Chili Burn Calorie Burning

För ökad förbränning av fett och kolhydrater

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Chili Burn är ett avancerat chilibaserat tillskott fyllt av ingredienser som kan bidra till att bränna kalorier. Förutom chili innehåller varje tablett en hög dos av både chilipeppar och grönt te och är mycket rik på EGCG, krom, B-vitamin och magnesium vilka alla bidrar till att upprätthålla förbränningen av fett, kolhydrater och proteiner samt kan hjälpa kroppen att omvandla fett till energi. Tillskottet kan stödja kroppens kaloriförbrukning för att främja fettförbränningen naturligt.

  • Kan hjälpa till att upprätthålla förbränningen och få igång ämnesomsättningen
  • Bidrar till att underlätta aptitkontroll och minska sötsuget
  • Innehåller grönt te och chilipeppar
  • Tillverkande i Sverige med 100 % naturliga ingredienser
  • Lämplig för vegetarianer och veganer

Chili Burn är ett 100% naturligt tillskott tillverkat av ingredienser som är kända för att upprätthålla fettförbränningen. Produkten har utvecklats baserat på naturliga ingredienser som är kända för att stödja förbränning och kaloriförbrukning. En regelbunden användning av Chili Burn tabletter kan hjälpa dig att uppnå dina viktmål på lång sikt.

  • Vegansk
  • Vegetarisk

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

flera chilifrukter staplade pa varandra mot en vit bakgrund

Vad är Chili Burn?

New Nordics naturliga chili burn tabletter är baserade på örter som visat sig vara mycket effektivt för att öka förbränningen i samband med en hälsosam kost och regelbunden motion för att hjälpa dig att uppnå eller upprätthålla den idealakroppsvikt.

Vad innehåller Chili Burn?

Huvudingredienserna i dessa Chili burn tabletter kommer från grönt te och chilipeppar och dessa ingredienser är även kända under benämningarna ECGC och Capsaicin. Dessa Chili burn tabletter innehåller dessutom dill, som ofta används i produkter mot celluliter, samt pepparmint som är känt för att lugna magen och stabilisera matsmältningen. Tillskottet innehåller dessutom ingefära som är en ingrediens med naturligt antiinflammatoriska egenskaper och används i denna produkt med syftet att neutralisera effekterna av chili.

Kan Chili Burn göra att du bränner mer fett?

Den aktiva ingrediensen i chili som ökar fettförbränningen kallas ECGC. Konsumtion av ingredienser så som grönt te och chili kan hjälpa dig att hantera vikten, främst genom att producera värme i kroppen, vilket kan ha en inverkan på vikten.

massor av roda chilifrukter med gron kvist sedda ovanifran
Chili (Capsicum annuum L.)

Chilifrukter skördas från växter av Capsicum familjen som tillhör Nightshade arten. Chilli kommer från Amerika, där det har varit en del av kosten sedan 7500 f.Kr. Idag chili är en beprövad krydda och effektiv för att öka förbränningen.

en massa grona vaxter med blad pa en ang i solskenet
Grönt Te (Camellia sinensis L.)

Grönt te har sitt ursprung i Kina och Japan. Grönt te är gjort av samma blad som används i svart te men de har utsatts för mycket mindre efterbehandling. Grönt te är känt för sina höga halter av vitamin B.

Hur ska jag ta Chili Burn?

Ta 1 chili burn tablett på morgonen med ett stort glas vatten och 1 tablett i samband med middag. Kom ihåg att dricka tillräckligt med vatten för en ultimat effekt. Tabletterna bör inte tas på fastande mage, utan alltid i samband med måltid. Detta kosttillskott är avsett att komplettera kosten och ska inte ersätta en varierad kost eller en hälsosam livsstil. Överskrid inte den angivna dosen. Använd inte om du har en leversjukdom eller symtom såsom mörk urin eller gulsot. Sök professionell rådgivning innan du använder om du är gravid, ammar eller lider av allergier. Förvara chiliburner för snabb viktminskning utom räckhåll för barn.

Ska jag följa en viss diet?

För att optimera fettreduceringen du bör ta dina Chili Burn tabletter i samband med en hälsosam kost och försöker att att utöva måttligt motion. Dagliga promenader kan göra stor skillnad. Se även till att du dricker mycket vatten, äter regelbundna och mindre måltider samt undviker att äta snacks, godis, fet mat och alkohol för att maximera effekten. Syftet med Chili Burn tabletter är att öka kroppens dagliga kaloriförbränning. Denna chili burner för snabb viktminskning bidrar till att bryta ned och förbränna lagrat kroppsfett.

Hur länge kan jag använda tillskottet?

Vi rekommenderar att du använder chili burner för snabb viktminskning under maximalt 12 veckor, och sedan ta en paus. Så som de flesta växtbaserade produkter är det viktigt att ta en paus under tiden du planerar att ta tillskottet för att förbättra effektiviteten av ingredienserna.

en vit skal med flera roda chilifrukter i mot en vit bakgrund

Är Chili Burn säkra att använda?

Ja, tillskottet är 100 % naturligt och som med alla andra naturliga tillskott är det viktigt att läsa innehållsförteckningen och följa anvisningarna på paketet. Rådgör med din läkare om du är osäker på om tillskottet kan kombineras med några receptbelagda läkemedel eller om du har något känt sjukdomstillstånd. Om du lider av magsår, sköldkörtelproblem, leversjukdomar, anemi eller gastroesofageal reflux bör tabletterna användas med försiktighet eller inte alls.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil. Dessa Chili Burn tabletter är tillverkat i Sverige med högkvalitativa ingredienser.

Chili Burn Calorie Burning För ökad förbränning av fett och kolhydrater

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Snabb leverans! Har dock tagit en kapsel innan långpromenaden, svettigt blev det.har tyvärr inget riktigt omdöme än när man gått all in!

R Ronja
Verifierat Köp

Bästa tablett

K Keser A
Verifierat Köp

kanska dyrt men värd

k kristina L
Verifierat Köp

Verkar fungera bra. När jag tagit fler hoppas jag det ska vara riktigt bra.

K Kristina E
Verifierat Köp

Jag har just beställt ett nytt paket av dessa för att tappa de sista 5 kilona som jag behöver gå ner och jag har fullt förtroende för att denna produkt kan hjälpa mig. Jag har provat detta tidigare och vet hur det verkar, rekommenderar er definitivt att köpa detta om ni har några kilon att tappa.. Hoppas att detta hjälper!

M Minette Ljung, 36
Verifierat Köp

Snabb leverans, ska börja idag!!

S Suljana
Verifierat Köp

Jag har märkt en skillnad, men det är inte så jättestor ännu. Jag tar det här en gång om dagen om jag har ätit skräpmat eller snabbmat för att bränna bort kalorierna!

M Maria-Theresia, Åbo
Verifierat Köp

Jag köpte den här produkten med låga förväntningar, då jag aldrig har haft mycket tur med viktminskning eftersom det att jag fick barn för över 1 år sedan. Men efter bara några dagar märkte jag mina energinivåer hade ökat, min aptit minskade och jag var faktiskt sugen på hälsosam mat!. Jag har tagit Chili burn i 3 veckor och jag har gått ner en storlek redan. Kan definitivt rekommendera!

F Fride Örling
Verifierat Köp

Jag är fortfarnde tjock

P Pernilla
Verifierat Köp

Man blir varm av dem så jag tar dem alltid innan träning för att maxa effekten.

C Charlotta

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar