Gratis frakt vid köp över 699 kr

Acai Super Pack

Kapslar & pulver av acaibär

Översikt

Från de rikaste djupen av Amazonas regnskogar har vi hämtat acaibäret och levererar det till dig i form av Acai Super Pack, med både kapslar och pulver för enklast möjliga användning. Traditionellt har bären konsumerats av Sydamerikas ursprungsfolk, så länge som man kan minnas, och man har nu förstått att de är rika på antocyaniner, vitaminer och mineraler. Varva de båda varianterna som du har lust, och ta del av regnskogens rikedomar.

 • Acaibär, frystorkade efter skörd
 • Rik på skyddande, reparerande antocyaniner
 • Full med essentiella, stärkande vitaminer
 • Kapslar som ger upp till 1500 mg om dagen
 • Pulver som är optimalt för smoothies och juicer
 • Båda passar för vegetarianer och veganer

För att kunna förse dig med dess extraordinära fördelar levereras acaibären till dig i två olika utformningar som båda är optimala på sitt sätt. I kombinationen, Acai Super Pack, verkar de för att hjälpa dig till en mer hälsosam kropp. Med Acai Berries Powder kan du få in ett välsmakande tillskott i din dagskost, genom att blanda ner det i smoothies och juicer. Och med hjälp av Pure Acai Capsules kan du enkelt toppa ditt intag varje dag. Genom att köpa dem tillsammans behöver du inte gissa vilken av typerna som kommer att passa dig och din livsstil bäst - du kan testa båda och prova dig fram!

Frikostiga frukter

Acaipalmerna hittas djupt in i de rika, frodiga och exceptionellt artrika regnskogarna i Amazonas. De blir vanligtvis 25 meter höga och växer längs flodbäddar och träsk. De omges av världens största samling av levande djur och växter och har länge varit en stapelvara hos ursprungliga och skogslevande folk. Över tid har de här välsmakande frukterna tagit sig in i den brasilianska populärkulturen och finns i många välkända rätter, såsom “acai i skålen”, Açaí na tigela. De här underbara bären, som har en fyllig smak som är både jordigt chokladig och påminnande om rödvin, har fått rykte om sig som en av Brasiliens mest trendiga hälsoprodukter.

Underbara acai

De här små bären benämns “frukten som gråter” på grund av deras intensivt fuktgivande egenskaper och de har häpnadsväckande nivåer av hälsosamma sammansättningar. De mycket höga nivåerna av antocyaniner ger dem inte bara dess mörklila färg, utan också dess intensivt skyddande och återställande kvalitéer. Oxidativ stress, som bidrar till ett förtida åldrande och annat, genom att skada cellerna i våra kroppar, är en ofrånkomlig effekt av fysisk ansträngning och en aktiv livsstil. Antocyaniner är kända för att hjälpa till att hantera detta och verkar skyddande mot celloxidationen. Även när man jämför med andra populära frukter som hallon och björnbär, så utmärker sig acaibäret när det kommer till nivåerna av de här kraftfulla komponenterna. Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) är ett mått på hur oxidativt skyddande olika livsmedel är - du kan ta en titt i tabellen nedan för att se exakt hur kraftfullt acaibäret är i jämförelse med andra frukter.

Genom att ta kapslarna och acai-pulvret så kommer du även att få i dig ytterligare ett antal underbara näringsämnen. Vitaminer, som B, C och E, finns naturligt i acaibäret och är kända för att minska känslan av trötthet och utmattning, stötta den energiförbrukande metabolismen, stärka immunförsvaret och för att skydda cellerna mot oxidativ stress. 70% av acaibärets naturliga och hälsosamma fettsyrorna utgörs av omega-3, -6 och -9, som har lugnande och reparerande effekter. En hög fiberhalt hjälper till med att bibehålla ett hälsosamt matsmältningssystem. Kalcium, järn och kalium är mineraler som man vet hjälper musklerna, blodtrycket, skelettet och hjärnan. Sist men inte minst så består mer än 7% av acaibärets fruktkött av proteinets byggstenar, aminosyror. Med så många fantastiska näringsämnen som finns naturligt i bären så kanske vi inte är överraskade att då är så omtyckta av Amazonas ursprungsfolk?

 • Rik på antocyaniner
 • Järn, kalcium & kalium
 • Hög dos av vitaminerna, A, B, C och E
 • 70% av fetterna är omega-3, -6 & -9
 • 7.59% aminosyror
 • Hög fiberprofil

Super Pack - för oss som älskar acai

De underbara kvalitéerna hos acaibäret kan inte förnekas - men de flesta av oss kan inte bara sätta oss på ett flyg till Brasilien för att äta dem färska, och att transportera dem över haven kan dra ner deras näringsmässiga värden! I de utvalda produkterna i detta Super Pack så har bärens näringsmässiga värde fångats genom att frysa ner dem blixtsnabbt efter skörden och samtidigt dra ur fukten med hjälp av vakuum. Detta resulterar i ett pulver som sedan kan överföras till veganvänliga kapslar eller förseglas i den form som du uppskattar bäst. Oavsett i vilken form, får du ta del av regnskogarnas belöningar varje dag på det sätt som enklast passar in i dina personliga rutiner.

Full innehållsförteckning

Kapslar - extrakt från acaibär, kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa), bulkmedel (rismjöl), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), flödesmedel (kiseldioxid).

Pulver - extrakt från acaibär.

Användning av Acai Powder & Capsules

Acai Super Pack ger dig möjligheten att njuta av acaibär i två olika former. Vi föreslår att man balanserar dessa genom att variera sig mellan att ta kapslarna den ena dagen och pulvret den andra. Även om båda produkterna har separata rekommendationer för maxdosering så rekommenderar vi inte att man intar maximal dos av båda, samtidigt, eftersom kroppen bara kan smälta och använda sig av en viss mängd.

När du använder Acai Berries Powder så tar du ungefär en tesked med pulver åt gången, upp till tre gånger om dagen. Vad gäller användningen av Pure Acai Capsules rekommenderar vi ett maxintag på två kapslar dagligen, att tas med ett fullt glas vatten före ett mål. Vi rekommenderar att du låter dig njuta av de här kosttillskotten i minst tre månader, och att du därefter - för att få ut maximalt av acaibären - investerar i en långsiktig användning.

Råd för Acai Super Pack

Det vi värdesätter allra högst är att sälja produkter som vi tror på: naturliga kosttillskott som inte innehåller några skadliga tillsatser eller utfyllnadsmedel. På samma sätt som med acai-pulvret så är kapslarnas innehåll helt naturligt och utan kända bieffekter. Samtidigt rekommenderar vi för alla kosttillskott, att man läser igenom hela innehållsförteckningen av allergiskäl. Konsultera medicinsk personal innan du tar tillskottet om du går på någon medicin. Produkterna rekommenderas inte till personer under 18 år.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(15)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.70% baserat på 22 Kundomdömen

Verifierat Köp

Acai is amazing!!

B Becki
Verifierat Köp

The powder is my favourite just because it has a better taste but I still really like the capsules as I use them on busy days when I don't have time to make a smoothie with the powder

J Jen
Verifierat Köp

good value for money and good quality as well

S Steffen
Verifierat Köp

Very pleased with this purchase, really good value for money , and very helpful to have the superfood in different forms to take.

A Andy
Verifierat Köp

very helpful that you provide lots of information on the page, so i know all the benefits before purchasing!

A Anonym
Verifierat Köp

very good! one of the strongest mg intakes i have found for acai. the combopack makes it really easy to add to all parts of your diet!

A Anonym
Verifierat Köp

love being able to choose between powder and pills, i add the acai to my protein shake for an extra boost! really like the taste and it definitely gives me energy!

A Amy
Verifierat Köp

Ero incuriosito dalle proprietà delle Bacche d'Acai, così ho provato con questa combinazione di prodotti! Dopo qualche settimana ho percepito alcuni benefici, quindi ora questo pacchetto è entrato nella mia routine.

F Filippo
Verifierat Köp

Avevo provato solo le capsule, adesso finalmente ecco ciò che stavo cercando! Mi sono abituato ai benefici che mi danno le sostanze presenti negli integratori di Acai. Ottimo prodotto!

M Maria
Verifierat Köp

Hyvä setti, rahoille vastinetta. Jauhe on ihan ehdoton smoothieiden sekaan, mutta kiireisinä päivinä/matkoilla on helpompi nappaa kapselit.

J Jenny A.

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar