• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Tea Infuser Bottle

Örtte

199Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Örtte Natural Tea Infuser Bottle är perfekt utformad för att göra ett bra te som håller både smak, värme och kvalitet. Denna termos är av hög kvalitet tillverkad av dubbelglasade fotokromatiskt material som inte kan repas. Denna Tea Infuser Bottle har även ett smart dubbelsidigt te-filter där du kan placera ditt favoritte. Filtret är avtagbart, lätt att rengöra och tillverkat av rostfritt stål.

 • Hög kvalitet
 • Perfekt för både varma och kalla drycker
 • Avtagbar sikt av rostfritt stål
 • Dubbelt skydd mot repor
 • Kan tvättas i diskmaskin
 • Smart dubbelsidigt tefilter

Örtte Natural Tea Infuser Bottle har en snygg skruvkork gjord av bambu i hög kvalitet vilket både gör att flaskan ser snygg ut och håller ditt te varmt och väl flaskan försluten. Denna flaska är perfekt när du vill dricka ditt te på väg, på kontoret eller bara i en praktisk och designad te-termos. När du har använt dina termos några gånger kan du enkelt diska den i diskmaskinen.

Läs mer

Vad är Örtte Natural Tea Infuser Bottle?

Denna te-termoss skapades för att underlätta infusion av Örtte Naturals populära Detox- och Skinny te och fungerar precis lika bra för andra typer av teer. Denna termos håller både temperaturen på varma och kalla drycker, är lätt att ta med och gör att ditt te smakar bättre än någonsin. Denna termos är perfekt för dig som vill hålla temperaturen på ditt te. Det material som används är av högsta kvalitet. Glaset är tåligt dubbelsidigt och korken är tillverkad av ekologiskt bambu för att på bästa sätt hålla temperaturen på din dryck. Denna Tea Infuser Bottle är således en elegant och högkvalitativ lösning så att du kan dra nytta av ditt örtte – vart du än är!
Tea Infuser Bottle

Tillsätt ditt te. Denna tetermos har tagits fram av Örtte Naturals för maximal smak och effekt av Örtte Naturals populära detox- och skinny teer men den verkar också lika bra för andra drycker.

Blanda ditt lösa eller tepåsar och låt teet dra under 2-4 minuter enligt instruktionen. Håll värmen på ditt te och drick det överallt, variera teet obegränsat och gör ditt egna frukt- eller isteer.

Ta med din Infusion bottle till kontoret, på gymmet, i handväskan eller till universtetet och få samma fräscha och varma smak hela dagen och vart som du än befinner dig!.

Vad är Örtte Natural

Örtte Natural är en skandinavisk tillverkare av storsäljande detox- och slimming teer. Dessa produkter har framtagits med visionen att främja en hälsosam livsstil och öka välmående hos våra kunder. Alla produkter från Örtte är naturliga och fria från konserveringsmedel och är gjord för att hjälpa dig att förbättra hälsa, kost och livsstil.

Teerna från Örtte Natural innehåller handplockade ingredienser av högsta kvalitet. Ingredienserna har plockats på sommaren när de är som mest mogna och fyllda av näringsämnen. Ingredienserna i teerna är handplockade från de bästa teplantager i världen.

Vilka teer kan Örtte Teatox Te-termos användas med?

Vår populära te-termos kan användas med alla typer av teer! Oavsett om du vill förvara ditt Detoxte, is-te eller ditt frukostte i din Tea Infuser Bottle så fungerar det alldeles utmärkt. Denna flaska är speciellt utformad för Örtte Naturals teer för att maximera effekten och hjälpa dig med din 28 dagars teatox kur, även om den fungerar lika bra för andra drycker.

Här är två av våra mest populära teer att kombinera med denna termos.

Skinny Tea 28 dagar

Detta te dricks under 28 dagar för att enkelt och snabbt gå igenom en komplett kur med Skinny tea. Teet innehåller effektiva ingredienser som har visat sig vara särskilt effektiva för viktminskning. Med Skinny Tea får du ökad energi och snabbare ämnesomsättning vilket är två faktorer som kan hjälpa dig att uppnå en håll viktminskning. Detta te har visat sig kunna minska apit och sötsug samt ökad fettförbränning på mindre än en månad.

Detox Tea 28 dagar

Du kan enkelt, snabbt och effektivt gå igenom en energigivande detoxkur hemma med Detox tea 28 dagar från Örtte. Vårat populära detoxte innehåller 100 % naturliga ingredienser som har visat sig vara effektiva vid rengöring av kroppen från insidan och ut. Teet har visat sig kunna hjälpa till med att öka din energi, öka immunförsvaret och stärka kroppen.

Vart köper jag Örtte Teatox Te-termos?

Denna exklusiva Örtte Tea Infuser Bottle hittar du direkt här hos oss på Weightworld. Du kan enkelt köpa den genom att trycka på "Lägg till" och följa de enkla stegen i vår utcheckning. i har en enkel och säker utcheckning i tre steg. Du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ och leveransalternativ för att finna ett alternativ som passar just dig.

Du kan även placera en order över telefon med hjälp av vår kundtjänst på telefon 08 44 68 24 03. Kontakta vår kundtjänst om du behöver assistans med din beställning eller om du har några frågor eller funderingar.