• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Ökad förbränning med Örtte & citron

Du kanske har fungerat på att lägga till örtte te till din diet för att förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller öka ditt välmående. Även om detta te kan underlätta viktminskning så bör det även kombineras med ett flertal andra livsstilsförändringar. Om du är orolig över överskottsfett på din mage, tala med din läkare som kan ge rekomendationer om det bästa sättet att gå ner i vikt för just dig.

Vad är ämnesomsättningen?

Ämnesomsättning är den mängd energi eller kalorier som behövs av kroppen för att hålla sig igång hela dagen. Alla människors ämnesomsättning påverkas av ens kroppssammansättning, vilket betyder att människor med mer muskler har en högre ämnesomsättning, medan de som är mindre muskulösa har en lägre ämnesomsättning. Behöver du hjälp att öka ämensomsättningen kan skinny tea 28 dagar hjälpa dig på vägen.

En person med en högre ämnesomsättning (på grund av träning och större muskelmassa) kan äta mer kalorier per dag än en person med samma vikt och längd som inte tränar eller har samma mängd muskelmassa. Även om det finns flera sätt som sägs öka ämnesomsättningen, är den mest väldokumenterade sätt att träna styrketräning. Eftersom muskler bränner kalorier mer effektivt än fett, ju mer muskler du har, desto fler kalorier bränner du.

Fördelar med örtte

Alla typer av örtte och grönt te kommer från Camellia Sinensis plantan men olika sorters te genomgår olika nivåer av bearbetning.

Eftersom att Örtte för ökad förbränning tillverkas endast genom ångning av tebladen så är det det minst bearbetade teet av alla vilket gör det rikt på antioxidanter. Även om mer efterforskning behövs så kan konsumering av grönt te bidra till att minska risken för vissa typer av sjukdomar och virus, förbättra vakenhet, förbättra kolesterolnivåer, minska risken för hjärtsjukdomar och hjälpa viktminskning. Grönt te anses i allmänhet säkert och har inga kända biverkningar då det är ett helt naturligt tillskott och dryck.

Örtte och ökad förbränning

Bästa resultaten tycks förekomma i dem som dricker en kombination av gröt te och koffein. En allmän rekomendation är att konsumera två till tre koppar te för viktminskning och detox per dag under 28 dagar. Detta motsvarar totalt 240 till 320 mg av polyfenoler. Om du är känslig för koffein så kan det överståede dock vara för mycket att konsumera per dag.

Grönt te-extrakt

Grönt te kan också tas i form som ett kosttillskott. Medans gönt te anses allmänt säkert så finns det inte tillräckligt med bevis för att fullt stödja hävdnigar att det hjälper viktminskning. Men de aktiva kemikalierna i grönt te tros inte bara att förbättre kalori och fettmetabolismen utan det kan också hjälpa till att minska aptiten effektivt. Även om grönt te eller grönt teextrakt hjälper till med en ökad viktminskning så måste du fortfarande hålla koll på ditt kaloriintag och få regelbunden motion för att fullt kontrollera din vikt.

Citron och viktminskning

Lägg till citron till örtte för att hjälpa till med att förbättra smaken om du så önskar. Dessutom kan citron också fungera som naturligt aptidnedsättande. Kärnpunkten i viktminskning är dock att du måste inta färre kalorier än du förbränner. De som är framgångsrika med sin viktminskning på lång sikt, kombinerar ett kosttillskott och hälsosam mat med en måttlig motion under de flesta dagar i veckan.