla solbrännan längre.

Hur beställer jag Skinny Tan Pre Tan Primer?

Klicka helt enkelt på "Köp" och välj den önskade mängden av produkten. Du kan välja mellan olika alternativ för betalning och leverans för att hitta ett alternativ som passar just dig.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

100% baserat på 3 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Bra pris, snabb leverans och räcker länge

  T Tina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Älskar alla produkter från Skinny tan! Tack för att ni tagit in dem då jag inte hittat dem i sverige innan!!

  IG Isabell Gren weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Fungerar jättebra och gör att solbrännan håller längre än annars! har använt denna i kombination med 7 day tanner.

  M Mickan weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.