Active T5 Plus

60 Kapslar | Effektivt Termogeniskt Kosttillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Detta kraftfulla kosttillskott är en unik kombination av 11 aktiva ingredienser däribland Koffein, Bioperin, Capsicum och Aminosyror, som samarbetar i perfekt synergi för att skapa den effektiva Active T5 Plus-formeln. Styrkan är optimerad för att skapa ett starkt och effektivt kosttillskott som hjälper dig med din viktkontoll. Nyckeln till detta naturliga tillskott är dess termogena egenskaper, som inte bara hjälper till att få igång kroppen under träning och aktivitet, den boostar också det mentala fokus och motivationen man behöver för att prestera bäst.

 • Termogent kosttillskott Active T5
 • Effektiv naturlig formel
 • Boostar din energi, vitalitet och uthållighet
 • Med Bioperine & vitamin B6 för normal energigivande metabolism
 • Fri från kända biverkningar
 • Vegansk
 • GMP
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Köp 1 309Kr
 • Köp 2 556Kr 618Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 741Kr 927Kr Du sparar 20%

Varför välja en termogen produkt?

Termogena produkter är, liksom namnet föreslår, en unik typ av kosttillskott utvecklade för att stimulera kroppens värmeproduktion, och är mestadels baserade på ingredienser som ger kroppen energi, uthållighet och kraft. Generellt sätt är de även berikade med aminosyror och vitaminer, som är kända för att stärka kroppen och bidrar till att minska trötthet och utmattning. De inkluderas också för att de främjar motivation och mentalt fokus, som behövs för att uppnå hälsa och välmående.

Hur man använder produkten

Ta 2 kapslar dagligen med vatten, en på morgonen när du vaknar (helst minst 30 minuter före frukost) och den andra ungefär 30 minuter innan lunch. Försök att undvika att ta dina Active T5 Plus tillskott på kvällen, eftersom koffeinet kan påverka din sömn. Varje flaska innehåller 60 kapslar och varar i en månad (30 dagar). För att kunna göra en noggrann utvärdering av hur detta kosttillskott påverkar din kropp, rekommenderar vi att du använder det i minst 3 månader.

5 nyckelfaktorer i Active T5 Plus formulan

Keffein & grönt te katekiner
Keffein & grönt te katekiner

Koffein är en naturlig stimulant som finns i te och kaffe. Den senaste forskningen som har gjorts på koffein har granskat hur det påverkar både fysisk och mental prestation. För mer information, klicka här. Det finns också forskning på katekiner i Grönt Te, och dess förhållande med energiförbrukning och fett-oxidering. Klicka här för mer information.

Aminosyror
Aminosyror

L- Carnitine, är en aminosyra som används som en fysisk stimulant och den bidrar även till ämnesomsättningen på cellulär nivå. L-Tyrosine, en annan viktig aminosyra, har studerats för dess effekt på fysisk kapacitet. Det har också gjorts forskning på Carnitine och dess koppling till kroppens totala mängd kroppsfett. För mer information, klicka här.

Bioperine
Bioperine

Bioperine är tillverkat av ett standardiserat minimum på 95% piperine. Piperine är ett aktivt extrakt som utvinns ur svartpepparfrukten, och det är den aktiva energin som skapar dess hetta och smak. För mer information, klickahär.

En hög med rött pulver av capsicum som ligger på en bänk mot en vit bakgrund
Capsicum

Capsicum, även kallat spansk peppar, innehåller en skarp alkaloid som heter Capsaicin. Detta har studerats omfattande på grund av dess potentiella biologiska egenskaper. Det har också forskats om dess termogena egenskaper och förmåga att reglera kroppsvikten. Här finner du mer information om denna forskning.

Infografisk bild med symboler för vitamin b6 och krom
Vitaminer och mineraler

Vitamin B6 birder till en normal energigivande metabolism, samt normal funktion av nervsystemet och minskning av trötthet och utmattning. Chromium bidrar dessutom till normal makronäringsmetabolism och upprätthållandet av normala blodglukosnivåer.

Full lista av ingredienser

Aktiva Ingredienser: Kaffein, L-Carnitine Tartrate, L-Tyrosine, L-tryptophan, Capsicum, Citrus Aurantium, Grönt Te (från 4:1 extrakt), Nariginextrakt, Bioperine Svartpepparextrakt, Vitamin B6, Krom.

Andra Ingredienser: Kapselskal - Hydroxypropyl Methyl Cellulosa. Anti-Kakningsmedel - Kiseldioxid, Magnesiumstearat.

Tryggt och naturligt kosttillskott

Kosttillskottet Active T5 Plus har utvecklats med de bästa naturliga ingredienserna och har därför inga kända bieffekter. Som med alla kosttillskott rekommenderar vi att du läser hela innehållsförteckningen för att se om du är allergisk mot något i formeln. Du borde inte ta detta kosttillskott om du är gravid, om du ammar eller är känslig mot koffein. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

Active T5 Plus 60 Kapslar | Effektivt Termogeniskt Kosttillskott

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.67% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har kombinerat med bra kost och märker effekt redan efter några dagar. Ska bli spännande att följa utveckling framåt.

A Anna
Verifierat Köp

Super nöjd med produkten snabb leverans.

R Roxana C
Verifierat Köp

Det är bra kapslar Active T5 Plus

A Anna S
Verifierat Köp

Blir mycket piggare och får mer kraft vid träningen.

L Linda J
Verifierat Köp

För mig har mina läkemedel gjort att jag tar har gått upp i vikt jättesnabbt och det har inte hjälpt med varken motion eller diet. Det här tillskottet har haft en stor inverkan och jag trodde jag skulle få ett sånt resultat av ett kosttillskott då allt annat har misslyckats. Från dag 1 så märkte jag att min hunger hade minskats att jag inte längre suget efter sötsaker eller lust att småäta. Jag rekommenderar denna produkt och eran sida då jag var nöjd med allt från hemsidan till leverans och hur produkten fungerade... tack så mycket för eran hjälp :)

T Tanja i Bergsjö
Verifierat Köp

Ser fram emot att testa detta! Beställde 2 då jag blivit rekommenderad detta av en vän som gått ner 10 kilo på två förpackningar & jag hoppas det kommer fungera lika bra för mig som för henne.

T Tabita
Verifierat Köp

Efter att ha lagt på mig endel i vikt under de senaste åren har jag provat allt för att komma i form.. Jag beslutade jag att prova T5 efter att jag läst om alla bra naturliga ingredienser som kan öka förbränningen i denna produkt. Jag var lite skeptiskt och tog det som en sista utväg efter att ha provat allt och det har verkligen hjälpt. Även om jag har bara tagit det under ett par veckor har jag minskat i vikt snabbt och jag har betydligt mer energi som förhoppningsvis innebär att jag äntligen kommer att kunna nå min målvikt. Jag har inte avslutat kuren ännu men det är definitivt en bra start.

M Mickan, Halmstad
Verifierat Köp

Har tagit T5 under omkring 2-3 veckor nu, och under den här tiden har de hjälpt mig att förlora 4 kilo utan att jag egentligen försökt att träna hårdare eller mer! De har hjälpt mig att gå ner i vikt betydligt snabbare än normalt och jag skulle rekommendera dessa till de som behöver en kickstart och lite extra hjälp på vägen!

Y Yrja
Verifierat Köp

Jag fick mer energi att träna och gick ner 4 kilon och jag har kört detta i 3 veckor nu. Ska fortsätta en månad till och se hur mycket det ger.

K Kristian
Verifierat Köp

En kanonprodukt. snabb leverans och bra service när jag hade frågor..

S Siv, 36
Verifierat Köp

Den perfekta boosten jag behövde för att deffa till mig inför sommaren

A Anders
Verifierat Köp

Har provat flera andra liknande grejer innan men inte som haft samma effekt! En riktig toppenprodukt

M Milla
Verifierat Köp

Över förväntan! Har gått ned 5 kilo. Rekommenderar varmt

P Petra
Verifierat Köp

Bra för att bränna underhudsfett

M Martin

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar