måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Green Coffee Pure Kapslar

7000mg 90 Kapslar | Grönt kaffe extrakt

maxmedix™

279Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Pengarna-tillbaka-garanti
Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka.

Grönt Kaffe Pure är ett naturligt och effektivt kosttillskott som kan bidra till att öka både förbränning och energi. Tillskottet, som även är känt som cafe vert, innehåller bland de högsta milligram av grönt kaffeextrakt på marknaden (7000 mg per kapsel). Grönt kaffe pure är gjort på orostade kaffebönor vilket innebär att den effektiva klorogensyran behålls. Det är denna syra som går in i levern och hjälper till att bränna fett och socker i stället för att bilda fettdepåer. Grönt kaffe hjälper dig därmed att öka din ämnesomsättning och få mer energi. Green Coffee Pure säljs nu med pengarna-tillbaka-garanti!

 • Kan bidra till att öka ämnesomsättningen
 • Kan öka ork, energi och kraft
 • Kan hjälpa kroppen att öka fettförbränningen
 • 7000mg Green Coffee per kapsel - det högsta näringsvärdet på marknaden!
 • 100% naturliga ingredienser
 • Helt naturligt med hela 50% klorogensyra
 • Fler än 24 000 sålda i Europa
 • Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka!
 • Kan hjälpa med att öka prestationsförmåga och koncentration
 • Lämplig för vegetarianer och veganer

Läs mer om Grönt kaffe, även känt som Green Coffee Slim eller Cafe vert, nedan.

*Resultaten från våra produkter kan variera från person till person

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 90
Rekommenderad dos: 3 capsules a day
Längd: 30 dagar
Styrka: 7000 mg

Vad är Green coffee?

Grönt kaffe, även känt som green coffee, är ett viktminskningstillskott med gröna kaffebönor som kan hjälpa dig att öka din ämnesomsättning och viktminskning. Produkten är baserad på gröna kaffebönor som kommer från bergen i Jemen och är rik på klorogensyra, ett ämne som är känt för att kunna hjälpa kroppen med att öka fettförbränningen. Arabicabönorna som finns i cafe vert har använts av de lokala bergssamhällena i århundraden för att hjälpa invånarna hålla sig friska och energirika.

Grönt kaffe Pure består av orostade kaffebönor. I de orostade kaffebönorna behålls det höga näringsinnehållet från klorogensyra som är känt för att kunna hjälpa kroppen att öka ämnesomsättningen och hjälpa till att blockera fettansamlingar i kroppen. De orostade, gröna kaffebönorna innebär att du får en ren produkt med alla dess naturliga näringsämnen.

Grön kaffe Pure har ingen kaffe eller koffeinsmak och grönt kaffe används av både män och kvinnor över hela världen som vill öka sin viktminskning.

Vad gör grönt kaffe så effektivt?

Vår produkt green coffee består till 100% av helt naturliga ingredienser. Green Coffee Slim frigörs långsamt medan det kan hjälpa dig att bränna socker och överflödigt fett. Du kanske tror att det kan vara likvärdigt att dricka en kopp kaffe, men kaffet som du dricker är annorlunda eftersom att bönorna har rostats. När kaffebönor rostas går nämligen klorogensyran förlorad vilket innebär att du förlorar viktiga näringsämnen. Green coffee innehåller även en naturligt hög koncentration av koffein vilket gör att dina energinivåer ökar när du tar ett tillskott med cafe vert.

Vad är klorogensyra?

Grönt kaffe innehåller hög naturlig koncentration av klorogensyra. Klorogensyran i green coffee slim är ett naturligt ämne som du kan hitta i bambu och kaffebönor. Klorogensyran i cafe vert påverkar upptaget av fett och glukos i maten och därmed hjälper till att bränna fett. Intag av klorogensyra är känt för att leda till en ökad ämnesomsättning. Våra kapslar innehåller en koncentration av 50% klorogensyra per kapsel och är därför mycket effektiva.

När kan jag se resultat?

Som med alla naturliga viktminskningstillskott varierar tiden innan du kan börja se resultat med Grönt kaffe från person till person. Resultaten när du tar green coffee slim beror bland annat på hur många kilo du vill gå ner i vikt, vilken kost du äter och hur mycket du motionerar i samband med att du tar cafe vert.

Hur tar jag grönt kaffe?

Det är rekommenderat att ta en kapsel Green Coffee upp till tre gånger per dag innan eller i samband med måltid tillsammans med ett stort glas vatten. För att uppnå optimala resultat med cafe vert rekommenderas daglig motion som att ta trapporna istället för hissen och i övrigt försöka äta hälsosamt och varierat. Du kan alltid börja med 1-2 kapslar green coffee per dag och sedan öka till 3 kapslar per dag.

100% naturligt

Grönt kaffe har inga kända biverkningar av Grönt kaffe då produkten innehåller 100 % naturliga ingredienser från rena kaffebönor. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar alla ingredienser före användning av cafe vert för att säkerställa att du inte är allergisk mot innehållet. Vi rekommenderar också att personer som ammar, är gravida eller är diabetiker inte konsumerar Grönt kaffe då cafe vert innehåller koffein. Green coffee är inte lämpligt för personer under 18 år eller för personer som lider utav en ätstörning.

Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten.

Vad innehåller Grönt kaffe?

 • Gröna kaffebönor (extrakt)
 • Extrakt från Gröna kaffebönor, maltodextrin, kiseldioxid
 • Kapselhölje: hydroxipropylmetylcellulosa (vegetariskt)

Produktinformation per kapsel:

 • 100 % rent Grönt kaffe.
 • Varav 50 % klorogensyra - det mest effektiva innehållet på marknaden
 • Motsvarande 7000 mg hela bönor, vilket ger 50% klorogensyra.

Hur beställer jag Grönt kaffe?

Att beställa Grönt kaffe är enkelt, klicka endast på ”Köp" på produktsidan och gå vidare till "Checka ut" när du är klar med din shopping. Vi har en enkel och säker utcheckning i tre steg. Du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ och leveransalternativ för att finna ett alternativ som passar just dig. Du kan även placera en order över telefon med hjälp av vår kundtjänst på telefon 08 44 68 24 03.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (73.33% baserat på 18 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Har provat tillskottet med grönt kaffe i 4 veckor nu och det var över förväntan. De första veckan märkte jag ingenting men redan andra veckan så fick jag mer energi och gick ner första kilot. Därefter har jag tappat 4 kilon, har aldrig tidigare gått ner i vikt så snabbt. Jag köpte multipack med 2 förpackningar så jag kör en månad till och går jag ner 4 kilo till så är jag hur nöjd som helst.
 • * Jag har tagit Grönt kaffe i nästan ett år nu. Köpte det från Weighworld sedan jag började och alltid får bra service och snabb leverans. Själva produkten är super jag har mer energi och har uppnått vad jag ville. Kan verkligen rekommenderas.
 • * Testade tillsammans med min sambo. Vi gick ner båda två men jag tappade 4 kilo medan min sambo tappade 2,5 kilon. Hur som helst är vi båda nöjda och det gav en bra effekt efter bara 2 veckor.
 • * Toppen, känner mig piggare och gått ner 2 kilo på de första tre veckorna kombinerat med mina vanliga promenader med hunden.
 • * Snabb leverans, mycket bra produkt men högre innehåll grönt kaffe per kapsel än än andra försäljare på marknaden. Gav riktigt bra effekt!
 • * Gick in med inställningen att det inte skulle fungera faktiskt, men jag har faktiskt märkt resultat och gått ner flera kilo. Då har jag gått på dagliga powerwalks som jag alltid gör, men nu har jag tappat mer alltså. Det är definitivt något däri som fungerar..
 • * Har fått paketet (mycket snabbt), först var allting perfekt först. Har tagit 2 kapslar dagligen i ca 10 dagar nu. Men är lite osäker på effekten...Jag har förlorat det jag ville (2 kg), men jag har samtidigt minskat intag av kolhydrater, under första veckan åt jag inget godis, bröd och pasta.. Efter det började jag med kolhydrater igen. Jag har definitivt mer energi men jag vet inte om det beror på att kapslarna eller är det bara min fantasi :) Jag fortsätter i alla fall då jag har 1,5 månader kvar av min kur.
 • * Nöjd med leveransen, hoppas jag blir lika nöjd med produkten ska börja idag.
 • * Det är en långsiktig lösning för att gå ner i vikt och jag har tagit dessa regelbundet de senaste månaderna och tappat flera kilon sen jag började varje månad och nu har jag nästan nått min målvikt!
 • * Paketet kom i tid (mycket snabbt) så jag kunde börja direkt jag bestämt mig att ta tag i min vikt och träning. Nu har jag tagit 2 kapslar i ungefär 14 dagar och tycker att det har haft en stor effekt hittills. Har gått ner de kilona jag ville men jag men jag tränade nästan dagligen och åt mindre kolhydrater. Jag kommer definitivt att fortsätta och skriva fler uppdateringar om hur det går!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden