Sommarrea!

Kalium + C-vitamin

180 tabletter | Kalium tillskott för muskler och nervsystem

220Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Kalium tillskott för muskler, nervsystem och blodtryck
  • Högt innehåll av 1380 mg kalium per dos
  • Berikad med 80 mg C-vitamin för ditt immunförsvar
  • Lämplig för veganer och vegetarianer
  • 180 tabletter - tillräckligt för 3 månaders konsumtion
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • NÖJDHETSGARANTI
  • Made In Britain
  • VEGANSK
  • GLUTENFRI

Vad är kalium?

Kalium, även kallat kalium på engelska, är ett av de viktigaste mineralerna i kroppen, eftersom det hjälper till att reglera vätskor, skicka nervsignaler och reglera muskelsammandragningar, vilket påverkar hjärtats och nervcellernas förmåga att fungera optimalt.

En naturligt hälsosam nivå av kalium i kroppen är därför viktig för att kroppens celler ska fungera och “kommunicera” med varandra. Därför kan man vid kaliumbrist, även kallad hypokalemi, uppleva flera olika obehagliga symtom som muskelsvaghet, andnöd, energibrist, muskelkramper, domningar och förstoppningar samt en utspänd eller uppblåst mage.

Mineralet fungerar även som en elektrolyt, som naturliga salter i kroppens vätskor, som är viktiga för att kroppens celler ska fungera optimalt och kommunicera med varandra, då cirka 98% av kroppens kalium finns i cellerna och musklerna. Celler i synnerhet har en hög halt av kalium. Det är just därför det är viktigt att ha ett hälsosamt naturligt innehåll av kalium i blodet, eftersom det är ett viktigt mineral för att många av kroppens funktioner ska fungera optimalt.

Varför ta ett kalium tillskott med C-vitamin?

Kalium har flera olika egenskaper för att upprätthålla flera av kroppens viktigaste funktioner. Kalium är en viktig elektrolyt som hjälper till att säkerställa en hälsosam vätskebalans, reglera hjärtrytm och blodtryck. Kalium har med andra ord många fördelar och är en viktig byggsten för att kroppen ska fungera optimalt.

Även om natrium också är en viktig elektrolyt, kan höga nivåer i kroppen öka risken för högt blodtryck. Kalium hjälper till att reglera natriumnivåerna i kroppen genom att ta bort det, och hjälper till att göra blodkärlen mer flexibla, och är därmed viktigt för att upprätthålla normalt blodtryck. Dessutom har kalium också en effekt på PH-värdet i ditt urin, eftersom det gör den mer alkalisk, och kan hjälpa till att lindra en del av besvären av urinvägsinfektion samt bibehålla normal njurhälsa.

Allt detta beror på att nervsystemet behöver kalium för att upprätthålla många av kroppens funktioner, så att nervcellerna kan kommunicera med varandra. Därför kan du även uppleva muskelkramper och dålig impulsledning i nervsystemet om du har ett kaliumunderskott, vilket kan påverka nervsystemet, muskelfunktion och blodtrycket negativt.

Det är just därför många väljer att ta ett naturligt kosttillskott med kalium för att lindra symtom på kaliumbrist för att ge kroppen de nödvändiga byggstenarna för hälsa och välbefinnande.

Innehållsförteckning

Kaliumcitrat, C.vitamin (som L-askorbinsyra), Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat och Kiseldioxid, Bulkmedel: Mikrokristallin cellulosa.

Vad är symtomen på kaliumbrist?

Vissa symtom på kaliumbrist är muskelsvaghet, andnöd, energibrist, muskelkramper, domningar och förstoppningar samt en utspänd eller uppblåst mage.

Vad är fördelarna med att ta kalium tabletter med C-vitamin?

Kalium bidrar till att ditt nervsystem och muskler fungerar normalt och till att upprätthålla normalt blodtryck. C-vitamin är en antioxidant som hjälper till att minska trötthet, utmattning, öka kroppens förmåga att ta upp järn och stärka ditt immunförsvar.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 2 kalium tabletter dagligen med ett stort glas vatten, gärna tillsammans med en huvudmåltid.

Vad är styrkan på era kalium tabletter?

Med en daglig dos kan du dra nytta av 1380 mg kalium och 80 mg C-vitamin.

När kan jag förvänta mig att känna effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar kalium tabletter med C-vitamin dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar av att ta kalium tabletter?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta Kalium tabletter med C-vitamin?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en medicinsk undersökning bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(200)
4 Stjärnor
(25)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

96.86% baserat på 228 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har använd ett tag och mina ben har blivit mycket bättre inte svullen som det var tidigare. Jag tar 2 tabletter per dag.

L Leonor F
Verifierat Köp

Bra produkt snabb o rätt leversns

S Sivie H
Verifierat Köp

Bra produkt

P Patricia A
Verifierat Köp

Bra för hela kroppen och hjärtat

C Connie T
Verifierat Köp

Denna va dunder broshan

V Victor S
Verifierat Köp

Denna produkt uppfyllde mina förväntningar över all förväntan. Rekommenderas starkt till alla!

J Johan
Verifierat Köp

Jag led länge av kaliumbrist men efter att ha beställt hem denna produkt så har jag verkligen känt skillnaden!

J Jenny
Verifierat Köp

Ett kosttillskott som jag rekommenderar till alla, oavsett deras livsstil.

E Erik
Verifierat Köp

En underbar produkt som jag verkligen kommit att förälska mig i. En given tillskott under min vardag.

M Mikaela
Verifierat Köp

Jag kan varmt rekommendera denna produkt till alla som önskar förbättra sin dagliga kaliumtillskott.

S Stefan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar