Gratis frakt vid köp över 599 kr

Kreatin Monohydrat 3000mg

180 tabletter | Muskelbyggande kosttillskott

 • Köp 1 250Kr
 • Köp 2 476Kr 500Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 675Kr 750Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Kreatin kan hjälpa dig att träna hårdare och längre under träningen
 • Ökar muskeltillväxt och reparation, hjälper till att bygga styrka och förbättra den övergripande prestandan
 • Praktiskt alternativ till kreatinpulver
 • Innehåller 180 kapslar - räcker i 2 månader
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • GMOFRI

Kreatin främjar din träning på ett positivt sätt

Inom sammanhanget så är kreatin specifikt känd för att bidra till en ökad prestation under träning. Just därför så har den kommit att bli ett ytterst populärt kosttillskott när det kommer till att höja träningsresultatet på ett säkert, naturligt och adekvat sätt.

Dock så återfinns anledningen till dess popularitet i det faktum att det även främjar snabbare muskeltillväxt, något som gjort den extremt populär bland de som ägnar sig åt styrketräning, oavsett nivå och kön.

Detta är inte allt, utan kreatin förbättrar prestandan under alla typer av intensiva träningsformer, samtidigt som den även verkar för att minska trötthet och utmaning. På grund av det så är det knappast förvånande att många väljer att dosera det på en daglig basis för att säkerställa ett konsekvent uppsving före, under och efter träning.

Kreatin monohydrat från WeightWorld levereras i kapselform, något som gör den exceptionellt enkel att dosera under en hektisk dag, även när du råkar befinna dig på språng. Du slipper bråka med det svår doserade pulvret, utan att kompromissa med den boost som kreatin erbjuder.

Vad är kreatin egentligen för något?

Kreatin i sig är en form av naturlig komponent som återfinns i din kropp. Den är särskilt viktig när det kommer till energiförsörjningen till dina muskler samtidigt som den även ska ansvar för att återhämta, stärka men även främja muskeltillväxt. Den producerar naturligt endogen i levern, njuren och bukspottkörteln.

Man kan även få i sig kreatin genom att följa en kött-rik kost. Om du således ej äter kött men är en flitig träningsutövare så kan det vara ytterst fördelaktigt med en kreatin tillskott för att säkerställa ett adekvat intag av kreatin så att ska få ut ett maximalt resultat från din träning.

Ingredienser

Kreatinmonohydrat (från cyanamid och sarkosin), Antiklumpningsmedel: Magnesiumstearat och Dikalciumfosfat, Bulkmedel: Mokrokristallin cellulosa.

Dosering

Svälj 3 tabletter om dagen i kombination med ett glas vatten, helst innan en måltid. Dessa tabletter har inga inrapporterade kända biverkningar, men vi rekommenderar starkt att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera huruvida det kan förekommer risker gällande potentiella allergiska reaktioner.

Varning: Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska aldrig användas som substitut för en balanserad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid eller ammar, tar mediciner eller befinner dig under medicinsk övervakning så bör du konsultera en läkare innan väljer att konsumera tillskottet i fråga. Sluta använda produkten omgående om du upplever en negativ effekt eller drabbas av allergi-relaterade symptom. Återigen så ska du konsultera din läkare om råd. Denna produkt bör endast konsumeras av personer över 18 år.

Förvaring: Förvara skyddat från kontakt med solljus, på en torrt och sval plats, utom syn- och räckhåll för barn.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(70)
4 Stjärnor
(25)
3 Stjärnor
(7)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.46% baserat på 102 Kundomdömen

Verifierat Köp

Märker en viss effekt som jag uppskattar.

B Bertil S
Verifierat Köp

Fullt godkänt

M Mikael S
Verifierat Köp

Superenkel att dosera. Ytterst effektivt. Jag brukar ta det i samband med mina måltider även när jag är ute och lunchar.

J Johan
Verifierat Köp

Jag har använt produkten i ett antal veckor och kan inte var mer än nöjd med mina resultat. Rekommenderas starkt!

M Mikael
Verifierat Köp

Jag har bara gott att säga om denna produkt. Använder den kontinuerligt under en daglig basis.

J Johanna
Verifierat Köp

Jag är en flitig gymbesökare och har märkt att jag både ökat i styrka och muskler i takt med att jag börjat dosera detta kosttillskott.

S Sten
Verifierat Köp

En produkt som även lämpar sig för oss tjejer. Rekommenderas starkt!

E Erika
Verifierat Köp

Jag har upplevt en härlig boost under min träning sedan jag började att dosera produkten på en daglig basis!

K Kent
Verifierat Köp

Jag har ännu inte upplevt några större förändringar i min träning. Dock så har jag bara börjat dosera tillskottet, så jag hoppas kunna se tydligare resultat om några veckor.

M Matilda
Verifierat Köp

Det fungerar som utlovat. Jag kan rekommendera det varmt till alla.

P Patrik

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar