• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

The Cellulite

30 Plåster | Cellulitplåster

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Cellulitplåster innehåller en kombination av örtextrakt som kan verka för att förbättra huden och minska förekomsten av celluliter. Denna cellulitbehandling arbetar snabbt för att bekämpa de tecken på feta insättningar på kroppen. Genom att använda ett enda Cellulitplåster på dina armar, ben eller midjan, kan det hjälpa dig få mer formade, återfuktad hud inom några veckor.

 • Kan reducera tecken på celluliter
 • Kan minska fett på armar, lår och midjan
 • Kan formar, släta och rena kroppen
 • Kan hjälpa dig att uppnå en smalare, formad figur
Läs mer
Typ: Plåster
Längd: 30 Days dagar

Vad är Cellulit Plåster?

Varje Cellulitplåster är en effektiv anti-cellulitbehandling som innehåller örtextrakt som kan behandla områden av celluliter genom utjämning, toning och rengöring. Cellulitplåster använder även koffein som fungerar som en katalysator för att snabba upp ämnesomsättning.

Vad orsakar celluliter?

Celluliter är fettceller som samlas i kroppen. Dessa fettceller renas konstant genom dina kroppsvätskor och om du lider av dålig blodcirkulation, blir din reningsprocess mindre effektiv. Avfall ansamlas och förtjockas långsamt och blir till hårda fickor av fast fett. Denna process gör att huden blir som ett apelsinskal och bildar gropar i huden, också känt som celluliter som kan visa sig på dina underarmar, lår, rumpa, mage eller höfter.

Hur kan Cellulitplåster vara bra för mig?

Varje Cellulit Plåster innehåller en stor mängd koffein. Detta koffein kan hjälpa till att smälta bort fettet i kroppen på områden såsom mage och rumpa. En liten svullnad kan uppstå på huden av plåstret, även om detta är tillfälligt, och kommer snart att försvinna. Samma teknik används vid fettsugning, men Cellulitplåster är mycket säkrare, kostnadseffektivare och garanterar inga fysiska ärr.

Hur använder jag Cellulit-plåster?

Se till att din hud är ren och torr innan du påbörjar behandlingen. Använd ett enda plåster en gång dagligen på morgonen på din mage, rygg, armar eller lår. Välj ett annat ställe att sätta plåstret på varje dag för att undvika hudirritation. Fortsätt att använda denna anti-cellulitbehandling under hela 30 dagar för att uppnå bästa resultat för att minska celluliter och för att uppnå jämnare och renare hud.

100 % Naturligt

Innan du använder detta, testa ett plåster på ett litet område av huden. Vänta 24 timmar och om du får utslag ska du sluta använda plåstret. Cell-u-plåster är inte lämpliga att använda om du har ett befintligt medicinskt tillstånd, eller om du är gravid. När du använder Cell-u-plåster kan du uppleva en lätt stickande när du tar bort plåstret. Om din hud blir röd ska du inte använda plåstret på detta område. Om rodnad eller irritation är långvarig bör du kontakta läkare.

Köp Cellulit plåster online i Sverige
Vilka ingredienser innehåller Cellulit Plåster?

Cellulit Plåster innehåller:

Fucus vesiculosus: Extrakt från sjögräs. Används för att dämpa hunger.

Maskros: En allmän stimulant av kroppens system, men i synnerhet för Urinorgan, och används huvudsakligen vid njur-och leversjukdomar.

Guarana: En växt med egenskaper liknande koffein. Ger energi till kroppen och hjärnan.