måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Cellusmooth with Gel Behandling mot celluliter

419Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Cellu Smooth anti cellulite machine kan hjälpa dig bli av med celluliter effektivt. Detta är en CE-certifierad apparat för cellulitbehandling hemma som kan hjälpa dig att eliminera celluliter. Med hjälp av ultraljudsvågor kan Cellu Smooth minska celluliterna. Denna teknik har hittills bara funnits i skönhetssalonger men denna revolutionära anti cellulite machine finns nu tillgänglig hos WeightWorld.

 • CE-certifierad cellulitbehandling hemma
 • Kan effektivt minska uppkomsten av celluliter
 • Kan hjälpa till att ge huden ett jämnare och fastare utseende
 • Kan öka blod- och lymfcirkulationen
 • Bidra till att skapa en jämnare och fastare hy.
 • Lättnad för mindre värk och smärta.

Cellu Smooth riktas in mot fettdepår och genom att höja kroppstemperaturen kan celluliter ellimineras. Det kan vara jobbigt att ha celluliter samtidigt som det kan vara svårt att bli av med. Cellu Smooth kan bidra till att ge näring åt huden och samtidigt reducera celluliter effektivt.

Läs mer

Vad är celluliter?

De flesta människor har hört begreppet celluliter. I medicinska termer celluliter är känt som adiposis Edematosa. Celluliter är små fördjupningar på hudytan orsakad av ansamling av fettdepåer under huden. När dessa fettdepåer blir större eller bindväv krymper kan fettet börja buktas ut vilket resulterar i ojämnheter i huden. De flesta har eller kommer någon gång uppleva celluliter på rumpa och lår och det är vanligare kvinnor än hos män. Det kan finnas olika faktorer som gör att vissa får mer celluliter än andra. Till exempel kan det bero på genetiska eller hormonella faktorer eller fet kost och kan motverkas med cellulitbehandling hemma.

Vad gör Cellu Smooth?

Cellu Smooth använder ultraljudsvågor för att frambringa vibrationer i cellerna för cellulitbehandling hemma. Detta kan höja kroppstemperaturen och bryta ned de fetthaltiga lagret vilket bidrar till att stimulera utrensning av gifter och avfall ut ur cellerna genom att smälta ner kroppens fetthaltiga lager som avlägsnas via lymfsystemet. Denna anti cellulite machine kan bidra till att skapa en friskare hudton med ett mjukare utseende med hjälp av cellulitbehandling hemma.

Vad är fördelarna med ultraljudsvågor?

Ultraljud är ett ljudtrycksvåg med en frekvens högre än den mänskliga hörselintervallet. Ultraljudsvågor producerar 1 miljon vibrationer per minut på ytan av huden, som tränger djupt in i vävnaden för att stimulera och öka syre- och blodflöde. Det orsakar också en vibration inom cellerna, som höjer kroppstemperaturen. Denna värmeenergi som produceras kan tränga upp till 6 centimeter under hudens yta för att öka den kapillära- och lymfcirkulationen, vilket kan främja ämnesomsättningen och minska celluliter vid cellulitbehandling hemma.

Hur använder jag Cellu Smooth?

Cellu Smooth anti cellulite machine är mycket lätt att använda. Bara applicera en fet gel eller kräm på området som ska behandlas, välj önskad intensitet och för maskinen över problemområdet för att genomföra din egen cellulitbehandling hemma.

Är Cellu Smooth säker att använda?

Cellu Smooth är mycket säker att använda och har en automatisk timer så att du inte överanvänder apparaten, vilket kommer att stänga av enheten automatiskt 15 minuter efter att du tryckt på strömbrytaren. De ultraljudsvågor som Cellu Smooth anti cellulite machine använder är helt säkra och maskinen har noga testats för på celler och vävnader. Dessutom är enheten CE certifierad och rekommenderas för cellulitbehandling hemma.

Hur kan Cellu Smooth lindra smärta och öka blodcirkulationen?

Samtidigt som Cellu Smooth kan minska celluliter kan också hjälpa till att underlätta mindre värk och smärta. Ultraljudsvågor är kända för att bidra till att skapa en masserande effekt vilket kan hjälpa dina muskler att slappna av. Den värmande effekten av ultraljudsvågorna kan också bidra till att förbättra blodcirkulationen.

Hur gör jag för att beställa Cellu Smooth anti cellulite machine?

Ta första steget för att bli av med dina celluliter med Cellu Smoot. Gör din beställning vardagar innan klockan 17:00 så kan du börja med din egen cellulitbehandling hemma redan imorgon. Tryck bara på knappen "Köp" när du är klar shopping på Weight World så kan du enkelt, snabbt och säkert välja den leveransmetod och betalning som passar ju dig. Du kan även placera en order över telefon med hjälp av vår kundtjänst på telefon 08 44 68 24 03.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 4 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Tack Weightworld för att ni rekommenderade den här till mig och hjälpte mig bli av med celluliterna.
 • * Märkte synlig skillnad redan efter 2 veckor. Bra leverans och produkt och jag sparar mycket på att slippa gå på dyra behandlingar hos en klink.
 • * Mina celluliter har minskat dramatiskt efter att jag köpte den här maskinen. Ett av mina absolut bästa köp! Rekommenderas till alla som har problem med celluliter.
 • * Har använt cellu smoth i drygt 1 mån nu inför kommande semester och ser redan stor skillnad! Kan varmt rekommendera!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden