GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

Frukt Infusionsflaska

För hälsosamma drinkar på språng

Översikt

  • 800 ml BPA-fri vattenflaska med fruktinfuser
  • Idealisk för arbete, fitness eller hemmabruk
  • Gör vattnet mer spännande och smakfullt
  • Kan gå i diskmaskinen
  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka

WeightWorlds vattenflaska med fruktinfuser är en praktisk 800 ml PBA-fri flaska idealisk att ta med på språng, så att du kan få ett hälsosamt alternativ till smoothies, läsk eller liknande när du behöver hålla dig hydrerad.

Prova fler spännande recept genom att lägga till dina favoritfrukter, bär och grönsaker i frukt infusionsflaskan och låta dem dra så att du kan njuta av en välsmakande, törstsläckande och hälsosam drink med de vitaminer och näringsämnen som din kropp behöver för att hålla dig i toppform.

  • FRI FRÅN BPA

Släck din törst med hälsosamma näringsämnen

WeightWorlds vattenflaska med fruktinfuser är gjord av BPA-fri plast, och är den perfekta infusern för att ge dig ett hälsosammare alternativ till läsk, sockerhaltiga juicer eller kaffe när du behöver släcka törsten, så att du kan dra ner rejält på kalorierna.

Fyll bara flaskan med vatten och lägg sedan till dina favoritbär, frukter och grönsaker så att du kan njuta av hälsofördelarna med till exempel antioxidanter och vitaminer samtidigt som du håller dig hydrerad med en infuserad läskande dryck. En fruktinfusionsapparat är mer än bara en vattenflaska, det är ditt första steg på vägen mot en hälsosammare livsstil. Är idealisk antingen för kylskåpet hemma, på kontoret, att ta med dig till gymmet eller på språng, så att du alltid kan hålla dig hydrerad och få i dig de näringsämnen som din kropp behöver för att hålla sig frisk med uppfriskande fruktvatten.

Användning

Välj de frukter, grönsaker eller bär som du vill att ditt vatten ska smaka och häll dem i infusionsenheten. Tillsätt sedan vatten. Det är viktigt att komma ihåg att inte överfylla flaskan med varken frukt eller vatten; frukten måste få plats. Skaka försiktigt flaskan och låt frukten dra lite. Njut sedan av ditt välsmakande (och hälsosamma!) vatten med massor av hälsosamma näringsämnen, antioxidanter och vitaminer.

Rekommendationer på frukter och bär som du kan använda i flaskan

Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan stoppa i din infusionsflaska. Det är mycket populärt med gurka, lime, citron, vindruvor, apelsin, äpple, kiwi, blåbär, jordgubbar, hallon, vattenmelon och vindruvor. Det ger ditt vatten ett pirr och tillför mycket hälsosam näring samt en fräsch smak.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(87)
4 Stjärnor
(33)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.63% baserat på 128 Kundomdömen

Verifierat Köp

Super bra! Bästa köpet, barnen vill sno min flaska. Kom från England men helt ok leveranstid.

C Caroline
Verifierat Köp

Byt läsk för något hälsosam plus min skinny te ser fram emot resultat 💪

J Juana I
Verifierat Köp

Väldigt bra flaska som används flitigt med diverse olika frukter och bär, värd varenda krona.

S Sofia
Verifierat Köp

Stor inovation i smaksättning av vatten, låter nyttigheterna i frukterna blandas i vattnet vilket gör det mycket lättare att dricka vatten! Jag har också gått ner 3 kilo första månaden, tror det är för att jag tidigare åt sötsaker när jag egentligen var törstig! mycket bra produkt!!

C C Ljungberg
Verifierat Köp

Ett perfekt sätt att hålla sig återfuktad hela dagen och jag dricker betydligt mer vatten nu än tidigare. Lätt att sätta frukt i på morgonen och fyller på med vatten under dagen! Rekommenderas starkt! Köpte också erat Baobab vitaminpulver som jag blandat i för lite extra vitaminer och jag är helnöjd :)

H Hanna B
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra kvalitet

B Bitte Larsson, Piteå
Verifierat Köp

Älskar denna produkt, lätt att använda och den ser snygg ut både på kontoret och på träningen när den är fylld med mina favorit frukter och bär. Fått flera frågor vart jag köpt den!

L Lisen
Verifierat Köp

Mycket bra produkt, enkel och snabb att använda och det är ett bra sätt att göra det roligare och godare att dricka vatten!

E Evelina B
Verifierat Köp

Jättebra flaska att ha på jobbet och lägga i frusna hallon i vattnet. Mycket godare än vanligt vatten

N Nova
Verifierat Köp

jg älskar fruktvatten så denna är verkligen välanvänd hos mig

L Linnea

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar