Inositol 4000 mg

Hög daglig dos av Myo-inositol

199Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Med en hög daglig dos på 4000 mg av Muo-Inositol per portion
 • 120 tabletter -räcker för 1 månads konsumtion
 • Inositoltabletter - även känd som vitamin B8
 • 100% Nöjdhetsgaranti

Fördelar

 • Berikad med Vitamin C, folsyra och krom
 • Stödjer normal kolesterolnivåer i kroppen
 • Bidrar till omsättningen av fett
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • GMOFRI
 • Made In Britain

Vad är inositol bra för?

Våra naturliga kosttillskott innehåller en hög daglig dos på så mycket som 4000 mg mycket absorberbar myo-inositol, och är dessutom berikade med vitamin B6, folsyra och krom, som bland annat bidrar till:

 • Bildandet av de röda blodkropparna
 • Normal cellreproduktion Immunsystemets normala funktion
 • För att reglera hormonaktivitet
 • En normal energiomsättning
 • En normal psykologisk funktion
 • För att minska trötthet och utmattning
 • Strukturell integritet och funktion hos cellmembran

Vad är inositol?

Inositol är ett ämne som till sin struktur är mycket likt ett vitamin, varför det också ofta kallas vitamin B8, eftersom det interagerar med vitamin B-komplexet.

Kroppen producerar själv inositol som har en väsentlig betydelse för kroppens struktur och är en viktig del av cellmembranen, där inositol bidrar till att bibehålla normal cellfunktion och har en effekt på cellernas förmåga att signalera med varandra.

Inositol spelar också en viktig roll i kroppens system av receptorer, som ansvarar för att skicka signaler till i stort sett alla celler och system i kroppen, och ingår bland annat i serotoninsystemet.

Serotonin är en signalsubstans som har en direkt effekt på ditt humör och bidrar till avkoppling, glädje och lycka. Inositol har även en effekt på hormonet insulin, och bidrar till insulinresistens. Som ni vet är insulin viktigt för att upprätthålla normal blodsockerkontroll.

Inositol interagerar också med kolin vid förbränning av fetter, och är också viktigt för produktionen av lecitin. Lecitin möjliggör upptag av fett i tarmen, och ser samtidigt till att fetterna transporteras runt i kroppen, vilket bidrar till att bibehålla en normal nivå av LDL-kolesterol.

På WeightWorld har vi gjort det enkelt för dig att njuta av de många fördelarna med inositol, eftersom du med våra Inositol-tabletter kan njuta av en hög daglig dos på 4000 mg myo-inositol genom att bara ta 4 tabletter.

Våra myo-inositol tabletter är dessutom berikade med vitamin B6, folsyra och krom. Inte bara för att öka effekten av inositol, utan också för att ge dig ett komplett näringstillskott som bidrar till allt från att bibehålla blodsockret, normal cellproduktion, reglera hormonaktiviteten, minska trötthet och utmattning och mycket mer.

Användningsinstruktioner

Ta 4 tabletter dagligen med ett stort glas vatten, helst med en måltid.

Rekommendation

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska inte ses som ett substitut för en varierad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller under medicinsk övervakning bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Ta 4 tabletter dagligen med ett stort glas vatten, helst med en måltid.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar vårt inositoltillskott dagligen i minst 1 månad.

Kan alla ta inositoltabletter?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller under medicinsk övervakning bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Finns det biverkningar av inositol?

Inositol anses vara ett säkert kosttillskott utan kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(54)
4 Stjärnor
(11)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(1)

FANTASTISKT

reviews 4.5

93.04% baserat på 68 Kundomdömen

Verifierat Köp

Inositoltabletter har varit ett underbart val för mig. Mina ångestnivåer har minskat avsevärt och jag känner mig mer i kontroll över min mentala hälsa.

M Mats
Verifierat Köp

Detta tillskott har varit ett utmärkt komplement till min diet. Jag har märkt en förbättring i min allmänna hälsa.

N Nina
Verifierat Köp

Jag var skeptisk till att börja med, men inositol har hjälpt mig att hantera min stress bättre. Jag sover bättre och känner mig mindre orolig.

D Daniel
Verifierat Köp

Tabletterna har verkligen hjälpt mig som de har nämnt! Riktigt glad är jag!

S Sara
Verifierat Köp

Bra produkt!

M Maria
Verifierat Köp

Inositoltabletter har blivit en del av min dagliga rutin. Jag har märkt en förbättring i mitt allmänna välbefinnande och energi. Bra produkt!

E Erik
Verifierat Köp

Jag har letat efter något som kan hjälpa mig med mitt blodsocker och efter att ha tagit dessa så har jag mått bättre och resultaten har hjälpt mig i alla fall.

L Lena
Verifierat Köp

Jag började med inositoltabletterna för att jag har läst att det ska hjälpa mot ångest. Jag märkte en gradvis minskning och känner mig lugnare i stressiga situationer.

J Johan
Verifierat Köp

Dessa tabletter har varit fantastiska för min hud! Märkte det medans jag också mått bättre generellt!

K Karin
Verifierat Köp

Efter att ha tagit kosttillskottet märkte jag en betydande förbättring och har mått mycket bättre. Kan start rekommendera!

A Anna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar