Gratis frakt vid köp över 599 kr

Super Chlorella

200 g Pulver | Rent pulver av chlorella-alger

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Upptäck fantastiska hälsofördelar med vårt ekologiska Super Chlorella Powder. Chlorella ett otroligt näringsrikt superfood med upp till 60% protein, alla nio väsentliga aminosyror, detoxande klorofyll, växtbaserad Omega 3 och en mängd vitaminer, inklusive B12! Prova vårt ekologiska, tillsatsfria chlorella pulver idag och boost till ditt dagliga välmående. Pulvret kan enkelt blandas ner i en smoothie och passar veganer och vegetarianer.

  • Essentiella aminosyror och 60% protein
  • Kan bidra till att rena kroppen på gifter och tungmetaller
  • Vegansk källa till omega 3
  • Innehåller järn för blodtrycket
  • Med alla vitaminer från A till E, inklusive B12
  • Vegansk, ekologiskt pulver utan tillsatser
  • Vegansk
  • Ekologisk
  • Vegetarisk

Naturens uråldriga hemlighet

Chlorella är en alg som har förekommit nästan helt oförändrad i tusentals år. Den kallas ofta för en “levande fossil” eftersom den är en av världens äldsta arter, som minimal utveckling genom åren. Detta betyder en sak - att den varit perfekt utformad hela tiden! Den har sitt ursprung i bortre Ostasien, där den upptäcktes av en holländsk mikrobiolog, 1890. Efter Andra världskriget stod världen inför en förödande matbrist och chlorella förespråkades som en potentiell lösning på hungern. Då som ett nytt proteinrikt livsmedel som även var lämpligt ur hållbarhetssynpunkt, då den kan fyrdubbla sin storlek på endast 24 timmar. Under senare tid har algen nått erkännande för att kunna rena kroppen från toxiner - särskilt de som finns i förorenade och förtätade områden. Ingenstans är detta mer sant än i Japan, där det uppskattas att man konsumerar 200,000 ton, årligen!

Behovet av att rena

Vi utsätts konstant för gifter som kroppen absorberar genom det som vi andas och äter. Annars hälsosam fisk som svärdfisk, tonfisk och makrill, innehåller ofta kvicksilver i stora mängder. Många livsmedel vanliga livsmedel som mjölkprodukter, icke-ekologiskt kött, bladgrönsaker, frukt och potatis, utsätts för bekämpningsmedel mot ogräs och skadedjur och innehåller ibland spår av dessa. På grund av detta har det blivit populärt att använda naturligt renande tillskott, som kan hjälpa till att eliminera gifterna på daglig basis.

Extraordinära alger

Chlorella har ett otroligt högt innehåll av klorofyll, det naturliga pigmentet som växterna använder för att samla in solens energi för att underhålla fotosyntesen. Algen anses innehålla mer av det här ämnet än någon annan växt. Klorofyllet har den egenskapen att det kan hjälpa till att binda upp gifter och hindra dem från att röra sig vidare i kroppen. Chlorella är även högt ansedd som en unik, naturligt förekommande källa till vitamin B12 i vegansk form, vilket annars återfinns i kött, med nötlever som den näst rikaste källan. På grund av detta har tyvärr veganer och vegetarianer brist på detta, vilket gör chlorella till ett väldigt nyttigt tillskott. Chlorella innehåller även höga halter av järn, som är känt för att stötta immunsystemet och för att rena och ge näring och nytt liv till systemen.

Algen innehåller dessutom vitaminerna A, C and E, som kan bidra till att upprätthålla en välmående hud- och ögonfunktion, skydda celler mot oxidativ stress och stödja blodkärlen. Protein finns bundet i stora mängder i chlorella, två gånger så mycket som i spenat. Detta gör chlorella pulver till ett utmärkt tillskott för veganer. Algen innehåller även alla essentiella aminosyror. Detta betyder att du inte behöver plocka ihop en massa olika tillskott - du får tillgång till alla aminosyror som du kan behöva, bekvämt i en enda produkt. Nyckelmineraler, som zink, kalcium, magnesium, kalium och fosfor, finns också i innehållet. Sist men inte minst, så kan du hitta naturligt koncentrerade mängder av bevarande omega-3-fettsyror i mikroalger. Fet fisk hyllas ofta som en viktig komponent, men du kan lägga dig steget före och njuta av fiskens egna källa till omega-3.

Kraften i Chlorella pulver

En robust cellulosafiber omger chlorella och binder de stärkande näringsämnen inne i algen. Det här höljet behöver brytas sönder för att våra kroppar ska kunna ta upp det när vi konsumerar den. En särskilt utformad process används för att knäcka och krossa skalet, och pulverisera det till ett fint puder som tillgängliggör chlorella-algens briljanta egenskaper i en anpassningsbar och absorberbar form. Pulvret kan varieras på massor sätt och är perfekt för de som gillar att utvidga sig och experimentera, och som verkligen uppskattar en hälsomedveten livsstil. Du kan använda pulvret i alla typer av maträtter och drycker, och här är några favoritrecept med chlorella-pulver!

Användning av chlorella

Det här fina, mjuka pulvret kan enkelt läggas till i din rutin för en daglig näringsboost. Vi rekommenderar att du använder ungefär en tesked per portion och totalt upp till 3 teskedar om dagen. För att dra maximal nytta av kosttillskottet rekommenderar vi att du tar det i minst tre månader och sedan investerar i en långsiktig användning.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.75% baserat på 15 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket nöjd! Fick mer energi och tappade 4 kilo med detta även om jag tog det i syfte att få mer energi och vitaminer så gjorde det att jag orkade träna mer och tappade i vikt vilket bara var en bonus!

S Sussi
Verifierat Köp

Efter ungefär en vecka till 10 dagar efter det att jag och min man började att dricka det med juice varje morgon så märkte vi båda ett att vi blivit piggare. Efter jobbet har vi en rutin att cykla hem tillsamman och vi märkte hur mycket lättare det var att ta sig hem även i motvind. Vi är både jätteglada att vi provade den här produkten. Det är enkelt att ta - jag sätter en tesked av detta pulvret i en vattenflaska med jucie och dricker det under dagen. Från början trodde jag att det var en dyr vana att ta sånna här tillskott men det har räckt över en månad för både mig och min man, vi kommer definitivt att köpa det igen!

G Gabriella Bergström
Verifierat Köp

Snabb leverans och jag har letat efter ett bra ekologiskt chlorellapulver! Tusen tack!

L Louise
Verifierat Köp

Mycket bra produkt med många vitaminer och mineraler det hjälper mig att öka mina energinivåer och jag som annars alltid brukar vara förkyld till som tätt, då jag jobbar på en förskola har hållt mig helt frisk senaste månaden. Detta är precis vad jag har sökt efter och jag beställer en förpackning till från er nu. Ska även prova kombinera med med spirulina då jag hört att de fungerar bra tillsammans :)

A Anna S, Motala
Verifierat Köp

Jag köpte den här produkten för alla hälsofördelarna och ser fram emot att testa!

F Faiza, 23
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra service. Bra produkt jag känner redan en skillnad efter första veckan. Det smakar bra, tar en tesked tillsammans med min proteinshake varje morgon och det räcker längre än andra tillskott jag provat.

A Amanda Alriksson
Verifierat Köp

Har märkt att det är svårt att hitta ekologiska pulver med bra kvalitet och är så glad att jag kom in på den här sidan.

T Tanja
Verifierat Köp

Pulvret smakar inte så bra i sig självt, men blandar man det i smoothie eller i gröt smakar det helt okej.

I Isak
Verifierat Köp

Riktigt bra utrensare och känns som om pulvret absorberas bättre av kroppen än pillerna (kan också vara något jag fått för mig)

E Erika
Verifierat Köp

Ett relativt enkelt sätt att få i mig de vitaminer och mineraler jag fattas :)

N Ninni

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar