en massa intensivt lilagrona och grona blad i djungeln

Forskolin

Forskolin är en exotisk ört som kan göra underverk för dig och din kropp! Den härstammar från Sydasien där den länge använts för sina fantastiska och hälsofrämjande egenskaper. Den har bland annat den unika egenskapen att den kan hjälpa till att främja viktminskning samtidigt som den verkar för att bygga och bibehålla en kraftfull muskelmassa så att du inte behöver oroa dig för att tappa styrka, fasthet och muskler under tiden som du strävar efter att hantera din vikt. Prova den idag och upptäck vad den kan göra för dig och din kropp.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Forskolin, är ett mycket omtalat extrakt från växten Coleus Forskohlii. Det har blivit populärt eftersom de anses bidra till att underlätta viktkontroll, utan att minska muskelmassan. Forskolin kosttillskott kan användas i samband med all sorters dieter. För bäst effekt rekommenderas det att man använder kosttillskott i samband med en balanserad diet och regelbunden träning.

Forskolin anses även ha uppfriskande egenskaper, vilket gör det perfekt för användning som en växtbaserad boost till ditt allmänna välbefinnande.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.