• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Anti-Cellulite Formula Plus

maxmedix

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Anti-cellulit Formula Plus + är ett kosttillskott mot celluliter känd för sina egenskaper att förbättra huden och närmare bestämt för dess effekt mot celluliter. Tillskottet innehåller extrakt av rent kollagen och flera andra ingredienser som är kända för att göra huden slätare, mjukare och fastare. Denna anti-cellulit kur förbättrar utseendet på huden och eliminerar celluliter med sina kraftfulla ingredienser. Anti-cellulit Formula Plus + säljs nu med pengarna-tillbaka-garanti!

 • Slätar ut och gör huden fastare
 • Minska uppkomsten av celluliter
 • Mjukar upp och stramar åt huden
 • Rik på naturliga kollagen
 • Tar bort vätskeansamling
 • Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka!
 • Naturligt kosttillskott mot celluliter baserat på 100% naturliga ingredienser
 • Rik på vitamin B

Anti-cellulit Formula Plus + består av 100 % naturliga ingredienser. Dessa tabletter mot celluliter omsorgsfullt valts på grund av deras kraftfulla effekt för avlägsnande av celluliter. Anti-cellulit Formula Plus + är rik på vitamin B3 och B6 och rent kollagen som också bidrar till att stärka immunförsvaret och stimulera blodcirkulationen samtidigt som detta kosttillskott är känt för dess motverkande egenskaper mot celluliter.

Läs mer
Typ: Kapslar
Antal: 60 kapslar
Längd: 30 dagar
Rekommenderad dos: 2 om dagen

Vad är Anti-cellulit Formula Plus +?

Anti-cellulit Formula Plus + är ett effektiva tabletter mot celluliter från populära märket MaxMedix som bidrar till att bli av med celluliter och kraftigt förbättra hudens utseende. Ingredienserna i denna formula är noggrant utvalda med naturens mest kända ingredienser för att eliminera uppkomsten och hjälpa dig att bli av celluliter.

Det finns 3 olika typer av celluliter:

 • Fettcelluliter som skapas av överflödigt fett i cellerna
 • Edematouscelluliter som beror på ett överskott av vatten i cellerna
 • Fibrercelluliter är den andra etappen av fettcelluliter

Anti-cellulit Formula Plus + arbetar både på cellnivå och verkar på det yttre lagret av huden för bästa möjliga resultat för att bli av med celluliter.

Innehåll i Anti-cellulit Formula Plus +

Rent kollagen
Den effektiva protein i kollagen minskar rynkig hud och verkar mot celluliter på cellnivå. Det förbättrar även det övergripande utseendet på huden.

Kanel
Kanelextrakt stimulerar blodcirkulationen och hjälper till att eliminera gifter och slaggprodukter i huden i kampen mot celluliter.

Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba främjar en hälsosam blodcirkulationk genom att stödja blodflödet. Ginkgo Biloba är väsentligt dessa tabletter mot celluliter.

Maskrosextrakt
Maskros är rik på vitaminer och mineraler som renar gifter från levern, njurarna och gallblåsan och tar bort vätskeansamlingar i huden.

Extrakt av grönt te
Grönt te har överlägsna vätskedrivande egenskaper för dig som vill bli av med celluliter vilket bidrar till att minska celluliter genom att minska problem i huden i Anti-cellulit Formula Plus +.

Cayennepeppar
Cayennepeppar är den största naturliga stimulator av blodcirkulationen, vilket bidrar till att minska fibrösa celluliter i huden i dessa tabletter mot celluliter.

Dosering

Ta 2 kapslar Anti-cellulit Formula Plus + dagligen uppdelat varje morgon och kväll före måltider på fastande mage.

Varje burk Anti-cellulit Formula Plus + innehållande 60 tabletter mot celluliter, motsvarande 1 månads behandling för dig som vill bli av med celluliter. Vi rekommenderar att behandlingen utförs under åtminstone 3 månader för bästa resultat.

100 % Naturligt

Anti-cellulit Formula Plus + består av 100 % naturliga ingredienser som inte har några kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du alltid läsa ingrediensförteckningen noggrant för att undvika allergiska reaktioner när du tar tabletter mot celluliter. Vi rekommenderar inte Anti-cellulit Formula Plus + för gravida eller ammande kvinnor utan godkännande av en kvalificerad läkare.