• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Fördelar med konjac svampar

Konjac Sponge är effektiv med att ta bort smuts på huden och jämnar ut hudens struktur, tillverkas utan konserveringsmedel eller skadliga kemikalier. Med tanke på alla naturliga egenskaper och hälsofördelar som Konjac innehåller, har den blivit en mer populär ingrediens för hudvårdsprodukter.

Vad är Konjac Sponge?

Konjac (som mer formellt kallas "Amorphophallus Konjac" på engelska eller "Konnyaku" på japanska) är en växt som växer naturligt i Asien och odlas i Japan, Korea, Kina och andra delar av Sydostasien. I Japan har Konjac Sponge använts som en näringskälla för över 1500 år. Konjac Sponge har tillverkats från växtfiber av denna växt tillsammans med franska leror och vissa innehåller ren kol från bambu. Som ett resultat, är Konjak Sponge extremt mild och 100% biologiskt nedbrytbart

Även i dag är Konjac fortfarande en basvara i Asien, där de är kända för att vara näringsrika och väldigt fördelaktiga för att upprätthålla god hälsa. Huvudingrediensen i Konjac Sponge är glucomannan fiber som innehåller ett brett spektrum av aminosyror. Bortsett från att vara rik på fiber, är Konjac roten också fylld med nyttiga vitaminer och mineraler som järn, kalium, fosfor och kalcium. Dessutom är Konjac Sponge en hög alkalisk föda, som när man ätit leder till att balansera ut surhetsgraden i våra kroppar.

Vad är Konjac Sponge då?

Med tanke på de många naturliga egenskaper och hälsofördelar som Konjac innehåller, har Konjac blivit en alltmer populär ingrediens för olika hudvårdsprodukter under åren - Konjac Sponge är en av dem. I själva verket, med tanke på deras lätta användning och dess bra rengörings förmåga, har den japanska Konjac används för att bada nyfödda barn i över 100 år nu. Det går att bevisa hur mjuk, mild och säker Konjac Sponge är för vår hud.

Dessutom är Konjac Sponge höggradigt absorberande och som sådan, när svampen är mättad med vatten, är dess yta täckt av ett vattenhaltigt skikt, som bildar en barriär mellan svampen och huden. Följaktligen är huden aldrig i direkt kontakt med fibrerna. Detta minskar avsevärt risken för skador på huden eller irritation från överskott av exfoliering. Av denna anledning är Konjac Sponge också bra för personer med känslig hud.

Det vattenhaltiga skiktet av svampen är något basiskt, som balanserar pH-värdet i vår hud och effektivt renar bort olja, smuts och pormaskar från porer.

Rengöringen med Konjac Sponge lämnar alltid din hud mjuk, smidig och ren!

Vår Konjac Sponge - Var och hur görs de?

Alla Konjac produkter är handgjorda i Japan med 100% naturliga glukomannan fibrer extraherade från Konjac växter som odlas i Gunma Prefecture. Produktionsanläggningen i Japan, där våra Konjac svampar tillverkas, grundades nästan för 10 år sedan och har sedan dess ägnat sig åt att produktionen är av högkvalitativa Konjac produkter. Hur hjälper Konjac Sponge din hud

Efter tillverkningen levereras svamparna till våra kontor i Toronto och Hong Kong för förpackning och frakt.

Våra svampar görs utan konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen eller skadliga och giftiga kemikalier och är 100% naturliga och biologiskt nedbrytbara. De är också ”grymhet-fria” (inga tester gjorts på djur) och GMO-fria. Se "Fördelar med Konjac" finns att läsa nedan för fullständig information om hur våra Konjac svamp kommer att gynna din hud!

Viktiga fördelar med Konjac Sponge

 • Äkta japansk Handgjord produkt
 • 100% Naturligt
 • 100% biologiskt nedbrytbart
 • Lämplig för alla hudtyper (inklusive känslig hud)
 • Lämplig för alla åldrar (inklusive spädbarn och barn)
 • Lämplig för daglig användning
 • Doftfri
 • Innehåller naturliga anti-oxidanter och mineraler som är bra för hud
 • Inga konstgjorda färger, konserveringsmedel eller skadliga och giftiga kemikalier
 • ”Grymhet-Fria” (Produkten har inte testats på djur)
 • GMO-Free (Produkten tillverkas med 100% rent Konjac fibrer extraherade från icke-genetiskt modifierade Konjac växter)

Fördelar för din hud

 • Rengör porerna på djupet för att ta bort överflödig olja, pormaskar, döda hudceller och smuts
 • Försiktigt och effektivt exfolierar huden vilket resulterar i mjukare och skönare hud textur
 • Ger näring och återfuktar huden
 • Balanserar pH-nivån i huden (vilket är viktigt för att hålla huden fläckfria!)

Ger naturliga alkaliska pH-nivåer och en mild peeling, våra Konjac är väldigt effektiva med att ta bort smuts på huden och jämna ut hudens struktur även utan användning av några rengöringsmedel, scrubs eller exfolianter! En fördel med Konjac Sponge är att den kan användas som ett rengöringsmedel och en exfoliant. Men om du föredrar mer lödder, eller om du bär tung, vattentät eller oljebaserade smink, rekommenderas att använda rengöringsmedel eller sminkborttagning tillsammans med svampen. Det går även att använda Konjac Sponge för kroppen

Dessutom, till skillnad från de flesta andra företag där ute som erbjuder sina svampar i en våt form, kommer vår Konjac svamp i en torr form. Detta eliminerar behovet av onödiga tillsatser eller konserveringsmedel som ska läggas till i våra svampar. Vi ser till att alla åtgärder har vidtagits för att leverera till dig en äkta 100% naturlig produkt.

Slutsumman på det hela så är vår Konjac svamp inte bara hudvänlig, utan också vänlig mot miljön.