• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Hollywoodstjärnornas dryck – Slimming Detox Tea

Hur gör de berömda Hollywoodstjärnor för att hålla sig smala och snygga år efter år? Hemligheten och trenden med teatox sprider sig nu till Sverige och resten av Europa.

Fler och fler människor förstår fördelarna med ekologiska, naturliga produkter. Då hälsomedvetandet ökar och då allt fler människor överger sötad läsk och konstgjorda sötningsmedel börjar allt fler och fler dricka detox te. Denna trend har snabbt ökat bland kändisar och människor som vill hålla sig snygga och öka sitt välmående.

Medan frukt- och grönsaksjuicer tillför imponerande mängder av antioxidanter, vitaminer och mineraler kan dessa typer av teer gjorda av ett brett utbud av effektiva ingredienser erbjuda ännu högre näringsvärde än alla sockerarter som juicer innehåller ofta. Konceptet med teatox med viktminskningste är inte nytt. Terapeutiska teer och teatox har använts för att stärka människors hälsa och välbefinnande i århundraden.

Detox te

Det finns många typer av dieter och sätt att detoxa och rena kroppen. Dieter kan vara både jobbigt och besvärligt eftersom du bara äta vissa råvaror vid vissa tidpunkter. Den nyaste trenden inom viktminskning och detox är teatox. Med teatox får du en renande effekt och kan uppnå önskad viktminskning utan mycket krångel. Detox te har spridit sig över hela världen mycket snabbt och det har visat sig att teatox är en trend som fungerar.

Viktminskningstrender bland kändisar

Fler och mer kända skådespelare och artister har gått ut med att de använder teatox för att hålla sig i form. Det är enkelt, snabbt och det fungerar!

Om du undrar hur de berömda Hollywoodstjärnorna hålla sig smala och vackra så är ett av svaren; detox te!

Detox är otroligt populärt bland kändisar. Många kändisar gör en detoxkur innan en viktig fotografering eller innan de går på catwalk. Inom modellvärlden möter man förmodligen ingen modell som inte går på någon detox för att se så bra ut som möjligt. Den engelska supermodellen Kate Moss har nått internationell framgång världen över och hon har nyligen gått ut att hon använder slimming teer för att hålla sig smal då fit te kan öka förbränningen.

Kendall Jenner, den populära Kim Kardashians systern, som idag är en av de största modenamn på i världen. Kendall Jenner och hennes familj är bland annat kända för sin dokusåpa "Familjen Kardashian". Till den amerikanska TV-kanalen "E!" säger Kendall att hon dricker detox te varje dag. Det är den första hon dricker varje morgon för att hålla sig smal och hälsosam.

Den växande trenden med teatox är otroligt. Den populära brittiska modellen Lucy Watson dricker också detox te. Lucy Watson är känd från TV-serien "Made In Chelsea”. Modellen dricker detox te dagligen, särskilt när modeveckan närmar sig och hon har viktiga jobb och fotograferingar förframför sig.

Fler Hollywood A-listan stjärnor som Ed Sheeran och Taylor Swift är stora även stora förespråkare av slimming te och teatox. Dessa båda stjärnorna har rekommenderat slimming te på sina Instagram profiler som ett naturligt och hälsosamt sätt att rensa sin kropp.

Sanningen om detox te

I själva verket är hälsofördelar med detoxande te. Dessa exklusiva teer innehåller ingredienser som alla är 100 % naturligt och växer främst i Kina. Te har använts i Kina i tusentals år för att bota olika hälsoproblem såsom huvudvärk och illamående. Detox te har också fördelar för de som vill gå ner i vikt. Ingredienser som oolong och ginseng gör att detox te har en viktminskande och förbränningsökande effekt. Förutom att teatox har en renande och renande effekt har teet också många andra hälsofördelar. När du rensa din kropp från gifter och slaggprodukter renas din kropp och din förbränning ökar, detta leder till att du naturligt också kan förlora några kilo.