• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Fördelar vid detox med fotbad

Vi har här beskrivit några av de fördelar du kan förvänta dig genom att genomföra en detox med fotbad och även andra åtgärder du kan genomföra för att rena kroppen.
Ökar din energi

1. Ökar din energi

Många detoxprogram kan öka din prestationsförmåga så att du orkar prestera mer. Du kan detoxa kroppen och få högre energinivåer genom att minska ditt intag av socker, koffein, transfett och mättat fett. Dessa livsmedel kan ersättas med färsk frukt och grönsaker. Detta kan leda till en naturlig energikick. Det är viktigt att dricka mycket vatten under din rening och vatten kan också vara en källa till ökad energi. Detox renar kroppen och kan även öka dina energinivåer genom att rena kroppen från avfall med en detox.

2. Hjälper med viktminskning

En detoxdiet kan få dig att gå ner i vikt genom att rena kroppen från gifter och produkter som skadar kroppen. En detox kan få dig att minska mycket effektivt i vikt men det är viktigt att hålla en sund kost och röra på sig för att uppnå maximalt resultat.

3. Stärkt immunförsvar

När du detoxar kroppen hjälper du dina organ att fungera som de ska. En detox bidrar till att öka ditt immunförsvar så att din kropp kan ta in mer näringsämnen inklusive vitamin C. Detta är ytterligare en fördel med ett detox med fotbad då kroppen stärks och blir mer motståndskraftig efter en rensande detox.

4. Förbättrad hud

Din hud är kroppens största organ och därför påverkas även huden positivt av en renande detox. Ett vanligt sätt att hjälpa till med avgiftningen är att ta en bastu för att hjälpa kroppen svettas ut ytterligare gifter. Du kan förvänta dig klarare och mer välmående hud efter detox med fotbad. En rening av kroppen med ett detox med fotbad ökar välmående och kan även minskar hudproblem med akne, eksem och psoriasis.

5. Bättre andedräkt

Följer du ett avgiftningsprogram vid detox med fotbad så kommer mängder av gifter frigöras från kroppen. När du genomför en renande behandling vid detox med fotbad ska du vara medveten om att din andedräkt kan förbättras då gifter som samlats inne i kroppen frigörs. Under en mycket kort period kan din andedräkt försämras när gifterna lämnar kroppen men denna övergångsfas visar bara på att din detox med fotbad fungerar och du kommer snart märka en stor förbättring.

6. Främjar en hälsosam livsstil

Det är svårt att ändra en rutin men ett renande detox är ett bra sätt att starta med en ny livsstil.

Om du är beroenden av socker, koffein, stekt eller friterat livsmedel kan du köra en detox med fotbad för att hjälpa till att bli av med dessa begär. Om du försöka slutar äta onyttiga livsmedel eller dricka sötadrycker kan du maximera effekten och göra det lättare att komma igång med din viktminskning.

7. Ökad fokus

Genom att genomföra en detox kan du effektivt rena din kropp från gifter göra så att du har lättare att fokusera och tänka klarare. Du kan också utesluta socker och onyttig kost för att maximera din kropps välmående. Många socker- och fettfyllda livsmedel kan orsaka att vi tappar energi och påverka vårt fokus negativt.

Hur fungerar ett detoxande fotbad?

Det finns många som inte vet exakt vad ett detoxande fotbad är . Detox med fotbad gör att negativa celler minskas i kroppen och gifterna rensas ut. Giftiga avfall tas in i kroppen genom huden och det är därför effektivt att bli av med dessa gifter.

De som lider av allergier, svullna leder, utslag, artrit, multipel skleros, parkinsons, fläckig hy, finnar, mörka ringar under ögonen, fibromyalgi, kronisk trötthet eller högt blodtryck kan även gynnas av att genomgå en detox.

Ökar din energi

Vem kan inte genomgå en detox med fotbad?

Ett detox med fotbad bör inte användas av:

 • Personer med pacemaker eller något annat elektriskt implantat
 • Person som äter läkemedel för hjärtat
 • Gravida kvinnor och ammande
 • Organtransplanterade patienter
 • Personer som tar en medicin, vars frånvaro skulle psykiskt eller fysiskt oskadliggöra dem (t.ex. psykotiska kramper etc.)