• Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Ökad förbränning med Örtte & citron

Du kanske har funderat på att lägga till örtte te i din diet för att förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller öka ditt välmående. Även om detta te kan underlätta viktminskning så bör det även kombineras med ett flertal andra livsstilsförändringar. Om du är orolig över överskottsfett på din mage, tala med din läkare som kan ge rekommendationer om det bästa sättet att gå ner i vikt för just dig.

Vad är ämnesomsättningen?

Ämnesomsättning är den mängd energi eller kalorier som behövs av kroppen för att hålla sig igång hela dagen. Alla människors ämnesomsättning påverkas av ens kroppssammansättning, vilket betyder att människor med mer muskler har en högre ämnesomsättning, medan de som är mindre muskulösa har en lägre ämnesomsättning. Behöver du hjälp att öka ämnesomsättningen kan skinny tea 28 dagar hjälpa dig på vägen.

En person med en högre ämnesomsättning (på grund av träning och större muskelmassa) kan äta mer kalorier per dag än en person med samma vikt och längd som inte tränar eller har samma mängd muskelmassa. Även om det finns flera sätt som sägs öka ämnesomsättningen, är den mest väldokumenterade sätt att träna styrketräning. Eftersom muskler bränner kalorier mer effektivt än fett, ju mer muskler du har, desto fler kalorier bränner du.

Fördelar med örtte

Alla typer av örtte och grönt te kommer från Camellia Sinensis plantan men olika sorters te genomgår olika nivåer av bearbetning.

Eftersom att Örtte för ökad förbränning tillverkas endast genom ångning av tebladen så är det det minst bearbetade teet av alla vilket gör det rikt på antioxidanter. Även om mer efterforskning behövs så kan konsumering av grönt te bidra till att minska risken för vissa typer av sjukdomar och virus, förbättra vakenhet, förbättra kolesterolnivåer, minska risken för hjärtsjukdomar och hjälpa viktminskning. Detta är till viss del på grund av kroppens behov av antioxidanter för att skydda sig mot fria radikaler. Grönt te anses i allmänhet säkert och har inga kända biverkningar då det är ett helt naturligt tillskott och dryck.

En annan fördel med att dricka ett örtte är att det kan leda till ökad energi. Det är en naturlig energikälla på grund av koffein och andra naturliga ingredienser som oftast finns i örtte. Ökad energi kan i sin tur leda till ett hälsosammare liv. Det låter kanske som en alldeles för enkel lösning, men om man inte går runt och känner sig trött och småhängig hela tiden så får man mer motivation till en bättre livsstil. Att ha ordentligt med energi kan göra att man enklare tar sig till gymmet eller går ut på en lång promenad, samt att man orkar lägga ner mer tid på att planera och laga hälsosam mat. Att se till att man har energi är otroligt viktigt när det kommer till att gå ner i vikt.

När det kommer till att gå ner i vikt kan ett örtte hjälpa till då det verkar för att minska aptiten. Det är viktigt att äta och få i sig ordentligt med näring men det är ofta man småäter när man egentligen inte behöver det. Ett örtte eller grönt tes aptitdämpande verkan kan ha den effekt att man slutar småäta och därmed går ner i vikt. Ofta är det faktiskt på grund av “onödiga” kalorier som man har svårt att gå ner de sista kilona eller bli av med magfettet man länge kämpat med.

Örtte och ökad förbränning

Bästa resultaten tycks förekomma i dem som dricker en kombination av grönt te och koffein. En allmän rekommendation är att konsumera två till tre koppar te för viktminskning och detox per dag under 28 dagar. Detta motsvarar totalt 240 till 320 mg av polyfenoler. Om du är känslig för koffein så kan det ovanstående dock vara för mycket att konsumera per dag.

På grund av dess innehåll av grönt te kan örtte vara bra för din förbränning. Grönt te innehåller nämligen antioxidanter som inte bara skyddar kroppen mot fria radikaler men även kan hjälpa påskynda ens fettförbränning. Samtidigt har grönt te och örtte visat sig kunna minska mängden fett som tas upp av kroppen medan vi äter.

Grönt te-extrakt

Grönt te kan också tas i form som ett kosttillskott. Medans grönt te anses allmänt säkert så finns det inte tillräckligt med bevis för att fullt stödja hävdar att det hjälper viktminskning. Men de aktiva kemikalierna i grönt te tros inte bara att förbättra kalori och fettmetabolismen utan det kan också hjälpa till att minska aptiten effektivt. Även om grönt te eller grönt te extrakt hjälper till med en ökad viktminskning så måste du fortfarande hålla koll på ditt kaloriintag och få regelbunden motion för att fullt kontrollera din vikt.

Citron och viktminskning

Lägg till citron till örtte för att hjälpa till med att förbättra smaken om du så önskar. Dessutom kan citron också fungera som naturligt aptitnedsättande. Kärnpunkten i viktminskning är dock att du måste inta färre kalorier än du förbränner. De som är framgångsrika med sin viktminskning på lång sikt, kombinerar ett kosttillskott och hälsosam mat med en måttlig motion under de flesta dagar i veckan.

Att ha citron i ditt gröna te kan göra så att de antioxidanter i teet blir mer effektiva. Eftersom det är dom som kan hjälpa dig att gå ner i vikt och öka din förbränning är citron ett fantastiskt tillskott till ditt te! Citron har som sagt visat sig kunna dämpa aptitet men även vara bra mot sötsuget. Det är lätt att känna ett behov av socker efter man ätit mat eller när man är trött och att dricka en kopp grönt te med citron i kan effektivt dämpa denna känsla. Testa själv! Ta dig en kopp grönt te och pressa i lite ekologisk citron i efter middagen och se om du fortfarande är lika sugen på choklad som du var innan.

Detox med te

Att göra en detox kan vara ett effektivt sätt att gå ner i vikt och öka din fettförbränningörtte för detox kan effektivt stärka din kropp, öka ämnesomsättningen och förbättra ditt generella välmående.

Detox Tea är ett 100 % naturligt sätt att detoxa kroppen på med hjälp utav ingredienser som bland annat grönt te, vitt te, lavendel, kamomill och gojibär. Alla dessa ingredienser har fördelaktiga ingredienser för att rena kroppen och samtidigt hjälpa med en snabb och hållbar viktnedgång. Detta örtte kan vara till stor hjälp för att öka dina energinivåer och därmed hjälpa dig hålla motivationen uppe!

Det kan vara värt att göra en detox då och då för att låta kroppen återhämta sig. Om man bor i en storstad får man väldigt lätt i sig gifter från avgaser och både vatten och konserveringsmedel kan innehålla allt från fria radikaler till andra slaggprodukter som kroppen inte mår bra av. Att göra en detox kan öka din förbränning och ge kroppen en chans att bli ren och frisk från de gifter som kan leda till dålig hud, sämre matsmältning, uppblåst mage och dåligt immunsystem.