Hälsofördelar med Chlorella

Chlorella kan hjälpa dig att hålla sig frisk och öka din hälsa och välmående på många olika sätt. Det är många som förvånad över de hälsosamma egenskaperna och den rika näring denna lilla alg ger oss! Om du vill göra några hälsosammaförändringar i ditt liv, är detta effektiva tillskott ett oslagbart alternativ!

Vad är chlorella?

Chlorella är encelliga, vattenodlade mikroalger vilka är känd som en kraftfull superfood komplettera med extra högt näringsinnehåll. Algen dök upp på jorden för över 2 miljarder år sedan, och var den första formen av en alg med en väldefinierad kärna. Eftersom Chlorella är en mikroskopisk organism upptäcktes inte förrän i slutet av 19-talet. Växten fick sitt namn från det grekiska, "Chloros" betyder grönt och "Ella" som betyder liten. I själva verket så innehåller det den högsta mängden klorofyll av alla kända växter på planeten.

Växten är känd för att stärka immunförsvaret och hjälper till att bekämpa infektioner. Det har visat sig kunna öka de goda bakterienivån som hjälper till att behandla magsår, kolit, tarmfickor och Crohns sjukdom. Det används också för att behandla förstoppning, fibromyalgi, högt blodtryck och högt kolesterol.Chlorella för stärkt immunsystem har använts för att behandla sjukdomar och även bidra till att skydda kroppen mot virus tack vare det höga näringsvärdet.

Denna kraftfulla alg innehåller B-vitaminer, vitamin C, vitamin E, betakaroten, aminosyror, magnesium, järn, spårämnen, kolhydrater och en större mängd protein (mer än 50%) än kött. Tillskottet hjälper till att rena kroppen från renar och gifter genom att det binder gifter och bär de ut från kroppen.

En av de viktigaste hälsofördelarna med chlorella är dess förmåga att avgifta och rengöra kroppen. Det har visat sig för att kunna eller ta bort tungmetaller från kroppen.

Om du har kvicksilverfyllningar i tänderna har fått vaccinationer, eller har utsatts för strålning kan din kropp innehålla tungmetaller. De flesta människor har åtminstone en del i sig, från vår miljö och livsmedel såsom kvicksilver i fisk.

Bli av med gifter

Bli av med gifter

Chlorella har visat sig vara effektivt för att hjälpa din kropp att göra sig av med gifter. I en japansk studie, hjälpte denna superalg kadmiumförgiftar offer att bli av med gifter från tungmetaller 7 gånger så snabbt som vanligt. Mineralerna kan även rena kvicksilver från tarmarna, blod och celler.

Öka ditt immunförsvar

Tillskottet har visat sig kunna stärka immunförsvaret på en rad olika sätt - från att öka immuncellantalet till att öka produktionen av starka ämnen som interferon. Tillskottet har kallats ett av de mest kraftfulla naturliga livsmedel du kan ta varje dag för att stödja och förbättra immunsystemets funktion. Du kan även läsa mer om superfoods kostillskott för att lära dig mer om hälsofördelar med naturliga tillskott.

Öka din hjärnkapacitet

Din hjärna behöver B12 för att hålla sig frisk. Chlorella förser kroppen med den enda effektiva vitamin kroppen kan använda. I själva verket är en av de få växtkällor på planeten med denna aktiva formen av B12. Det kan även hjälpa pensionärer att öka sin minneskapacitet och tankeklarhet.

Hjälper ditt hjärta att pumpa

Innehållet av B12 är också viktigt för en fungerande hjärthälsa. Vitamin B12 kopplas till friska artärer och blodkroppar. Men det är inte allt. . . Det stöder även din hjärthälsa på flera fronter. Tillskottet har varit kopplade till att upprätthålla sunda kolesterolnivåer och hälsosamma nivåer av blodtryck.

Bli av med värk och smärta

I en klinisk studie med kvinnor som lider av konstant morgonstelhet och diffus värk, bidrog algen till att minska intensiteten med 22%. En av studiedeltagnarna , E. Van Rooyen säger "Jag kan ta långa promenader nu och jag mår bättre. Jag är också inte alls lika glömsk som jag brukade vara. Jag sover lite bättre och jag hoppas att jag kommer att fortsätta må bättre och bättre när jag fortsätter med tillskottet. "

Få strålande vacker hud

Chlorella tillför mängder av vitaminer och mineraler vilket gör att din hud ständigt kan ersätta celler och förnya sig. Dess unika tillväxtfaktor kombinerat med det höga innehållet av antioxidanter (inklusive hudens favorit, vitamin A) gör att du snabbt kan se hur din hud förbättras. Du kan tillföra tillskottet till din hud genom att ta Chlorella naturligt tillskott .

Minska magproblem

En god måltid ska aldrig orsaka ångest. Men om du har magproblem kan 10 gram Chlorella per dag hjälpa dig att minska kramper, gas, uppblåsthet och diarré. Denna kraftfulla blandning av D-vitamin, betakaroten och klorofyll kan bidra till att motverka inflammation som kan leda till matsmältningspronlem. Det verkar också för att öka närvaron av friska probiotiska bakterier i tarmarna vilket är en förutsättning för en god maghälsa.

Ingen mer förstoppning

Om du har problem med att gå på toaletten kan tillskottet hjälpa. När förstoppad testpersoner vid Mimasake College i Japan tog tillskottet ökade de frekvensen av tarmtömningar och förbättrat mjukheten i deras avföring.

Stabilit blocksocker

Om du är orolig för att dina blodsockernivåer inte är stabila eller för höga kan chlorella ofta hjälpa till med detta. Det kan hjälpa människor att bevara friska blodsockernivåer och hjälpa dig att må bättre.

Chlorella innehåller en stor mängd av essentiella aminosyror i utmärkta förhållanden. Det är också en hög källa till essentiella fettsyror som krävs för många viktiga biokemiska funktioner, inklusive hormonbalansen. Tillskottet innehåller också höga halter av klorofyll, betakaroten och RNA/DNA. Super Chlorella Powder innehåller mer än 20 vitaminer och mineraler inklusive järn, kalcium, kalium, magnesium, fosfor, pro-vitamin A, vitamin C, B1, B2, B2, B5, B6, B12, E och K, biotin, inositol, folsyra, plus vitamin C, E och K.

Fler fördelar med chlorella

Chlorella renar blodet och tillför syre in i blodet. Det återställer kroppens välmående och lindrar också inflammation, vilket är orsaken till många sjukdomar. Detta är några av anledningarna till att Chlorella är ett smärtstillande tillskott som minskar hypertoni och stärker immunförsvaret.

Tillskottet har också visat sig effektiv för:

 • Balansera hormoner (lindra PMS och hormonella störningar.)
 • Behandling av sår
 • Balansera matsmältningssystemet (förbättra matsmältningen, lindra förstoppning)
 • Öka antalet vita blodkroppar (hjälper med infektioner och för att avvärja sjukdom)
 • Minskar eller eliminerar kroppslukt
 • Balanserar blodtryck, kolesterol, blodsocker (förebygga hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, fetma)
 • Minskar förekomsten av astmaattacker och allergier
 • Behandlar trötthet
 • Hjälper stärka immunförsvaret
 • Skyddar hjärnan och nervsystemet
 • Stöd för eliminering av många typer av föroreningar, från tungmetaller till formar
 • Ökar vävnad tillväxt, läkning och reparation
 • Avgiftar skadlig strålning, skyddar organ

Dessa är bara några av fördelarna med Chlorella. Dessa uttalanden har inte utvärderats av FDA men har validerats av århundraden av användning inom många kulturer.

Hur tillför du det i din kost

Hur tillför du det i din kost

Chlorella kräver behandling på grund av en stark cellvägg som gör det annars är omöjligt att få tillgång till dess näringsämnen. Var noga med de produkter du köper innehåller 100 % naturliga ingredienser, du hittar chlorella i tablettform, så som i produkter Ekologiska Chroellatabletter, eller pulverform, så det finns flera sätt att lägga till smoothies och med vatten. Det är billigt delvis eftersom det är en av de snabbast växande växterna på jorden. Det är den mest potenta källan för ren klorofyll som är innehåller järn och klorofyll är är magnesium. Av denna anledning är det unikt underbart för vår hälsa. Det är ett bra komplement till de flesta dieter och katastrof kit. Det är lätt tillgänglig och går att lagra länge, så bunkra upp och öka ditt hälsa och välmående!

Det enklaste sättet att tillföra chlorella i din diet är vid användning av ett chlorella tillskott.

Chlorella som tillskott

Det enklaste sättet att få i sig Chlorella är som pulver eller kapslar. Det är ett effektivt sätt att ta del av algens alla fördelar på ett bekvämt sätt.

Dessa alger, är ett populärt kosttillskott i Asien och har använts som ett energiproducerande tillskott i århundraden, det används ofta för att förhindra eller bromsa spridningen av influensa, förbättra immunitet, främja en god balans av bakterier i tarmen, och minska kolesterolhalten i blodet. I Japan är det traditionellt använt som en behandling av duodenalsår, gastrit, hypertoni, diabetes, hypoglykemi, astma och förstoppning. På senare tid är har det marknadsförts som en effektiv behandling för förhöjda kolesterolnivåer.

Detta är en näringsrik superfood som innehåller 60 % protein, 18 aminosyror (inklusive alla de essentiella aminosyrorna), och olika vitaminer och mineraler. En av dess unika egenskaper är en phytonutrient heter CGF. Även om algerna växer naturligt i sötvatten, har tillskottet som är avsett för användning i livsmedel i allmänhet odlas utomhus i mineralrika sötvattendammar under direkt solljus. Hela processen från frö till skörden av den slutliga produkten övervakas av mikrobiologer för att säkerställa optimal näringsvärdet och renheten. Detta tillskott är ofta kombinerat med andra naturliga gröna livsmedel, tex spirulina som är besläktad med chlorella, samt vetegräs, korn och ibland tång.

Rekommenderade Produkter

Dela med