• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Fat Binder

1000mg Kapslar | Naturligt fettblockerande kosttillskott
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

När det finns så många olika piller och medel på marknaden idag, är det ändå svårt att hitta en produkt som faktiskt kan hjälpa en med viktkontrollen och även kunna backa upp det rent medicinskt. Om du är en av alla de som kämpar med att undvika fet mat kan Fat Binder från WeightWorld optimalt för dig. Den här medicinska produkten fungerar genom att binda fettet i magen så att det hindras från att lagras, och den är nästan fyra gånger effektivare i att göra det än dagens marknadsledande produkt.

 • Vetenskapligt bevisat mer effektivt än bantning
 • 380% mer effektivt än marknadsledande produkt
 • Binder upp till 6000% av den egna vikten i fett
 • Unik formula med Lipomyl™ kitosan
 • Tag endast 2 kapslar innan ett huvudmål
 • CE-certifierad medicinskt hjälpmedel, receptfritt

Det görs med det revolutionerande och patenterade ingrediensen, Lipomyl™ kitosan, och det här veganvänliga kosttillskottet kan hjälpa till att minska mängden fett som tas upp av kroppen och har visat sig vara en mer effektiv metod en bara bantning. Med hjälp av bara 2 kapslar kan Fat Binder från WeightWorld binda upp till 60g fett, vilket svarar mot omkring 540 kalorier! Detta är hela 380% mer effektivt än dagens marknadsledande produkt, och det gör det till ett av de kraftfullaste preparaten på marknaden.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMP
 • Vegetarisk

Vad är Fat Binder och hur funkar det?

Det är även känt som en fettblockerare, och Fat Binder hjälper till att reducera upptagningen av fett från kosten, samt det generella kaloriintaget. Det verkar genom att binda fettet vi äter till ett stort kluster. Klustret blir för stort för kroppen att absorbera, vilket gör att det förblir intakt och lämnar kroppen naturligt med avföringen. Det som är så bra med att använda Fat Binder är att produkten hindrar överflödigt fett, men låter nyttiga vitaminer tas upp av kroppen. På det här sättet kan kroppen få det som den behöver från maten, men utan att lagra det överflödiga fettet.

1Tag Fat Binder

en illustration pa hur weightworlds fat binders, fettblockerare, fungerar i magsacken

2 Fat Binder-kapslar tas 15 minuter innan ett mål.

2Fett från kost frigörs

en illustration pa hur weightworlds fat binders, fettblockerare, fungerar i magsacken, steg 3

Fett frigörs ur maten vi äter och hamnar i magen.

3Stora fett-fiber-komplex formeras

en illustration pa hur weightworlds fat binders, fettblockerare, fungerar i magsacken, steg 2

Fat Binder binder fettet och bildar ett fett-fiber-komplex.

4Fettlösliga vitaminer frigörs

en illustration pa hur weightworlds fat binders, fettblockerare, fungerar i magsacken, steg 4

Fat Binder absorberar inte de nyttiga fettlösliga vitaminerna.

5 Passerar genom systemet osmält

en illustration pa hur weightworlds fat binders, fettblockerare, fors ut genom tarmen med fettet

Fett-fiber-komplexet är för stort för att tas upp i tarmarna.

6Fettkomplexet förs ut

en illustration pa hur weightworlds fat binders, fettblockerare, fors ut genom tarmen med fettet steg 2

Fettkomplexet lämnar kroppen via avföringen - naturligt och säkert.

En annan fördel med att använda Fat Binder är att det kan hjälpa en att reglera aptiten. Detta tack vare att produkten kan sakta ned hastigheten med vilken maten lämnar kroppen. På så vis håller den inte bara kvar mat i magen för en mer långvarig mättnadskänsla, den hjälper även till att stoppa blodsockernivåerna från att stiga för snabbt, vilket annars är det som skapar sug. Utöver detta föredras ofta fettblockerare framför fettbrännare - trots att de har samma mål i att främja vikthållningen är de mycket olika. “Blockerare” hindrar fett från att absorberas av kroppen, medan “brännare” arbetar hårt för att bli av med fett som redan finns där. Detta gör fettblockeraren mer effektiv eftersom fettet inte tillåts lagras alls.

Fat Binder

Det är framtaget av det kompetenta teamet hos WeightWorld, och Fat Binder är ett lätthanterligt, fettblockerande kosttillskott som utformats för att hjälpa till att reducera upptaget av fett. Det som gör Fat Binder så unikt kommer av dess naturliga, fettbindande ingrediens, Lipomyl™ kitosan. Med hjälp av Lipomyl™ kan det här CE-certifierade, medicinska hjälpmedlet binda upp till massiva 60 gånger sin egen vikt, vilket motsvarar omkring 60g fett per 1g Fat Binder, eller omkring 540 kalorier. Detta gör produkten till hela 380% mer effektivt än dagens marknadsledande preparat som endast kan binda 15g fett per varje 1g. Enligt EFSA (European Food Safety Authority) kan kitosan också främja kolesterolnivåerna. Enligt dem kan ett dagligt intag på 3g kitosan bidra till normala kolesterolnivåer i blodet.

infographic pa hur effektiv weightworlds fat binder ar jamfort med konkurrenterna

Utöver detta är Fat Binder även unikt på marknaden på grund av den rigorösa testningen och dess höga standard. Det här kosttillskottet är ett CE-godkänt medicinskt hjälpmedel, vilket betyder att det blivit noggrant testat innan det kommit ut på marknaden. För att säkerställa högsta kvalitet består det också av naturliga ingredienser, utan tillsatta smaksättare eller konserveringsmedel. Vi tar stolthet i att endast förse våra kunder med det allra bästa och Binder är inget undantag.

Ingredienser

illustration pa hur effektiv weightworlds fat binder ar jamfort med konkurrenterna i sma glas

Varje Fat Binder-kapsel innehåller:

 • 500mg Lipomyl™ kitosan (ett naturligt polysackaridkomplex)
 • Magnesiumstearat
 • Kiseldioxid
 • Kapselhölje: hypromellos & titandioxid

Vetenskapliga studier

I ett laboratorietest som utfördes vid University of Greenwich, mättes den fettbindande kapaciteten hos huvudingrediensen, Lipomyl™ kitosan, med avseende på rapsolja och oljesyra. I testet kom man fram till att 1g Lipomyl™ kitosan kunde binda 14g rapsolja eller 60g oljesyra. Detta visade på en överlägsen fettbindande kapacitet jämfört med det marknadsledande preparatet, och jämfört med marknadsledarens fettbindande nyckelingrediens visade sig Lipomyl™ kitosan vara 380% mer effektivt. En klinisk utvärdering har också genomförts som stödjer användningen av Lipomyl™ kitosan i behandlingen av övervikt och fetma.

Användning

Tag bara 2 kapslar 15 minuter innan ett huvudmål, tillsammans med ett stort glas vatten. Fat Binder bör tas i upp till 4 veckor, och om du då känner att du fortfarande är på din viktresa och vill fortsätta ta produkten, vänligen följ riktlinjerna som finns i informationsfoldern. Vi rekommenderar inte att man överskrider en dagsdos om 6 kapslar per dag, då detta inte ger ytterligare effekt. Det rekommenderade dagsintaget är kalibrerat för att hjälpa de som vill hantera sin vikt och som har ett BMI på 26 eller mer, tillsammans med en balanserad och varierad kost. Som med alla kosttillskott är det viktigt att hålla en bra vätskebalans genom att dricka minst 2 liter om dagen, vilket är den rekommenderade dagliga mängden.

För vem passar produkten?

Fat Binder från WeightWorld är för alla över 18 år som vill ha hjälp med vikthanteringen och som har ett BMI på 26 och över. Kosttillskottet är perfekt för den som aktivt vill jobba med sina viktmål och är fast besluten att bli en friskare och gladare version av sig själv. Om du är osäker på om detta fettblockerande kosttillskott passar dig, varför inte testa vår lättanvända BMI-kalkylator:

Calculate your BMI!

cm
kg
BMI Calculator

Råd

Som med alla naturliga kosttillskott kan resultaten variera från person till person och beror på många faktorer, som målmedvetenhet, livsstil, ursprunglig vikt och BMI. Detta är på inget sätt ett mirakelprogram för viktminskning. Fat Binder har vetenskapligen bevisats vara mer effektivt än endast vanlig bantning och kan reducera fettupptaget på ett märkbart sätt, men fungerar bäst tillsammans med en hälsosam livsstil. Även om kosttillskottet minskar mängden fett som tas upp av kroppen betyder det inte att du kan frossa i fet mat. En mer hälsosam kost och kontinuerlig träning hjälper dig att få ut maximalt av produkten.

Fat Binder är ett CE-certifierat medicinsk hjälpmedel som använder sig av naturliga ingredienser, så det är därmed säkert att använda och har inga kända bieffekter. Produkten framställs i Storbritannien i enlighet med hög GMP-kvalitet och är rigoröst testad för att garantera den säkerhet som ger den dess CE-certifiering. Den är även vegan- och vegetarianvänligt och innehåller inte laktos, jod, gluten eller kolesterol, så den lämpar sig för alla kosttyper. Detta kosttillskott innehåller inte heller några smakförstärkare eller konserveringsmedel och passar diabetiker (utan kolhydratincidens). Vänligen se instruktionsboken för mer information.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(1)
MYCKET BRA 4

75% baserat på 7 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • mycke mycke bra :)

  mS monika S trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Svårt att säga om den haft någon effekt alls. Det gäller att komma ihåg att ta den 15 min innan måltid. Jag har inte gått ned i vikt. Kanske har den hjälpt mig hålla vikten.

  ÅL Åsa L trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Jag har kombinerat denna produkt med water away och känner mig lättare. Har sammanlagt gått ner 10 kilo på några veckor med hård träning och bra diet

  M MS trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Inte använt produkten tillräckligt länge för att ge ett utlåtande

  CB Christina B trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Produkten har fungerat väl och jag upplever att den givit goda resultat. Jag kommer att fortsätta beställa från Weightworld

  M_ Marit _ 43 weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Ska bli spännande att testa! Beställde precis paketet för en månad eftersom att Maxmedix produkter brukar funka bra för mig.

  M Marianne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Än så länge är jag nöjd. Måste nästan använda en längre period för att veta hur bra den är men jag tror att Fat burner kan vara det alternativ till alli som jag letat efter

  IM Inga, Malmö weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.