• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Fördelar med Detox te

Om ditt mål är att gå ner i vikt snabbt, utan att använda några kemikalier på ett 100 % naturligt och säker sätt och vill du samtidigt minska uppblåsthet, bränna fett och rengöring kroppen inifrån så har du definitivt hittat rätt!

Vad är detox te? Vad är är detox bra för?

Lider du utav hudproblem, matsmältningsproblem eller har du svårt att sova? Har du svårt att gå ner i vikt? Detta kan alla vara tecken på att det är dags för kroppen att genomgå en detox med Örtte naturligt detox tea.

Detox te är vanligtvis baserad på teblad som blandas med olika typer av örter.De flesta teer som rekommenderas för detox innehåller örter som ger näring åt levern, ett organ som ansvarar för att rensa ut gifter från kroppen.

Te som är speciellt framtaget för detox hjälper kroppen att göra sig av med giftigt avfall som bidrar till att förbättra matsmältningssystemet, avgifta och rena kroppen. Det kan även hjälpa dig att nå dina hälso- och viktminskningsmål.

Varför ska jag använda detox te?

Med tiden så samlas och byggs gifter upp i tjocktarmen vilka kan hindra kroppen från korrekt absorptionen av näringsämnen, som direkt saktar ner din matsmältning och negativt kan påverka din vikt.

Att börja med en detoxkur är ett bra sätt att hjälpa till med att ge din kropp de näringsämnen den verkligen behöver och samtidigt stärka matsmältningssystemet.

Detox te används för att rena kroppen inifrån och ut då det renar och stärker alla våra organ samtidigt rensa mag-tarmkanalen av eventuella gifter som orsakas främst av föroreningar, starka kemikalier och förädlade livsmedel.

Vad är fördelarna med detox te?

Att använda detox te för viktminskning är ofta mycket effektivt särskilt i dagens samhälle där vi ständigt utsätts för kemikalier och färgämnen i vår vardag.

Det finns många fördelar med att ta hjälp av ett detoxte för att förlora och gå ner i vikt. Dessa teer är gjorda av helt naturliga ingredienser som har kombinerats. Vårat populära Detox te 28 dagars kur innehåller de örter som har visat sig hjälpa, stärka och återställa våra viktigaste organ i kroppen.

Här kommer några av de fördelar du kan uppleva genom att använda ett detox te som en del av din viktminskningsstrategi.

 • Öka din ämnesomsättning
 • Börja bränna lagrat fett
 • Dämpa aptiten och suget
 • Naturligt höjda energinivåer
 • Detox dina inre organ
 • Minska uppblåsthet
 • Förbättra huden
 • Spola ut gifter och rena kroppen från insidan
 • Bli av med magproblem

Detta är bara några av fördelarna med ett naturligt och kraftfullt detox te.

Hur går man ner i vikt med detox te?

Har du provat flera olika metoder för viktminskning, utan något resultat? Att hoppa från en diet till en annan utan att nå dina mål kan vara frustrerande!

När vår kropp är full av gifter så är det svårt att förlora vikt. Att detoxa kroppen hjälper oss att bli av med gifter och naturligt uppnå en ökad viktminskning. Våra detox teer innehåller specifika blandningar av naturliga ingredienser som spolar bort de gifter och kemikalier som vi konsumerar. Dessa örter är mycket effektiva för att minska kolesterol, kroppsfett, förbättra matsmältningssystemet och hjälpa kroppen att förlora vikt samt öka vårt välbefinnande och välmående.

Hur man detoxar man kroppen med te?

För bästa resultat rekommenderar vi starkt att använda 28 dagars detoxkur från Örtte Scandinavian. Denna kompletta detoxkur innehåller:

28 dagars morgonte – dricks varje morgon

14 dagars kvällste – dricks varannan kväll

Detta ta kan helt ändra hur din kropp ser ut och känns på bara 28 dagar!

Morgonteet tas varje morgon direkt du vaknar och hjälper till med att väcka kroppen och börja öka din ämnesomsättning. Drick kvällsteet varannan kväll direkt innan du ska sova.

Om du glömmer att dricka ditt morgonte direkt på morgonen behöver du inte stressa! Det går bra att dricka det så snart som möjligt under dagen. Om du vill ha mer information kan du läsa mer faktura här om vad du bör veta om detox te

Om ditt mål är viktminskning bör du se till att äta rätt mat och utöva regelbunden träning för att hjälpa till att öka dina resultat och uppnå den viktminskning som du önskar.