måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Active T5 Plus Kapslar 60 Kapslar | För ökad förbränning av fett och kolhydrater

Av: maxmedix™

309Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Pengarna-tillbaka-garanti
Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka.

Active T5 Plus + är en nytt avancerat kosttillskott för fettförbränning som redan har hjälpt tusentals människor över hela Europa att komma i form och bli av med extrakilon. Vi kan hjälpa dig att komma igång med en snabb viktminskning med T5 då tillskottet kan öka din ämnesomsättning och bränna fett samtidigt som din energi ökar så att du blir mer motiverad att träna. Tycker du det är svårt att komma i form ska du prova Active T5 Plus +, just nu säljs den med pengarna-tillbaka-garanti!

 • Kan hjälpa till att öka din fettförbränning och ämnesomsättning
 • För dig som vill fokusera på fett på problemområden som mage, rumpa och lår
 • Aktiv T5 Plus + kan hjälpa dig att komma i form snabbare
 • Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka!
 • Energigivande ingredienser
 • Hög halt av koffein (Styrka 3 - 250mg)
 • 100% naturligt kosttillskott för fettförbränning

Active T5 Plus + är ett storsäljande kosttillskott för fettförbränning. Det är ett naturligt tillskott som består av noggrant utvalda ingredienser som är kända för att bidra till viktminskning. Om du kombinerar Aktiv T5 Plus + med regelbunden motion och en hälsosam kost kommer du att se snabba resultat. Beställ idag och få igång din fettförbränning!

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 60
Rekommenderad dos: 2 kapslar om dagen
Längd: 30 dagar

Vad är Aktiv T5 Plus +?

Kosttillskottet består av fettförbränningskapslar som effektivt kan hjälpa dig att nå din drömvikt och komma i form. Aktiv T5 Plus + kan öka din fettförbränning med hjälp av ämnesomsättningshormonet T5 som kombinerats med energigivande naturliga ingredienser - allt i en kapsel.

Hur fungerar Aktiv T5 Plus + kosttillskott för fettförbränning?

Aktiv T5 Plus + innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som effektivt kan minska din aptit. Detta speciellt utformade kosttillskott för fettförbränning minskar ditt sötsug samtidigt som det kan hjälpa dig att undvika att småäta mellan huvudmåltiderna. Tillskottet förlänger mättnadskänslan vilket kan leda till en snabb viktminskning med T5.

Vad innehåller Aktiv T5 Plus +?

Aktiv T5 Plus + är ett hög effektivt kosttillskott för fettförbränning som innehåller det aktiva ämneshormonet T5 kombinerat med flera effektiva ingredienser kan effektivt hjälpa dig att bränna oönskat fett från kroppen.

 • Koffein - Ökar din ämnesomsättning och minskar din aptit,samtidigt som det är en naturligt energiökande i Aktiv T5 Plus +.

 • L-tyrosin - Detta är en aminosyra som stödjer produktionen av sköldkörtelhormon, vilket kan hjälpa till att stabilisera och öka ämnesomsättningen.

 • Naringin - En antioxidant som finns naturligt i grapefrukt. Antioxidanten är används i Aktiv T5 Plus + då det är känt för att förlänga och förstärka effekten av koffein när de två ingredienserna kombineras.

 • Grönt te- Tillför din kropp massvis av antioxidanter och alla andra goda egenskaper av grönt te. Aktiv T5 Plus + innehåller grönt te för att hjälpa dig att öka fettförbränningen samtidigt som det ger dig mer energi både under vardagar och träningen.

 • Capsium - Capsicum är ett ämne som finns naturligt i chili och ofta används i kosttillskott för fettförbränning. Capsium ökar fettförbränningen effektivt.

Aktiv T5 Plus + är ett kosttillskott för fettförbränning som innehåller en hög, men säker koncentration av koffein. Detta betyder att du kan öka dina energinivåer medan du kan öka din ämnesomsättning. Produkten innehåller naturligt hormonet T5 som finns naturligt i vår kropp och fungerar genom att stimulera ämnesomsättningen samtidigt som det ökar din fettförbränning.

Koffeinhalten i Active T5 Plus +

Det finns flera olika typer av styrkor i kosttillskott för fettförbränning som innehåller koffein. De produkter som innehåller en Styrka 1 av koffein är särskilt lämpligt för nya användare eller personer som är känsliga för koffein.

Styrka 2 klassas som medelstark och passar för de flesta användare av kosttillskott för fettförbränning. Styrka 2 är lämplig för dig som tränar regelbundet och kan förbättra din muskeldefinition eller hjälpa dig att förlora extrakilon.

Active T5 Plus + innehåller koffeinhalten Styrka 3 vilket innebär att detta kosttillskott för fettförbränning har ett högt innehåll av koffein. Detta kosttillskott för fettförbränning innehåller därmed den högsta halten av koffein vilket effektivt kan hjälpa dig att minska i vikt på problemområden så som lår, mage och rumpa. Den höga koffeinhalten i Aktiv T5 Plus + kan ytterligare öka dina chanser till en snabb viktminskning med T5.

Hur tar jag Aktiv T5 Plus +?

Det är väldigt enkelt att införa ett kosttillskott för fettförbränning så som Active T5 Plus + i din dagliga rutin. Tag två kapslar Aktiv T5 Plus + om dagen innan måltid eller träning för att uppnå en snabb viktminskning med T5. Du kan till exempel ta Aktiv T5 Plus + innan frukost, lunch eller middag. Men var noga med att inte ta Aktiv T5 Plus + för nära du ska sova eftersom den höga koffeinhalten kan störa din sömn.

Om du är gravid, ammar eller allergisk mot koffein ska du inte ta Aktiv T5 Plus +. Skulle du vara osäker på om du har några allergier mot något av innehållet i Aktiv T5 Plus + bör du rådfråga din läkare innan användning av detta kosttillskott för fettförbränning.

Vart köper jag Active T5 Plus +?

Det är enkelt och säkert att beställa Active T5 Plus+ från Weightworld. Ta det första steget mot en snabb viktminskning med T5 genom att trycka på "Köp" för att gå vidare till utcheckningen. Vi erbjuder flera olika leveransmetoder för att passa exakt dina behov. Om du har några frågor om Active T5 Plus + eller våra andra kosttillskott för fettförbränning är du välkommen att kontakta oss på antingen telefon, chatt eller e-post.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (91.43% baserat på 7 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * För mig har mina läkemedel gjort att jag tar har gått upp i vikt jättesnabbt och det har inte hjälpt med varken motion eller diet. Det här tillskottet har haft en stor inverkan och jag trodde jag skulle få ett sånt resultat av ett kosttillskott då allt annat har misslyckats. Från dag 1 så märkte jag att min hunger hade minskats att jag inte längre suget efter sötsaker eller lust att småäta. Jag rekommenderar denna produkt och eran sida då jag var nöjd med allt från hemsidan till leverans och hur produkten fungerade... tack så mycket för eran hjälp :)
 • * Ser fram emot att testa detta! Beställde 2 då jag blivit rekommenderad detta av en vän som gått ner 10 kilo på två förpackningar & jag hoppas det kommer fungera lika bra för mig som för henne.
 • * Efter att ha lagt på mig endel i vikt under de senaste åren har jag provat allt för att komma i form.. Jag beslutade jag att prova T5 efter att jag läst om alla bra naturliga ingredienser som kan öka förbränningen i denna produkt. Jag var lite skeptiskt och tog det som en sista utväg efter att ha provat allt och det har verkligen hjälpt. Även om jag har bara tagit det under ett par veckor har jag minskat i vikt snabbt och jag har betydligt mer energi som förhoppningsvis innebär att jag äntligen kommer att kunna nå min målvikt. Jag har inte avslutat kuren ännu men det är definitivt en bra start.
 • * Har tagit T5 under omkring 2-3 veckor nu, och under den här tiden har de hjälpt mig att förlora 4 kilo utan att jag egentligen försökt att träna hårdare eller mer! De har hjälpt mig att gå ner i vikt betydligt snabbare än normalt och jag skulle rekommendera dessa till de som behöver en kickstart och lite extra hjälp på vägen!
 • * Jag fick mer energi att träna och gick ner 4 kilon och jag har kört detta i 3 veckor nu. Ska fortsätta en månad till och se hur mycket det ger.
 • * En kanonprodukt. snabb leverans och bra service när jag hade frågor..
 • * Fungerar bra för mig, jag tog T5 under 1 månads tid och jag tappade 4 kilon. Precis det jag ville gå ner och nu har jag nått min målvikt. Rekommenderas till de som behöver hjälp med att tappa några kilon.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden