• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Hälsofördelar med Chlorella

Chlorella kan hjälpa dig att hålla sig frisk och öka din hälsa och välmående på många olika sätt. Det är många som förvånad över de hälsosamma egenskaperna och den rika näring denna lilla alg ger oss! Om du vill göra några hälsosammaförändringar i ditt liv, är detta effektiva tillskott ett oslagbart alternativ!

Bli av med gifter

Chlorella har visat sig vara effektivt för att hjälpa din kropp att göra sig av med gifter. I en japansk studie, hjälpte denna superalg kadmiumförgiftar offer att bli av med gifter från tungmetaller 7 gånger så snabbt som vanligt. Mineralerna kan även rena kvicksilver från tarmarna, blod och celler.

Öka ditt immunförsvar

Tillskottet har visat sig kunna stärka immunförsvaret på en rad olika sätt - från att öka immuncellantalet till att öka produktionen av starka ämnen som interferon. Tillskottet har kallats ett av de mest kraftfulla naturliga livsmedel du kan ta varje dag för att stödja och förbättra immunsystemets funktion. Du kan även läsa mer om superfoods kostillskott för att lära dig mer om hälsofördelar med naturliga tillskott.

Öka din hjärnkapacitet

Din hjärna behöver B12 för att hålla sig frisk. Chlorella förser kroppen med den enda effektiva vitamin kroppen kan använda. I själva verket är en av de få växtkällor på planeten med denna aktiva formen av B12. Det kan även hjälpa pensionärer att öka sin minneskapacitet och tankeklarhet.

Hjälper ditt hjärta att pumpa

Innehållet av B12 är också viktigt för en fungerande hjärthälsa. Vitamin B12 kopplas till friska artärer och blodkroppar. Men det är inte allt. . . Det stöder även din hjärthälsa på flera fronter. Tillskottet har varit kopplade till att upprätthålla sunda kolesterolnivåer och hälsosamma nivåer av blodtryck.

Bli av med värk och smärta

I en klinisk studie med kvinnor som lider av konstant morgonstelhet och diffus värk, bidrog algen till att minska intensiteten med 22%. En av studiedeltagnarna , E. Van Rooyen säger "Jag kan ta långa promenader nu och jag mår bättre. Jag är också inte alls lika glömsk som jag brukade vara. Jag sover lite bättre och jag hoppas att jag kommer att fortsätta må bättre och bättre när jag fortsätter med tillskottet. "

Få strålande vacker hud

Chlorella tillför mängder av vitaminer och mineraler vilket gör att din hud ständigt kan ersätta celler och förnya sig. Dess unika tillväxtfaktor kombinerat med det höga innehållet av antioxidanter (inklusive hudens favorit, vitamin A) gör att du snabbt kan se hur din hud förbättras. Du kan tillföra tillskottet till din hud genom att ta Chlorella naturligt tillskott .

Minska magproblem

En god måltid ska aldrig orsaka ångest. Men om du har magproblem kan 10 gram Chlorella per dag hjälpa dig att minska kramper, gas, uppblåsthet och diarré. Denna kraftfulla blandning av D-vitamin, betakaroten och klorofyll kan bidra till att motverka inflammation som kan leda till matsmältningspronlem. Det verkar också för att öka närvaron av friska probiotiska bakterier i tarmarna vilket är en förutsättning för en god maghälsa.

Ingen mer förstoppning

Om du har problem med att gå på toaletten kan tillskottet hjälpa. När förstoppad testpersoner vid Mimasake College i Japan tog tillskottet ökade de frekvensen av tarmtömningar och förbättrat mjukheten i deras avföring.

Stabilit blocksocker

Om du är orolig för att dina blodsockernivåer inte är stabila eller för höga kan chlorella ofta hjälpa till med detta. Det kan hjälpa människor att bevara friska blodsockernivåer och hjälpa dig att må bättre.

Chlorella innehåller en stor mängd av essentiella aminosyror i utmärkta förhållanden. Det är också en hög källa till essentiella fettsyror som krävs för många viktiga biokemiska funktioner, inklusive hormonbalansen. Tillskottet innehåller också höga halter av klorofyll, betakaroten och RNA/DNA. Super Chlorella Puder innehåller mer än 20 vitaminer och mineraler inklusive järn, kalcium, kalium, magnesium, fosfor, pro-vitamin A, vitamin C, B1, B2, B2, B5, B6, B12, E och K, biotin, inositol, folsyra, plus vitamin C, E och K.