Gratis frakt vid köp över 699 kr

Cellulitpaket

Kombo för naturlig cellulitbehandling

Översikt

Känn dig självsäker i din egen hud och ta hand om dina bekymmer med celluliter med detta Cellulitpaket! Denna kombo för naturlig cellulitbehandling består av en Silk’n Silhouette enhet och Buttocks Lifting Gel för att ge dig hyn du längtar efter. Dessa produkter kan komplettera varandra genom användandet av HT (Home Tightening) teknologi och en naturligt utslätande gel som hanterar intrycket av celluliter Bespara dig behovet av upprepade behandlingar med detta lättanvända paket som du bekvämt använder hemma!

  • Silk’n Silhouette
  • Buttocks Lifting Gel

Vad ingår i mitt Cellulitpaket?

Hur du använder ditt Cellulitpaket

Så här ska du göra för att få ut det mesta ur ditt Cellulitpaket:

  1. Innan du börjar använda Silk’n Silhouette ska du se till att din hud är ren och torr
  2. Applicera ett tunt lager glidgel (ingår i förpackningen) över hela området du önskar behandla
  3. Välj vilken nivå du vill använda på enheten. LED ljusen visar vilken du har valt. Under de första behandlingarna av din hud rekommenderas det att du använder nivå 1 (låg) till att börja med. När du har vant dig kan du öka till nivå 2 (medium) och nivå 3 (hög)
  4. Stryk Silk’n Silhouette enheten långsamt över din hud - du bör känna en mjukt värmande känsla när du gör det
  5. När du stryker enheten över önskat område ska du göra så med mjuka och linjära rörelser för att gå över hela området med celluliter. Ta din tid och låt det gå långsamt så att du inte missar något område. Följ instruktionsmanualen för att ta reda på hur lång tid du ska använda enheten på ett område
  6. Använd enheten 2 gånger i veckan i minst 10 veckor. Efter 10 veckor fortsätter du använda den här revolutionerande enhet varannan vecka

Följ upp denna behandling med Buttocks Lifting Gel. Applicera den direkt på huden på dina skinkor och lår 2 gånger om dagen och massera in gelen tills den är helt absorberad. Gnid gelen i cirkulära rörelser som en del i din vanliga skönhetsrutin. Du kan också använda gelen som ett substitut till gelen när du använder Silk’n Silhouette på rumpa och lår.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar