Chlorella Algae

3000 mg 600 Tabletter | Rent alg-tillskott av chlorella

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Njut av naturens krafter genom Chlorella Tabletter! Chlorella-algen har det högsta klorofyllinnehållet av alla växter, för en naturligt renande inverkan kroppen. Chlorella innehåller även otroligt höga nivåer av vitaminer, mineraler och omega 3 fettsyror. Särskilt utmärkande jämfört med andra växter är dess sällsynta innehåll av vitamin B12, som kan stärka och ge energi, samt motverka utmattning.

  • Högkvalitativ och naturligt förekommande chlorella
  • 45-60% veganska premium-proteiner
  • Rikare på klorofyll än någon annan växt
  • Full av mikronäringsämnen och vitamin B12
  • Enkelt och lättanvänt
  • Rena och kraftfulla chlorella tabletter med 3000 mg per dag

Detox har blivit ett modeord när det kommer till hälsoprodukter - och vem vill inte bli av med de gifter som vi konstant utsätts för genom vår kost och miljö. Med Bio Chlorella, en särskilt kraftfull alg i en enkel och lättabsorberad tablett, kan du njuta av algens renande effekter varje dag.

  • GMP

En uråldrig, naturlig hemlighet

Chlorella hör till det exklusiva urvalet av djur och växter som kallas för “levande fossiler”, som inte har utvecklats på årtusenden, utan hållt sig oförändrade under de otroliga förändringar som skett på jorden. Det kan bara finnas en anledning till det - algen var perfekt utformad redan från första början! Chlorella förekommer naturligt i Taiwan och Japan och upptäcktes 1890 av en holländsk mikrobiolog. Under andra världskrigets matransonering tog man den till sig som ett nytt livsmedel, särskilt på grund av dess höga proteininnehåll och eftersom den kan växa till fyrdubbel storlek på en dag. Under senare tid har algen kommit att anses som särskilt användbar för rening av kroppen, för att hjälpa till med att ta bort gifter som byggts upp på grund av föroreningar. Detta gäller särskilt i Japan där man konsumerar en otrolig mängd på 200,000 ton varje år!

Varför behövs detox?

Med tiden samlar vi alla på oss olika gifter i våra kroppar, genom vår kost och miljö. Exempelvis så har i övrigt mycket näringsrik fisk, som tonfisk, makrill och svärdfisk, ofta mycket höga halter av kvicksilver. Många livsmedel utsätts dessutom för bekämpningsmedel mot skadedjur och ogräs, med en risk för att spår av dem lämnas kvar i maten. Detta inkluderar matvaror som icke-ekologiskt kött, en stor andel frukt, potatis, bladgrönsaker och mejeriprodukter. Även om vi alla försöker vara ansvarstagande för vårt kostintag så är det i praktiken nästan omöjligt att laga allt vi äter från grunden - oundvikligen får vi i oss en del av de oönskade sammansättningarna. Av den här anledningen kan en helt naturlig produkt som hjälper till med att fräscha upp, rena och rensa våra system passa helt perfekt som ett tillskott till våra dagliga rutiner.

infographic for veganska bio chlorella algae med dess fordelar

Fantastiska chlorella

Chlorella innehåller en anmärkningsvärt hög halt av klorofyll - det ämne som ansvarar för att samla in växternas energi från solljus genom fotosyntesen. Klorofyll är känt för att binda gifter i kroppen och hindra dem från att föras vidare ut i kroppen. Clorella är dessutom känd för att vara en vegetarisk källa till höga nivåer av vitamin B12, som annars bara återfinns i köttprodukter, vilket gör att veganer kan lida brist på det. Algen är även rik på järn som bidrar till immunförsvaret. Järnet hjälper även till med att ge kroppen energi, att rena och ge näring.

Algen har även ett naturligt innehåll av vitaminerna, A, C och E, som är kända för att komma med en lång rad av nyttor, som att de bidrar till underhållet av hudens och synens normala funktioner, till bildandet av blodkärl och till cellernas skydd mot oxidativ stress. Chlorella har ett högt proteininnehåll på mellan 45-60% och innehåller alla essentiella aminosyror, vilket betyder att du inte behöver använda många olika kosttillskott för att få tillgång till dem. På grund av detta är chlorella tabletter särskilt fördelaktiga för veganer. Det finns även mineraler som kalcium, magnesium, zink, fosfor och kalium i algen. Sist men inte minst, så anses mikroalger vara en koncentrerad källa till omega-3, vilket är orsaken till att fisk vanligtvis är rikt på dessa livsnödvändiga fettsyror.

Chlorella tabletter - ta del av algernas styrka

Chlorella-algens näringsämnen är i en klass för sig och de är hårt bundna till ett cellulosahölje som behöver knäckas för att kunna tas upp på ett bra sätt när algen konsumeras. En särskild process, som utesluter värme och ljus för att bibehålla den näringsmässiga integriteten, knäcker och pulveriserar ytterhöljet. Detta frigör alla de otroliga fördelarna hos chlorella-algen i en form som är lätt att ta upp, så att de sedan kan verka i din kropp. Att sammanpressa innehållet till små och lättsvalda tabletter är ett tidsbesparande och enkelt sätt att få i oss optimala doser. Med dagsdoser på 4 gram om dagen, utan några ytterligare ingredienser, så kan du njuta av precis rätt mängd, av marknadsledande styrka. Du kan på så vis ta del av alla algens fördelar och näringsämnen på ett bekvämt och flexibelt sätt.

Användning av chlorella

De små men potenta chlorella tabletter kommer att ge dig en kraftfull och ren dos av chlorella-algens fördelar varje dag. Ta fem chlorella tabletter två gånger dagligen, tillsammans med ett stort glas vatten före en måltid. För att få ut maximal nytta av tabletterna så rekommenderar vi att du tar dem i minst tre månader, samt att du investerar i en långsiktig användning.

Råd angående chlorella

Eftersom Bio Chlorella tabletter bara tillverkats av en enda, naturlig ingrediens och inte har några tillsatser, så har de inte heller några kända bieffekter. Tabletterna passar veganer och vegetarianer och är fria från gluten och mjölkprodukter. Om du är gravid, ammar eller tar någon medicin bör du rådfråga en professionell vårdgivare innan användning. De är inte avsedda för personer under 18 år.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(13)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

90.00% baserat på 17 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra kvalitet och förpackning

R Rami
Verifierat Köp

In love with it

R Rola A
Verifierat Köp

Chlorella är en av mina favoritprodukter nu. Tar det i kombination med min frukost och jag har kännt stor skillnad på min ork och mitt humör redan efter första veckan. Fortsätter nu och hoppas på fortsatta possitiva resultat..

E Elisa N, 26
Verifierat Köp

Bra sida med stort sortiment, jag har beställt flera gånger och alltid vart nöjd.

V Veronika
Verifierat Köp

Lätta att svälja, smakar inte något och ger mig extra energi och jag har inte vart förkyld en enda gång sen jag började och det beror nog på alla vitaminer jag får i mig nu.

P Petronella Lindberg
Verifierat Köp

Jag har har tagit denna produkt nu undet drygt en månad och den största skillnaden jag har märkt är att jag är mätt längre vilket är något verkligen förvånade mig eftersom jag trodde det skulle leda till ökad energi snarare än minskad aptit. Jag har även märkt att mina energinivåer går upp och min hud är bättre och min akne har nästan försvunnit. Jätteglad att jag hittat något som fungerar!!

S Sussi Bergström
Verifierat Köp

Jag har satt ihop ett eget detox program då jag inte riktigt hittade något som jag kände passade mig. Jag använde då chlorella tabletter för att få en lite extra rensningsboost och tyckte det fungerade bra

H Hanne
Verifierat Köp

Hade problem med att jag ofta blev sjuk och fick höra att man inte ska ta för mycket C-vitamin tillskott. Läste en artikel om chlorella och bestämde mig för att testa. Köpte två månader direkt och under den perioden märkte jag stor skillnad så jag fortsatte. Nu sexmånader senare har jag för första gången på flera år sluppit den traditionella vår-förkylningen

H Henrietta
Verifierat Köp

Jag uppskattar att det finns så mycket information att tillgå så man verkligen kan fatta ett bra beslut om vilka kosttillskott man ska köpa. Märks att ni kan det ni gör!

M Malin
Verifierat Köp

Det är klart tydligt att min kropp behövde dessa extra vitaminer, jag både ser och känner mig bättre!

C Carolina

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar