Gratis frakt vid köp över 599 kr

Paket mot Ärr & Bristningar

Hudvårdspaket mot ärr & bristningar

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Känn dig trygg i din egen hud med detta Paket mot Ärr & Bristningar! Denna unika trio kombineras tillsammans för att naturligt hantera intrycket av ojämnheter i huden för att låsa upp din inre skönhet. Känn fördelarna och återuppliva naturligt din hud med 3 in 1 Dermaroller, använd Skinceptions kräm mot bristningar & Skinception Dermefface FX7 serum för en mjuk, len och jämn hy och njut av en läskande och uppfriskande Marine Collagen Dryck. Hjälp din hud att återfå sin lyster och ta hand om dina defekter med detta stärkande och närande Paket mot Ärr & Bristningar nu!

  • 3 in 1 Derma Roller
  • Skinception Intensive Stretch Mark Therapy
  • Skinception Dermefface FX7
  • Advanced Marine Collagen Dryck

Vad ingår i detta paket mot Ärr & Bristningar?

Hur man använder Paket mot Ärr & bristningar

För att få ut det mesta möjliga ur ditt Paket mot Ärr & Bristningar ska du göra såhär:

  1. Rulla varsamt Eco Masters 3 in 1 Derma Roller över hudområdet du önskar behandla. 4 gånger vertikalt, 4 gånger horisontellt, 4 gånger diagonalt mot vänster och 4 gånger diagonalt mot höger. Det rekommenderas att du använder din dermaroller 2-3 gånger i veckan för synliga resultat.
  2. Efter att du använt din dermaroller kan du applicera Skinception Intensive Stretch Mark Therapy på området du behandlat för att låta ingredienserna gå ner på djupet i huden. Kom ihåg att applicera den naturliga krämen på din hud 2 gånger om dagen, en gång på morgonen och sen igen på kvällen.
  3. Följ upp detta med Skinception Dermefface FX7 serum. Applicera ett tunt lager serum på dina ojämnheter i huden och huden runt omkring, stryk varsamt in den tills serumet är helt absorberat. Serumet är tänkt att användas för långsiktigt bruk och appliceras 2 gånger om dagen för bästa resultat.
  4. Avsluta processen med en uppfriskande Advanced Marine Collagen Dryck. Ta en shotflaska och skaka den väl innan du dricker. Tryck locket bort från din kropp med tummen så att det lossnar från flaskans topp. Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen på 10 ml. Ta bara en shot om dagen, antingen på kvällen för att främja cellförnyelsen eller på morgonen för att skydda dina celler från yttre skadefaktorer och släpp fram din huds naturliga lyster, mjukhet och elasticitet.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar