• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Vad är Chlorella?

Chlorella är encelliga, vattenodlade mikroalger vilka är känd som en kraftfull superfood komplettera med extra högt näringsinnehåll, läs mer här om vad detta tillskott är och vad det kan göra för din hälsa och ditt välmående.

Denna kraftfulla alg innehåller B-vitaminer, vitamin C, vitamin E, betakaroten, aminosyror, magnesium, järn, spårämnen, kolhydrater och en större mängd protein (mer än 50%) än kött. Tillskottet hjälper till att rena kroppen från renar och gifter genom att det binder gifter och bär de ut från kroppen.

Vilka är fördelarna med Chlorella?

En av de viktigaste hälsofördelarna med chlorella är dess förmåga att avgifta och rengöra kroppen. Det har visat sig för att kunna eller ta bort tungmetaller från kroppen.

Om du har kvicksilverfyllningar i tänderna har fått vaccinationer, eller har utsatts för strålning kan din kropp innehålla tungmetaller. De flesta människor har åtminstone en del i sig, från vår miljö och livsmedel såsom kvicksilver i fisk.

Fler fördelar med chlorella

Chlorella renar blodet och tillför syre in i blodet. Det återställer kroppens välmående och lindrar också inflammation, vilket är orsaken till många sjukdomar. Detta är några av anledningarna till att Chlorella är ett smärtstillande tillskott som minskar hypertoni och stärker immunförsvaret.

Tillskottet har också visat sig effektiv för:

 • Balansera hormoner (lindra PMS och hormonella störningar.)
 • Behandling av sår
 • Balansera matsmältningssystemet (förbättra matsmältningen, lindra förstoppning)
 • Öka antalet vita blodkroppar (hjälper med infektioner och för att avvärja sjukdom)
 • Minskar eller eliminerar kroppslukt
 • Balanserar blodtryck, kolesterol, blodsocker (förebygga hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, fetma)
 • Minskar förekomsten av astmaattacker och allergier
 • Behandlar trötthet
 • Hjälper stärka immunförsvaret
 • Skyddar hjärnan och nervsystemet
 • Stöd för eliminering av många typer av föroreningar, från tungmetaller till formar
 • Ökar vävnad tillväxt, läkning och reparation
 • Avgiftar skadlig strålning, skyddar organ

Dessa är bara några av fördelarna med Chlorella. Dessa uttalanden har inte utvärderats av FDA men har validerats av århundraden av användning inom många kulturer.

Hur tillför du det i din kost

Chlorella kräver behandling på grund av en stark cellvägg som gör det annars är omöjligt att få tillgång till dess näringsämnen. Var noga med de produkter du köper innehåller 100 % naturliga ingredienser, du hittar chlorella i tablettform, så som i produkter Ekologiska Chroellatabletter , eller pulverform, så det finns flera sätt att lägga till smoothies och med vatten. Det är billigt delvis eftersom det är en av de snabbast växande växterna på jorden. Det är den mest potenta källan för ren klorofyll som är innehåller järn och klorofyll är är magnesium. Av denna anledning är det unikt underbart för vår hälsa. Det är ett bra komplement till de flesta dieter och katastrof kit. Det är lätt tillgänglig och går att lagra länge, så bunkra upp och öka ditt hälsa och välmående!

Chlorella är en alg som växer i sötvatten. Algen dök upp på jorden för över 2 miljarder år sedan, och var den första formen av en alg med en väldefinierad kärna. Eftersom Chlorella är en mikroskopisk organism upptäcktes inte förrän i slutet av 19-talet. Växten fick sitt namn från det grekiska, "Chloros" betyder grönt och "Ella" som betyder liten. I själva verket så innehåller det den högsta mängden klorofyll av alla kända växter på planeten.

Växten är känd för att stärka immunförsvaret och hjälper till att bekämpa infektioner. Det har visat sig kunna öka de goda bakterienivån som hjälper till att behandla magsår, kolit, tarmfickor och Crohns sjukdom. Det används också för att behandla förstoppning, fibromyalgi, högt blodtryck och högt kolesterol. Chlorella för stärkt immunsystem har använts för att behandla sjukdomar och även bidra till att skydda kroppen mot virus tack vare det höga näringsvärdet.

Dessa alger, är ett populärt kosttillskott i Asien och har använts som ett energiproducerande tillskott i århundraden, det används ofta för att förhindra eller bromsa spridningen av influensa, förbättra immunitet, främja en god balans av bakterier i tarmen, och minska kolesterolhalten i blodet. I Japan är det traditionellt använt som en behandling av duodenalsår, gastrit, hypertoni, diabetes, hypoglykemi, astma och förstoppning. På senare tid är har det marknadsförts som en effektiv behandling för förhöjda kolesterolnivåer.

Detta är en näringsrik superfood som innehåller 60 % protein, 18 aminosyror (inklusive alla de essentiella aminosyrorna), och olika vitaminer och mineraler. En av dess unika egenskaper är en phytonutrient heter CGF. Även om algerna växer naturligt i sötvatten, har tillskottet som är avsett för användning i livsmedel i allmänhet odlas utomhus i mineralrika sötvattendammar under direkt solljus. Hela processen från frö till skörden av den slutliga produkten övervakas av mikrobiologer för att säkerställa optimal näringsvärdet och renheten. Detta tillskott är ofta kombinerat med andra naturliga gröna livsmedel såsom Spirulina, vetegräs, korn och ibland tång.