Gratis frakt vid köp över 599 kr

Active T5 Plus

180 Kapslar | Effektivt Termogeniskt Kosttillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Detta kraftfulla kosttillskott är en unik kombination av 11 aktiva ingredienser, vilka samarbetar i en perfekt synergi för att skapa den effektiva Active T5 Plus-formeln. Nyckeln till detta naturliga tillskott kännetecknas av dess termogena egenskaper, som ej endast hjälper till att få igång kroppen under träning och aktivitet, utan också tillför den mentala fokus och motivation man behöver för att prestera adekvat.

 • Termogent kosttillskott Active T5
 • Effektiv naturlig formel
 • Boostar din energi, vitalitet och uthållighet
 • Med vitamin B6 för normal energigivande metabolism
 • Berikad med Bioperine från Svartpeppar
 • Skyddad med försegling

Kapslarna är lätta att svälja och innehåller en rad viktiga ingredienser, så som Koffein, Aminosyror och Capsicum. Dessa ingredienser har optimerats på ett adekvat sätt vilket gör tillskottet i fråga extremt effektivt. Detta hjälper kroppen att upprätthålla en hälsosam viktnivå på ett kontrollerat sätt.

 • Vegansk
 • Framtagen av experter
 • Män & Kvinnor
 • Laktosfri

Varför välja en termogen produkt?

Termogena produkter är, liksom namnet antyder, en unik typ av kosttillskott som utvecklats för att stimulera kroppens produktion av värme. Den är primärt baserad på ingredienser som förser kroppen med energi, uthållighet och kraft.

Generellt sett så har den även berikats med aminosyror och vitaminer, allmänt kända för att stärka kroppen samtidigt som den bidrar till att minska trötthet och utmattning. De inkluderas också som ett led i att främja motivationen och mental fokus.

Hur använder man produkten i fråga?

Svälj 2 kapslar dagligen i kombination med vatten, en på morgonen (helst minst 30 minuter före frukost) och den andra ungefär 30 minuter innan lunch. Försök att undvika att svälja dina Active T5 Plus tillskott på kvällen, eftersom koffeinet kan komma att påverka din sömn. Varje flaska innehåller 180 kapslar och räcker under en månad (30 dagar). För att kunna göra en adekvat bedömning hur kosttillskott i fråga inverkar på din kropp så föreslår vi att du doserar den regelbundet under en period på 3 månader.

5 nyckelfaktorer i Active T5 Plus formulan

Ingredienser

Vitamin B6 (Pyridoxine HCL), Krompikolinat, L-tyrosin, extrakt av grönt kaffe (Coffea), extrakt från Guarana Seed (Paullinia Cupana), Kola Nut (Cola Nitida) extrakt, Cayennefrukt (Capsicum Frutescens) extrakt, Grönt te (Camellia Sinensis) ) Extrakt, koffeinfritt vatten, fyllmedel: dikalciumfosfat, Vege kapselskal: hypromellos (HPMC).

Tryggt och naturligt kosttillskott

Kosttillskottet Active T5 Plus har utvecklats med de bästa naturliga ingredienserna och har därför inga kända bieffekter. Som med alla kosttillskott rekommenderar vi att du läser hela innehållsförteckningen för att se om du är allergisk mot något i formeln. Du borde inte ta detta kosttillskott om du är gravid, om du ammar eller är känslig mot koffein. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Active T5 Plus
Active T5 Plus

180 Kapslar | Effektivt Termogeniskt Kosttillskott

319Kr

+
Äppelcidervinäger komplex
Äppelcidervinäger komplex

1860 mg 180 Kapslar | Naturligt tillskott för viktkontroll

209Kr

+
Carb No More
Carb No More

5000 mg 180 Kapslar | Naturligt kolhydratsblockerande kosttillskott

289Kr

1 Produkt(er)

319Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.67% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har kombinerat med bra kost och märker effekt redan efter några dagar. Ska bli spännande att följa utveckling framåt.

A Anna
Verifierat Köp

Super nöjd med produkten snabb leverans.

R Roxana C
Verifierat Köp

Det är bra kapslar Active T5 Plus

A Anna S
Verifierat Köp

Blir mycket piggare och får mer kraft vid träningen.

L Linda J
Verifierat Köp

För mig har mina läkemedel gjort att jag tar har gått upp i vikt jättesnabbt och det har inte hjälpt med varken motion eller diet. Det här tillskottet har haft en stor inverkan och jag trodde jag skulle få ett sånt resultat av ett kosttillskott då allt annat har misslyckats. Från dag 1 så märkte jag att min hunger hade minskats att jag inte längre suget efter sötsaker eller lust att småäta. Jag rekommenderar denna produkt och eran sida då jag var nöjd med allt från hemsidan till leverans och hur produkten fungerade... tack så mycket för eran hjälp :)

T Tanja i Bergsjö
Verifierat Köp

Ser fram emot att testa detta! Beställde 2 då jag blivit rekommenderad detta av en vän som gått ner 10 kilo på två förpackningar & jag hoppas det kommer fungera lika bra för mig som för henne.

T Tabita
Verifierat Köp

Efter att ha lagt på mig endel i vikt under de senaste åren har jag provat allt för att komma i form.. Jag beslutade jag att prova T5 efter att jag läst om alla bra naturliga ingredienser som kan öka förbränningen i denna produkt. Jag var lite skeptiskt och tog det som en sista utväg efter att ha provat allt och det har verkligen hjälpt. Även om jag har bara tagit det under ett par veckor har jag minskat i vikt snabbt och jag har betydligt mer energi som förhoppningsvis innebär att jag äntligen kommer att kunna nå min målvikt. Jag har inte avslutat kuren ännu men det är definitivt en bra start.

M Mickan, Halmstad
Verifierat Köp

Har tagit T5 under omkring 2-3 veckor nu, och under den här tiden har de hjälpt mig att förlora 4 kilo utan att jag egentligen försökt att träna hårdare eller mer! De har hjälpt mig att gå ner i vikt betydligt snabbare än normalt och jag skulle rekommendera dessa till de som behöver en kickstart och lite extra hjälp på vägen!

Y Yrja
Verifierat Köp

Jag fick mer energi att träna och gick ner 4 kilon och jag har kört detta i 3 veckor nu. Ska fortsätta en månad till och se hur mycket det ger.

K Kristian
Verifierat Köp

En kanonprodukt. snabb leverans och bra service när jag hade frågor..

S Siv, 36

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar