GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR
tva hogar med grona cholrella tabletter och pulver pa ett brunt trabord

Chlorella

Chlorella används för att stärka immunförsvaret samtidigt som det är känt för att bromsa åldrandeprocessen. Detta naturliga tillskott ökar dina energinivåer, stöder fettförbränningen och hjälper till att detoxa kroppen. Vi på WeightWorld erbjuder ett brett utbud av Chlorella-baserade kosttillskott vilka kommer i lättdoserade och lättberedliga former. Alla våra Chlorella-produkter bygger endast på naturliga ingredienser utan några artificiella eller kemikaliebaserade ingredienser. Vi rekommenderar att du tar chansen och spanar in vårt produktutbud redan idag eftersom vi är säkra på att du kommer hitta något som lämpar sig för just dina behov. Vi står redo att besvara alla de frågor som du kan tänkas att ha gällande våra produkter i form av vårt duktiga kundsupportteam.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Chlorella är ett naturlig tillskott som är känt för att bidra till att öka din energi, stötta förbränningen och hjälpa kroppen att bli av med toxiner och metaller, som bly och kvicksilver.

Denna superalg har sitt ursprung i sitt ursprung i Taiwan och Japan och har, precis som sin släkting spirulina, många kraftfulla egenskaper. Chlorella är en blågrön alg som innehåller mängder av näringsämnen, såsom aminosyror, klorofyll, betakaroten, kalium, fosfor, biotin, magnesium och B- vitamin.

Studier har påvisat att kosttillskott med chlorella kan gynnar hela kroppen genom att stödja en sund hormonell funktion, god hälsa, bidrar till att motverka effekterna av cellgifter och strålning, sänka blodtryck och kolesterol och stödja avgiftningen av våra kroppar.

Den rika gröna färgen kommer från den höga koncentrationen av klorofyll. De flesta av oss har hört att vi bör äta mer gröna bladgrönsaker för en god hälsa, men ibland kan det vara svårt att få i sig de 5-7 grönsaker per dag som rekommenderas av dietister och läkare.

Med detta tillskott kan du få motsvarande fördelar på ett enkelt sätt i antingen pulver eller tablettform.

Näringsfakta

Visste du att chlorella anses vara ett av de mest näringsrika livsmedlen i världen?

3 matskedar av ren chlorella, oavsett om det är pulver eller tabletter, innehåller:

  • Protein - 16 gram
  • Vitamin A - 287% av det rekommenderade dagliga intaget
  • Vitamin B2 - 71% av det rekommenderade dagliga intaget
  • Vitamin B3 - 33% av det rekommenderade dagliga intaget
  • Järn - 202% av det rekommenderade dagliga intaget
  • Magnesium - 22% av det rekommenderade dagliga intaget
  • Zink - 133% av det rekommenderade dagliga intaget

Chlorella innehåller en stor mängd vitamin B1, vitamin B6 och fosfor. Som du ser så räcker det med en liten dos av detta tillskott för att få i sig maximalt med näringsämnen.

Det är lätt att se varför detta tillskott är rankad som ett av de 10 hälsosammaste livsmedlen i världen när man tittar på dess näringstäthet. I bara ett gram chlorella finns det flera gånger mer näring än i motsvarande mängd av andra hälsosamma grönsaker som grönkål, spenat eller broccoli!

Hälsofördelar med chlorella

En av de mest betydande hälsofördelarna med chlorella är att det hjälper kroppen att göra sig av med gifter som bly, kadmium, kvicksilver och uran och hindrar dem från att resorberas. Regelbunden konsumtion av denna mikroalg kan öka dina energinivåer och ditt allmänna välmående.

Forskning som publiceras i tidsskriften The Nutrition Journal fann att åtta veckors regelbundet intag av algen kunde förbättra immunförsvaret.

Att gå ner i vikt är svårt, särskilt när vi blir äldre. I en studie publicerad i Journal of Medicinal, visade det sig att ett regelbundet intag av chlorella resulterade i märkbara minskningar av fettprocenten i kroppen. Det blir dessutom lättare för oss att gå ner i vikt när giftansamlingar avlägsnas från våra kroppar, eftersom det kan öka ämnesomsättningen. Det är viktigt att rena vår kropp från gifter för att vi ska må bra och hålla oss friska. Chlorellas förmåga att rena kroppen på gifter och tungmetaller kan även motverka fettansamlingar och minska ålderstecken naturligt. En studie som publiceras i tidskriften Clinical Laboratory visade att anledningen till att chlorella är så effektiv för huden är att det kan öka nivåer av A-vitamin, C-vitamin och glutation i kroppen, samt eliminerar fria radikaler och skydda dina celler.

Genom att bara ta en tesked eller ett par kapslar dagligen av en tillskott med chlorella, kan du uppleva resultat på bara några veckor. Chlorella avgiftning kan ha en fantastisk effekt på kroppen.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.