måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Active T5 Plus Kapslar

60 Kapslar | Effektivt Termogeniskt Kosttillskott

maxmedix™

309Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Pengarna-tillbaka-garanti
Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka.

Detta kraftfulla kosttillskott är en unik kombination av 11 aktiva ingredienser, som samarbetar i perfekt synergi för att skapa den effektiva Active T5 Plus-formeln. Nyckeln till detta naturliga tillskott är dess termogena egenskaper, som inte bara hjälper till att få igång kroppen under träning och aktivitet, utan också tillför den mentala fokus och motivation man behöver för att prestera bäst.

 • Termogent kosttillskott Active T5
 • Effektiv naturlig formel
 • Boostar din energi, vitalitet och uthållighet
 • Med vitamin B6 för normal energigivande metabolism
 • Berikad med Bioperine från Svartpeppar
 • Skyddad med försegling

Kapslarna är lätta att svälja och innehåller en rad viktiga ingredienser, som Koffein, Aminosyror och Capsicum, som är kombinerade i optimala kvantiteter för att göra detta kosttillskott så starkt och effektivt som möjligt. Detta hjälper kroppen att upprätthålla en hälsosam vikthantering.

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 60
Rekommenderad dos: 2 kapslar om dagen
Längd: 30 dagar

Varför välja en termogen produkt?

Termogena produkter är, liksom namnet föreslår, en unik typ av kosttillskott utvecklade för att stimulera kroppens värmeproduktion, och är mestadels baserade på ingredienser som ger kroppen energi, uthållighet och kraft. Generellt sätt är de även berikade med aminosyror och vitaminer, som är kända för att stärka kroppen och bidrar till att minska trötthet och utmattning. De inkluderas också för att de främjar motivation och mental fokus, som behövs för att uppnå hälsa och välmående.

Hur man använder produkten

Ta 2 kapslar dagligen med vatten, en på morgonen när du vaknar (helst minst 30 minuter före frukost) och den andra ungefär 30 minuter innan lunch. Försök att undvika att ta dina Active T5 Plus tillskott på kvällen, eftersom koffeinet kan påverka dina sovtider. Varje flaska innehåller 60 kapslar och varar i en månad (30 dagar). För att kunna göra en noggrann utvärdering av hur detta kosttillskott påverkar din kropp, föreslår vi att du använder det i minst 3 månader.

5 nyckelfaktorer i Active T5 Plus formulan

Keffein & grönt te katekiner
Keffein & grönt te katekiner
Kaffein är en naturlig stimulant som finns i te och kaffe. Den senaste forskningen som har gjorts på koffein har granskat hur det påverkar både fysisk och mental prestation. För mer information, klicka här. Det finns också forskning på katekiner i Grönt Te, och dess förhållande med energiförbrukning och fett-oxidering. Klicka här för mer information.
Aminosyror
Aminosyror
L- Carnitine, är en aminosyra som används som en fysisk stimulant och den bidrar även till ämnesomsättningen på cellulär nivå. L-Tyrosine, en annan viktig aminosyra, har studerats för dess effekt på fysisk kapacitet. Det har också gjorts forskning på Carnitine och dess koppling till kroppens totala mängd kroppsfett. För mer information, klicka här.
Bioperine
Bioperine
Bioperine är tillverkat av ett standardiserat minimum på 95% piperine. Piperine är ett aktivt extrakt som utvinns ur svartpepparfrukten, och det är den aktiva energin som skapar dess hetta och smak. För mer information, klickahär.
Capsicum
Capsicum
Capsicum, även kallat spansk peppar, innehåller en skarp alkaloid som heter Capsaicin. Detta har studerats omfattande på grund av dess potentiella biologiska egenskaper. Det har också forskats om dess termogena egenskaper och förmåga att reglera kroppsvikten. Här finner du mer information om denna forskning.
Vitamins & Minerals
Vitaminer och mineraler
Vitamin B6 birder till en normal energigivande metabolism, samt normal funktion av nervsystemet och minskning av trötthet och utmattning. Chromium bidrar dessutom till normal makronäringsmetabolism och upprätthållandet av normala blodglukosnivåber.

Full lista av ingredienser

Aktiva Ingredienser: Kaffein, L-Carnitine Tartrate, L-Tyrosine, L-tryptophan, Capsicum, Citrus Aurantium, Grönt Te (från 4:1 extrakt), Nariginextrakt, Bioperine Svartpepparextrakt, Vitamin B6, Krom.

Andra Ingredienser: Kapselskal - Hydroxypropyl Methyl Cellulosa. Anti-Kakningsmedel - Kiseldioxid, Magnesiumstearat.

Tryggt och naturligt kosttillskott

Kosttillskottet Active T5 Plus har utvecklats med de bästa naturliga ingredienserna och har därför inga kända bieffekter. Som med alla kosttillskott rekommenderar vi att du läser hela innehållsförteckningen för att se om du är allergisk mot något i formeln. Du borde inte ta detta kosttillskott om du är gravid, om du ammar eller är känslig mot koffein. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (71.43% baserat på 7 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Efter att ha lagt på mig endel i vikt under de senaste åren har jag provat allt för att komma i form.. Jag beslutade jag att prova T5 efter att jag läst om alla bra naturliga ingredienser som kan öka förbränningen i denna produkt. Jag var lite skeptiskt och tog det som en sista utväg efter att ha provat allt och det har verkligen hjälpt. Även om jag har bara tagit det under ett par veckor har jag minskat i vikt snabbt och jag har betydligt mer energi som förhoppningsvis innebär att jag äntligen kommer att kunna nå min målvikt. Jag har inte avslutat kuren ännu men det är definitivt en bra start.
 • * Jag fick mer energi att träna och gick ner 4 kilon och jag har kört detta i 3 veckor nu. Ska fortsätta en månad till och se hur mycket det ger.
 • * Har tagit T5 under omkring 2-3 veckor nu, och under den här tiden har de hjälpt mig att förlora 4 kilo utan att jag egentligen försökt att träna hårdare eller mer! De har hjälpt mig att gå ner i vikt betydligt snabbare än normalt och jag skulle rekommendera dessa till de som behöver en kickstart och lite extra hjälp på vägen!
 • * En kanonprodukt. snabb leverans och bra service när jag hade frågor..
 • * Fungerar bra för mig, jag tog T5 under 1 månads tid och jag tappade 4 kilon. Precis det jag ville gå ner och nu har jag nått min målvikt. Rekommenderas till de som behöver hjälp med att tappa några kilon.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden