• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Knee and Elbow TENS Machine

Tens apparat För Leder
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Ihärdig ledsmärta kan vara en besvärlig fråga för många av oss. Knee & Elbow TENS Machine är en prisbelönt CE & ROHS-certifierad medicinsk TENS apparat som är utformad för att lindra ledsmärta och hjälper dig att bli rörlig igen! Denna avancerade tens apparat använder sig av smärtfria elektriska impulser, utan biverkningar, som hjälper till att lindra känslan av ledsmärta och obehag utan att behöva dyra mediciner eller komplicerade behandlingar. Enheten är ergonomiskt utformad för maximal komfort och konsolen i fickformat gör det möjligt att använda den var som helst.

 • Hjälper till att motverka ledsmärta med EMS-teknik
 • Ergonomisk vaddering för att passa knän och armbågar
 • Prisvinnande CE & ROHS-certifierad medicinsk enhet
 • 20 intensitetsnivåer och 4 funktionssätt
 • Bärbar konsol i fickformat
 • 2 års garanti
 • Män & Kvinnor
 • CE-Märkt
 • RoHS-certifierad

Vad är Knee and Elbow TENS Machine?

Denna tens apparat fungerar genom att ge dina leder stöd i form av elektriska impulser som motverkar ledsmärta. När ditt knä eller din armbåge är omsluten av den bekväma stoppningen kan elektriska impulser ges direkt till dina leder från den anslutna, isolerade konsolenheten. Dessa impulser hjälper till att lindra känsla av obehag och smärta i lederna, så att du lättare kan röra på dig.

Hur kan TENS Therapy hjälpa mig?

Lederna är oerhört viktiga för våra dagliga rörelser och tyvärr verkar det göra dem särskilt mottagliga för smärta och stress från skador och generellt slitage. Många som lider av ledproblem är i behov av smärtlindring speciellt för knän och armbågar. Flera studier de senaste åren har påvisat att TENS therapy apparater kan vara ett av de bästa sätten att stödja leder och lindra ledvärk. TENS smärtlindring verkar genom subtila elektriska impulser som arbetar för att minska stimuleringen av nerverna i dina leder, vilket leder till minskad smärta. TENS therapy som genomförs regelbundet och långsiktigt kan hjälpa dig att återhämta dig från en ledskada, öka rörligheten i lederna och ge dig en bättre fysik.

Vilka fördelar har Knee and Elbow Tens Machine?

Denna innovativa produkt har förstklassiga funktioner som skiljer sig från många andra produkter som syftar till att motverka knä- och armbågssmärtor, med en teknik baserad på användarupplevelse, samt vaddering av högsta kvalitet. Prova Knee and Elbow Tens Machine och upplev följande fördelar för dina leder:

Lindring

Lindring
Knee and Elbow TENS machine fungerar med hjälp av en högteknologisk elektrisk impulsteknik. Den verkar genom att ge dig en smärtfri ledstimulering som strävar efter att behandla orsaken och känslan av smärta i dina leder, för att hjälpa dig att känna dig mer bekväm och rörlig efter långvarig användning.

Stöd

Stöd
En av de viktigaste metoderna för att stödja skadade leder är att komprimera det skadade området. Denna produkt har en bekväm ergonomisk vaddering för att komprimera ditt knä eller din armbåge, så att den hålls på plats och får både stöd och skydd mot risken för ytterligare skador.

Anpassning

Anpassning
Användarupplevelse är en av de viktigaste egenskaperna för Knee and Elbow TENS. Därför har denna enhet, till skillnad från många andra, 20 olika intensitetsnivåer och 4 unika funktionssätt. Eftersom alla ledbesvär är olika, kräver de individuellt anpassad behandling.

Hur använder man Knee and Elbow TENS Machine

För att använda enheten, kontrollera först att batterierna har satts i konsolen och att knäet eller armbågen är ren. Anslut sedan dynorna till konsolen via kabeln och se till att de är ordentligt slutna runt leden och fastsatta. Du kan sedan slå på enheten med konsolen och välja program med knappen 'P' och intensiteten med pilknapparna. Läs igenom den fullständiga instruktionsmanualen för mer information om längden på sessionerna i förhållande till intensiteten.

Kom ihåg när du använder Knee and Elbow TENS Machine

Vi rekommenderar inte att du använder den här enheten på något annat område av kroppen än knän eller armbågar. Använd inte enheten om du har ett öppet sår, utslag eller andra hudbesvär på användningsområdet. Du bör inte använda denna produkt om du nyligen har genomgått en operation på området eller har en pacemaker.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

86.67% baserat på 6 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Bra produkt

  AK Ahmad K trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Jag beställde den för min knäskada och väntar på resultat

  M Mats weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jag hoppas att den ska hjälpa mot en skada jag har i armbågen

  O Olivia weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Lederna känns rörligare

  M Malin weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jag tycker att den fungerar bra

  R Rickhard weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Bekväm och lätt att använda

  M Martta weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.