• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Vad gör orostade kaffebönor mer hälsosamma?

Grönt kaffe extrakt är ett av de populäraste tillskotten på marknaden. Green Coffee har blivit mer och mer populär över hela världen de senaste åren.

Grönt kaffe innehåller en hög nivå av klorogensyra som är känd för öka förbränningen i kroppen och därmed förbättra hälsan. Infödingar runt röda havet var ett av de första folken som rostade och tillverkade kaffe och sen dess har mycket hänt och fördelarna som gick förlorade vid rostningen har idag stor betydelse. Flera experter har konstaterat att grönt kaffe som kombineras med en hälsosam kost och regelbunden motion kan göra underverk för hälsan kan göra stor skillnad. Grönt Kaffe är också ofta rekommenderat för ökad viktminskning. Den färska doften av grönt kaffe är väldigt stark vilket gör det mycket lättare att få i sig maximal daglig dos med hjälp av kapslar.

Green Coffee består av orostade kaffebönor och kallas även ibland för råkaffe. Orsaken till alla hälsofördelar som kommer med detta kraftfulla extrakt beror på den höga antioxidantnivån som finns i de orostade kaffebönorna. Antioxidanterna är kända för att minskar åldrandet samt för att hjälpa kroppen att minska nivån av fri radikaler som kan skada kroppens celler inifrån.

Även om kaffe som producerats från rostade kaffebönor har ett flertal hälsofördelar så går det inte att komma ifrån det faktum att rostningen eliminerar klorogensyra och antioxidanter från bönorna och därmed återstår bara koffeinet. Grönt kaffe innehåller en mindre nivå koffein än rostade bönor vilket är nog för att öka prestationsförmågan men att undvika de negativa effekterna av koffein.

Hur kan Grönt kaffe hjälpa till med viktminskning?

Grönt kaffe har hjälpt tusentals människor världen över att minska kraftigt i vikt. Människor runt om i världen har i genomsnitt gått ner runt 15 kilo efter att de använt sig utav extrakt med grönt kaffe under i genomsnitt 3 månader. Denna enorma framgång beror till stor del på den höga nivån av klorogensyra som finns i gröna kaffebönor som är känd för att leda till effektiv viktminskning snabbt. Grönt kaffe är känt för att effektivt öka fettförbränningen genom att stimulera kroppens organ att arbeta så effektivt som möjligt vilket har bevisat sig kunna resultera i en bestående viktminskning.

Fördröjning av åldrandet

En av de mest avgörande faktorerna för populariteten av Green Coffee är dess egenskap att minska åldrandet. Det som leder till detta är delvis den höga nivån av polyfenol som finns i Grönt kaffe extrakt är rikligt med antioxidanter samt har en kraftfull förmåga att minska nivån av fria radikaler i kroppen.

Lugnande

Minskningen av fria radikaler minskar därmed föråldringsprocessen av kroppens celler och hjälper individen att behålla sin ungdom under en längre period. Green Coffee är också känt för att effektivt kunna minska magsmärtor och migrän då det kan ha en smärtstillande och lugnande effekt på kroppen. Man har också funnit att grönt kaffe kan minska risken för bröstcancer och förstoppning.

Biverkningar

Eftersom Green Coffee är en 100 % naturlig produkt är det väldigt ovanligt med biverkningar. Biverkningar kan framstå om Grönt Kaffe används i överskott därför är det alltid rekommenderat att följa instruktionerna och inte överdosera när du tar ett Superfoods för ökad fettförbränning . Grönt kaffe rekommenderas inte att användas av gravida kvinnor då det innehåller koffein.