WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Sweat Belt

Bälte | Unisex träningsaccessoar

Oavsett om du är på gymmet, tar en dans- eller spinninglektion, springer långdistans eller bara tränar lite hemma, är Sweat Belt perfekt för all typ av träning. Tack vare att det hjälper till att öka svettningen och boostar den naturliga termogeniska aktiviteten i kroppen är svettbältet den träningsaccessoar som inget träningsprogram är komplett utan, oavsett om du är man eller kvinna. Sweat Belt är tillverkat i ett starkt lättviktsmaterial, designat för att kunna forma din specifika kroppstyp och -storlek, och samtidigt ge bästa komfort och största rörlighet.

  • Skapar en bastulik effekt vid träning
  • Med teknologi för att inte glida upp
  • Slitstarkt men lätt premiummaterial
  • Bekvämt att bära med flexibla konturer
  • För män och kvinnor av alla storlekar & former
  • Möjligt att välja mellan svart eller rosa
  • Män & Kvinnor
37.46
$45.43
Du sparar $41.17
:


:


Färg

Storlek

I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Svettning och ämnesomsättningen

Ämnesomsättningen är den kemiska processen i kroppen som ansvarar för att omvandla maten, eller kalorierna, som vi får i oss till energi. När ämnesomsättningen är hög kan kroppen bryta ner mer mat, men hos de som har en lägre ämnesomsättning sker detta mindre effektivt, vilket gör att överskott lagras som fett. Det finns många sätt att öka sin ämnesomsättning, som att äta specifik mat och att öka muskelmassan, men ett av de huvudsakliga sätten - som även är ett av de populäraste - är att öka kroppstemperaturen genom termogenes. Detta kan göras via metoder som att äta kryddstark mat, vara på ställen där det är varmt och att träna. När det sker börjar kroppen att svettas för att svalka sig.

Vad är ett svettbälte?

Sweat Belt från Maxmedix är ett bekvämt svettbälte som formar kroppen och gör den smalare, och som är utformat för att bäras när man tränar. Det går även under många andra namn som bantningsbälte, bastubälte, fettbälte, viktminskningsbälte, fitnessbälte och midjeformare. Sweat Belt fungerar genom att skapa en bastuliknande effekt, så det är perfekt att ha på sig under träning när temperaturen i kroppen ökar. Genom att öka kroppstemperaturen (till säkra och inte överdrivna nivåer) får det kroppen att svettas mer. Normalt sett släpper kroppen ifrån sig den ökade temperaturen genom att svettas, men bältet hjälper till att behålla värmen i kroppen. Detta kan hjälpa till i den naturliga processen för att dra ut oönskad vätskevikt som kroppen annars håller kvar, tillsammans med gifter från magområdet där bältet sitter.

Utöver detta kan Sweat Belt även hjälpa dig att hålla magen spänd under träningen, vilket kan främja magmusklerna, eftersom bältet bärs tätt mot magen. Det kan även främja en god hållning och stödja musklerna i den nedre delen av ryggen under träning. Det här svettbältet kan ge dig alla de här fördelarna vid all typ av träning, från promenader till högintensiva träningsprogram. Men, ju mer vi tränar, desto mer svettas vi - vilket innebär att ju tuffare träningen är, desto mer maximeras effekten av ditt Sweat Belt.

Ett Sweat Belt som passar dig

För att välja rätt storlek kan du använda den behändiga storleksguiden. Kom ihåg när du väljer storlek, att bältet kan justeras och är utformat för att anpassa sig efter din kroppsform och -storlek. När du köper ditt svettbälte rekommenderar vi att du verkligen ser till att storleken är rätt för dig, och att du ser till att inte sitter åt för mycket när du tar på dig det, så att det blir obekvämt.

Användning

How to use Slim Belt 1

Innan du sätter på ditt Sweat Belt, se till att området kring magen och midjan är fritt från kläder och är bart.

How to use Slim Belt 2

Linda bältet kring midjeområdet, och fäst det med kardborrebandet så att det sitter fast men fortfarande är bekvämt. Den kraftigare delen ska placeras mot din rygg.

How to use Slim Belt 3

Ta på dig eventuella kläder över och träna som vanligt. När du tränat klart tar du bara av dig svettbältet genom att öppna kardborrebandet.

How to use Slim Belt 4

För tvätt av ditt Sweat Belt rekommenderar vi handtvätt efter 2-3 användningar. Det kan dock tvättas efter varje användning om du föredrar det.

Råd

Ditt Sweat Belt är säkert att använda så som det utformats, specifikt för att användas vid träning för att öka intensiteten och nivåerna på svettningen. Vi rekommenderar dock bara att du använder ett bälte som passar dig och inte något som är för litet, eller att du har det för hårt spänt. Och, eftersom träning med svettbältet på främjar ökad svettning behöver du se till att återföra vätska och dricka omkring 6-8 glas vatten om dagen (beroende på din kropp, livsstil och aktivitetsnivå).

Läs mer

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(14)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.67% baserat på 21 Kundomdömen

Verifierat Köp

Perfekt vid smärta i ryggen och håller magen smal

J Jenny K
Verifierat Köp

Fick igår stl m och testade idag under träningen och fick svett på magen mycket och är nöjd mycket tack så mycket

I Indra H
Verifierat Köp

små storlek och passa inte till mitt medija därför vanligt den är produkt använder personer med övervikt och jag rekomenderar mer stor storlek 3 xxl

A Alena H
Verifierat Köp

Gillar bältet, ger bra stöd vid styrketräning

V Vita
Verifierat Köp

Prisvärd och riktigt bra.

S Sebasatian S
Verifierat Köp

Bra passform

B Bo W
Verifierat Köp

Fel beskrivning på storleken. Köpte enligt det som står i beskrivningen, för liten.

H Hanna
Verifierat Köp

Den är mycket bra Så som folk har berömt den har jag också upplevt😊

N Nedime Z
Verifierat Köp

Super kvalité!

O Otilia H
Verifierat Köp

Ganska bra kvalitet du får vad du betalar

N Nohad I
Verifierat Köp

Känns bekvämt och fyller funktion. Jätte nöjd!

m martina P
Verifierat Köp

Mycket pålitliga

m monica I
Verifierat Köp

Bra kvalitet

m monica I
Verifierat Köp

Trodde att det skulle vara mycket mindre buckligt än det var och kunna ha under vardagskläder men det går verkligen inte om man inte har en stor Hood som man inte ser några former av under dvs. Men använder det när jag tränar och tycker att det gör sitt, man svettas gött på magen så att säga.

t tea D
Verifierat Köp

Nöjd! Fick reklamera men det gick smidigt!

A Akis
Verifierat Köp

S var för kort fast min midjans mått är 90 så jag skulle beställa M.

E Evelyn
Verifierat Köp

Använder alltid när jag tränar. Tycker det känns som att resultaten visar sig snabbare med detta. Hade dock önskat att det fanns i en ljusare färg så man kan ha det under ljusa kläder.

C Caroline
Verifierat Köp

Funkar jättebra för mig! Använder när jag tränar för att få smalare midja. Tycker den stramats åt riktigt ordentligt och har hört vänner säga att jag ser smalare ut och har mer av en form än tidigare.

S Sofie
Verifierat Köp

Den är mycket bra, den är bekväm. Jag fick hjälp av trevliga personal :):) Jag rekommenderar det ❤

N Nezha
Verifierat Köp

Jag bor i Sverige, Sweden, stad Växjö Sommarväggen 11 k

F Faadumo Cismaan
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter