• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Skinny Fiber Extreme

120 Kapslar | Kapslar med glucomannan och acai
359Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Skinny Fiber är ett effektivt nytt viktminskningstillskott med en unik kombination av alla de mest populära viktminskningstillskotten på marknaden. Varje ingrediens är speciell framtagen och speciellt utvald för sina kraftfulla egenskaper. Tillsammans samverkar ingredienserna i Skinny Fibre med din kropp fungerar effektivt och kan hjälpa dig att öka din viktminskning!

 • Kan leda till en effektfull mättnadskänsla så att du kan undvika att småäta
 • Kan hjälpa kroppen från att lagra fett
 • Innehåller Glucomannan och Acai som kan fungera och verka aptitnedsättande
 • Kan hindra dig från att äta ohälsosamma mellanmål
 • Har en detoxande effekt som rensar din kropp
 • Näringsrikt innehåll som ökar ditt immunsystem och ökar din hälsa
 • Kan hjälpa med en naturlig viktminskning
 • Innehåller de aktiva ingredienserna Acai, glukomannan & koffein

Under 2011 utnämdes Skinny Fiber till "Årets viktminskningstillskott".

Skinny Fiber är ett naturliga renande kosttillskott bestående av aktiva ingredienser från växter. Detta naturliga komplement hjälper dig att uppnå Skinny Fibre för naturlig viktminskning.

Vi skickar över hela Europa och Skandinavien och Grönland

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 120
Rekommenderad dos: 2 kapslar om dagen

Kan jag gå ner i vikt med Skinny Fiber?

När du börjar ta Skinny Fiber kommer att känna sig mindre hungrig och ditt sug efter vissa livsmedel kommer att förändras. Detta innebär att du både kommer att äta mindre och dessutom ökar din vilja att äta hälsosammare och mindre fet mat i samband med att du tar Skinny Fibre för effektiv viktnedgång.

Genom vana så tenderar många människor att äta för mycket genom att ofta ta för stora portioner än vad kroppen egentligen behöver. Detta resulterar ofta att människor känner sig obekvämt uppsvällda efteråt - och detta är hur våra kroppar säger till oss att vi har ätit för mycket!

Genom att välja mer naturliga, hälsosamma måltider och samtidigt äta mindre portioner kommer detta i effektivt att öka din viktminskning i kombination med Skinny Fibre för effektiv viktnedgång. Skinny Fibre har i flera tidningar och tester beskrivits som bantningstabletter som fungerar och ger märkbara resultat.

När och hur ska jag ta Skinny Fiber?

Vi rekommenderar dig att ta två tabletter Skinny Fiber per dag. Ta Skinny Fibre för effektiv viktnedgång i samband med två av dina huduvmåltider. Ta Skinny Fibre för naturlig viktminskning när det passar dig beroende på när du är hungrig och innan du vanligtvis äter dina största mål.

Vad innehåller Skinny Fiber?

Skinny Fibre för naturlig viktminskning innehåller flera effektiva aktiva ingredienser som tillsammans kan öka din förbränning och leda till mycket effektiva resultat.

Caralluma Fimbriata

Caralluma Fimbriata är en sorts kaktusväxt som växer i Afghanistan, Afrika och södra Europa. Växten har använts i århundraden i Indien för sin effektiva förmåga att dämpa aptiten. Caralluma Fimbriata användes när indianerna gick på jakt efter flera dagar i sträck utan mat

Kaktus är känd för att kunna dämpa aptiten och minska kalori och fettintaget. Växten är känd för att hjälpa till att bränna överflödigt fett samt öka din energi och reglera din blodsockernivå.

Glukomannan

Glukomannan är en naturlig löslig kostfiber som kommer från roten av konjaks växten. Växten kommer ursprungligen från tropiska delar av Asien. Den lösliga fibrern minskar aptiten då denna specialla fiber kan expandera mer än 50 gånger sin egen storlek ner i magen. Denna naturliga fiber kan hjälpa till att reglera ditt blodsocker och minskar aptiten och är ofta en av huvudingredienserna i populära bantningstabletter som fungerar och ger effektiva resultat.

Koffein

Koffein förekommer naturligt i kaffebönor, teblad och choklad. Koffein odlas främst i Sydamerika och Afrika. Koffein är ofta använt i många typer av kosttillskott viktminskning och fettförbränningen. Koffein är mest känd för att öka kroppens ämnesomsättning och en kraftfull ingrediens i Skinny Fiber!

Acaibär

Acaibär är välkänd för sina många hälsofördelar. Denna ingrediens gör att Skinny Fiber är naturligt rik på antioxidanter och vitaminer. Antioxidanterna bidrar till att minska cellminskandet och ökar åldrande.

Acaibär växer naturligt i Brasilien och andra tropiska regnskogar. Det är ett rödbrunt bär som ser ut som en kaffeböna. Frukten är känd för att sina fettförbrännande viktminskande egenskaper och har dessutom en mängd hälsosamma fördelar. Acaibär är ofta tillsatt i bantningstabletter som fungerar.

Skinny Fiber innehåller dessutom koffein och kalium som tillsammans hjälper dig att öka din viktminskning. Prova Skinny Fibre för naturlig viktminskning och upplev effekten av alla dessa effektiva ingredienser!