• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Vad är ett detoxande fotbad?

Enligt undersökningar så orsakas 85 % av alla sjukdomar av gifter och föroreningar i våra kroppar. Den mänskliga kroppen fungerar bäst när jonerna är balanserade med 80 % negativa och 20 % positiva joner. Det finns flera saker att tänka på för att maximera kroppens välmående och stärka immunförsvaret.

En mycket populär metod att rena kroppen är genom detox med fotbad. Det finns olika typer av sätt att rena kroppen med detox med allt ifrån tillskott till detoxande fotbad. Detox med fotbad används till att dra ut alla gifter ur kroppen genom fötterna och resulterar i att vattnet färgas mörkt från de utdragna gifterna.

De livsmedel som vi äter har antingen sura eller alkaliska egenskaper. Det är mer fördelaktigt för dig kropp ju större mängd livsmedel med högre alkaliskt innehåll som du kan äter. Detox med fotbad hjälper kroppen att bli av med gifter och avfall som samlats i kroppen på grund av felaktig kost samt gifter från vår omgivning, luft och vatten.

Vart har ett detoxande fotbad sitt ursprung?

Traditionellt så associerar de flesta kinesisk medicin med akupunktur och örtmediciner. Detox med fotbad som vi ser idag är en modernare vetenskap men ursprungen har faktiskt utrensande fotbad använts i medicinskt i Kina i över 2000 år.

Kommer jag se resultat av en detox?

För maximalt resultat med detoxande fotspa och en komplett avgiftning rekommenderas 6 behandlingstillfällen spridda under en 3-veckorsperiod. Om vi tar in stora mängder av gifter i vår kropp kan de rensas med ett detoxande fotbad. De flesta människor kan vid en detoxbehandlingar för kroppen märka stor skillnad. Vid detox med fotbad kan man även direkt se skillnad mellan rent och smutsigt vatten då alla människor har en viss mängd gifter i kroppen.

Hur fungerar ett detoxande fotbad?

Man har undersökt om PH-nivån i det avgiftade vattnet innehåller mer gifter än innan och svaret är Ja. Undersökningar visar även att en rening med ett detoxande fotbad fortsätter att rena kroppen upp till 48 timmar efter behandlingen. Man ska inte äta eller dricka sura livsmedel efter en detoxbehandling för att ytterligare underlätta reningen och återhämtningen av kroppen.

Andra vetenskapligt bevisade effekter med detox med fotbad inkluderar ett minskad nivå av blodsockret samt lägre kolesterolnivåer.

Är en joniska detox med fotbad bra för alla?

Detoxbehandlingar är bra för de flesta typer av människor. De flesta människor kan dra nytta av en ett detoxande fotbad. Det är särskilt fördelaktigt för människor som lider av stress, depression, hudproblem, svamp, infektioner eller andra sjukdomar.

Detta detoxande fotbad ska inte användas av de som har en pacemaker, öppna sår eller skador på fötterna. Personer med diabetes eller de som är gravida eller ammande är inte rekommenderade att använda detoxande fotbad.

Fördelen med denna form av detox är att det är en mild och säker metod som rensar kroppen effektivt. Ett fotbad med detox är ett av de mest effektiva sätten att rena kroppen. Det detoxande fotbadet BioEnergiser ™ Classic Detox Foot Spa påverkar inte mag-och tarmsystemet så som vissa detoxbehandlingar hos kliniker eller i kapselform. Detox fungerar också bra kombinerat med akupunktur för att stimulera blodflödet.

Vad är viktigt att tänka på innan du använder detox med fotbad?

Du som användare bör också vara medveten om följande innan du använder till detox med fotbad. Personer med lågt blodsocker bör äta innan de använder ett detox med fotbad.

Personer med diabetes eller hjärtproblem eller något annat medicinskt tillstånd bör rådgöra med sin läkare innan de genomför en behandling med detox med fotbad.