Gratis frakt vid köp över 599 kr

Mood Complex

350 mg 60 Kapslar | Med 5HTP, kamomill & rosenrot

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

För att hjälpa dig på vägen mot ett bättre humör, har WeightWorld skapat Mood Complex som ett naturligt tillskott som kan hjälpa dig att hålla dig balanserad och på rätt väg.

  • Designad för humör och välbefinnande
  • Innehåller 5HTP, kamomill, humle och rosenrot
  • B-vitaminkomplex för normal psykologisk funktion
  • För naturlig energi och motivation
  • 2 veganska kapslar dagligen

Genom en kraftfull blandning av noggrant utvalda vitaminer, mineraler och örtextrakt, är Mood Complex ett sätt att hjälpa dig att få den boost du letat efter. Ett naturligt sätt att förstärka ditt välbefinnande med hjälp av en komplex kombination av ingredienser som alla kan ha fördelar för att hjälpa humöret.

  • GMP
  • Vegansk
  • Framtagen av experter
  • GMO Free

Humör och välbefinnande

Vi vet alla hur svårt det kan vara att hålla sig till en diet och vara hälsosam, särskilt när vi försöker gå ner i vikt. Att vara konsekvent med din träning och hälsosamma matscheman låter enkelt men det dyker ofta upp något som påverkar vårt humör. Det kan vara en stressig dag eller en känslomässig händelse. Även en liten händelse kan ha en inverkan på vårt humör och leda till ett känslan att behöva omedelbar tillfredsställelse, ofta i form av så kallad comfort food vilket kan resultera i en nedåtgående spiral av negativa tankar och beslut som får en negativ effekt. Därför är det av stor vikt att vi tar hand om vårt oss och vårt välbefinnande, för att kunna ta rätt beslut på vägen till att uppnå våra hälsomål. Med rätt humör och inställning kan vi finna motivationen att träna och ta hand om oss själva.

Mood complex

Varje gång vi vänder oss till comfort food kan det ge vårt humör en tillfällig boost, men det kan också påverka vikten på ett sätt som kan vara långt mer långvarig. Efter att ha insett denna koppling mellan känslor och mat ville WeightWorld skapa ett naturligt tillskott som skulle kunna bidra till att balansera humöret. Efter omfattande forskning om vitaminer, mineraler och växtbaserade extrakter skapades WeightWorld Mood Complex som är ett naturligt kosttillskott med syfte att hjälpa till med ett balanserat humör och välbefinnande. Genom att intag endast 2 kapslar om dagen, kan Mood Complex hjälpa till att upprätthålla det rätta humöret för att hjälpa dig att hålla dig med dina hälsomål och fungera som en nyckel för långsiktig framgång.

Ingredienser

WeightWorld Mood Complex består av en skräddarsydd blandning av ingredienser som alla har valts för sina unika egenskaper och fördelar. Ingredienserna i detta kosttillskott kan delas upp i fyra kategorier baserat på hur de kan påverka humör och kropp

Användning

Att ta Mood komplex är smidigt och bekvämt och kan enkelt bli en del av din dagliga rutin. Rekommenderat intag är 2 kapslar om dagen I kombination med måltid. Vi rekommenderar inte ett större dagligt intag än den rekommenderade dosen. Varje flaska innehåller 60 kapslar, så med korrekt användning vara produkten i 30 dagar. För att få ut det mesta av tillskottet och kunna utvärdera resultat, rekommenderar vi användning av WeightWorld Mood Complex i minst 3 månader, men det kan användas under längre perioder i syfte att uppnå fler långsiktiga mål.

Säkert och naturligt

Detta kosttillskott tillverkas i Storbritannien med höga GMP-standarder och naturliga ingredienser. Tillskottet har inga kända biverkningar. Mood Complex är lämpligt för veganer och vegetarianer samt är glutenfritt. Detta tillskott är inte avsett att användas av personer under 18 år. Om du för närvarande tar antidepressiva läkemedel, diskutera med din läkare innan du tar detta kosttillskott.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Mood Complex
Mood Complex

350 mg 60 Kapslar | Med 5HTP, kamomill & rosenrot

231Kr 289Kr

+
Hampaolja
Hampaolja

10 ml Olja | Multi-Wellness Hemp Extract

359Kr

+
Brain Complex
Brain Complex

287 mg 180 Kapslar | Tillskott för mental prestanda

231Kr 289Kr

1 Produkt(er)

231Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Funderar bra till mig blir lite piggare

S Stefan A
Verifierat Köp

Väldigt bra som stöd vid depression

L Lise-Lotte M
Verifierat Köp

Hjälpte mig mycket!!

M Marika
Verifierat Köp

Fungerar bra

L Lise-Lotte M
Verifierat Köp

Jag lider av rätt grov PMS där jag får otroliga humörsvängningar av det. Kan bli något så otroligt ledsen och arg över absolut ingenting och är alltid så veckan innan mensen. Har inte velat testa medicin då jag gärna håller det naturligt. Tycker dessa kapslar hjälpt jämna ut mitt humör väldigt mycket! Mycket lättare att leva med mig nu för stackars sambon haha.

A Anonym
Verifierat Köp

Grymt bra produkt! Älskar att den är naturlig men ändå gör skillnad.

T Thea
Verifierat Köp

Skulle inte säga att man blir överdrivet glad av dessa. Mer att det jämnar ut humöret och gör att jag inte känner mig lika nere och ledsen över småsaker. Känns som att de håller energin balanserad och därför är humöret också det.

J Joline
Verifierat Köp

Köpt flera gånger och kommer fortsätta att köpa! Denna produkt är en av mina topp tre för ett glatt liv.

L Lovisa
Verifierat Köp

Blir ju fortfarande bara arg och ledsen hela tiden

K Kim
Verifierat Köp

Jag mår verkligen bättre när jag tar dom här, även om vissa dagar fortfarande är tuffa såklart.

M Matilda

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar