Fit Tea Wrap Kombipack

Kombinationspaket | Skinny Tea 28 dagar & Mymi Wonder Patch

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Fit tea Wrap Kombipack är ett komplett paket med Fitness te och wrapplåster. Teet dricks under 28 dagar varje morgon och varannan kväll och kombineras med Mymi Wonder Wrap. Använd plåstret 1 gång per vecka och drick teet varje dag under din månad med Fit tea Wrap kombipack.

  • Komplett viktminskningskur med Fitness tea och Mag wrap
  • Mymi Wonder Wrap innehåller 5 stora plåster som bör användas ca 8 timmar styck (1 gång per vecka)
  • Skinny Fit tea dricks varje morgon och varannan kväll under 28 dagar
  • Mymi Wonder Wrap appliceras och verkar åtstramande på magpartiet
  • Skinny Fit ökar den övergripande ämensomsättningen och energinivåerna inifrån och ut
  • Komplett 100 % Naturlig viktminskningskur
  • Kan hjälpa till med ett energigivande & förbränningsökande resultat

Fit tea Wrap Kombipack består av en kraftfull kombination av två av våra mest populära produkter som kombinerat kan hjälpa till med viktminskning genom att tillhandahålla energi och öka förbränningen. Produkterna innehåller ingredienser som är kända för att minska både aptit och sötsug. Behöver du en kickstart på din viktminskning och mer energi kan Fit tea Wrap Kombipack vara precis det du sökt efter!

Fit Skinny Tea 28 dagar

Du kan enkelt, snabbt och effektivt genomgå en komplett viktminskningskur med Skinny Tea 28 dagar detoxte då det innehåller alla ingredienser i ett paket som kombinerat visat sig vara effektivt för en ökad ämnesomsättning.

Detta förbrännings- och energigivande te verkar effektivt för din viktminskning genom att hjälpa kroppen att öka ämnesomsättningen naturligt tack vare den kraftfulla kombinationen av förbränningsökande ingredienser.

Drick detta slim te som bränner fett varje morgon och kvällsteet varannan kväll under 28 dagar. Om du vill variera smaken på ditt te kan du tillsätta citron, kanel, ingefära eller honung.

Mymi Wonder Belly Wrap

Dessa naturliga wrap viktminskningsplåster verkar naturligt hungerdämpande och åtstramande på samma gång. Tillskillnad från kosttillskott verkar det från utsidan av din kropp. Dessa plåster är fria från biverkningar, orsakar inte några skador på kroppen och hjälper dig även att få igång matsmältningen.

Sammansättningen av ingredienser är baserad på vatten och andra naturliga ingredienser som stärker kroppen naturligt. Dessutom tillför de syre och hjälper huden att andas. Mymi Wonder Belly Patch kan hjälpa dig att minska sötsuget och hjälpa dig att gå ner i vikt naturligt.

Varje låda innehåller 5 stora plåster som bör användas ca 8 timmar styck en gång per vecka. Du kan börja den första veckan med att använda wrap plåstret 2 gånger för att få en kickstart på din kur med Fit tea Wrap Kombipack. Därefter räcker det att plåstret appliceras 1 dag per vecka för maximal effekt .

Fördelar Fit Skinny tea

Fit Skinny Tea består av en kraftfull kombination av naturliga ingredienser som är kända för att hjälpa till med viktminskning genom att tillhandahålla energi och innehåller ingredienser som är kända för att minska både aptit och sötsug.

Fördelar Mymi Wonder Wrap

Dessa bantningsplåster kan hjälpa dig att minska storleken på ditt midjemått. Effekterna med dessa wrap-plåster inkluderar:

100 % Naturligt

Produkterna består av naturliga ingredienserna som gör paketet fritt från biverkningar, men du bör läsa innehållsförteckningen noggrant för att undvika eventuella allergiska reaktioner. Om du lider av hudallergier eller vissa utslag så bör du också kontakta din läkare eller prova plåstret på ett litet område innan du använder dem en hel dag. Drick inte slimming tea om du är gravid eller ammar.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar