måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Brain Complex Kapslar 85mg 60 Kapslar | Mental energi och motivation

Av: maxmedix™

279Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Prismatch
Visa oss ett lägre pris på samma produkt så matchar vi det.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Pengarna-tillbaka-garanti
Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka.

När du försöker gå ner i vikt kan det vara en riktig utmaning när du saknar mental energi, fokus och motivation. Vare sig det är stress eller trötthet du upplever och du behöver en extra mental boost, kan Brain Complex vara det perfekta alternativet för dig. Designad speciellt för att hjälpa till med mental energi och fokus är det det ultimata naturliga tillskottet för att hjälpa män och kvinnor att hålla sig till sina långsiktiga mål.

 • Främjar mental energi och motivation
 • Kan hjälpa till att reducera trötthet
 • Stödjer normal mental prestation
 • Innehåller en vitaminblandning, aminosyror och koffein
 • Berikad med bioperin svartpeppar extrakt
 • Endast 2 kapslar om dagen

Brain Complex består av en innovativ blandning av 15 aktiva ingredienser, vilket är det perfekta naturliga sättet att hjälpa dig uppleva den boost du behöver. Den är berikad med Bioperine-extrakt, en naturlig ingrediens som är utformad för att hjälpa ingredienserna att göra det mesta av varje komponent i denna energigivande formula.

Läs mer

Viktminskning och motivation

Vilka är de viktigaste faktorerna som kan hjälpa oss med vår vikt på lång sikt? Naturligtvis är kost och träning viktiga faktorer för viktminskning men det krävs energi, självkontroll, motivation och fokus för att hålla sig på rätt spår. Enligt forskning från Personality and Social Psychology Review, finns dessa inte obegränsade mängder och det måste finnas en källa. Generellt finns detta i glukos och socker, men det är inte särskilt hälsosamt. För oss som undviker socker kan detta innebära att vi behöver ett naturligt sätt att ladda våra batterier och få den mentala energin vi behöver.

Food for thought

Hjärnkomplex

För att ta hand om kroppen behöver du även ta hand om ditt sinne. MaxMedix skapade därför brain complex som ett naturligt sätt att ge dig en kickstart. Denna formula består av en blandning av noggrant utvalda vitaminer, aminosyror och naturliga ingredienser. Den är utformad för att stödja hjärnans funktion och hjälpa män och kvinnor att uppleva mental energi och motivation.

Viktiga ingredienser

15 aktiva ingredienser som utgör denna naturliga formel har noggrant kombinerats i varje kapsel. Varje ingrediens i Brain Complex har valts ut på grund av en rad potentiella fördelar, bland annat när det gäller att främja mental fokus, energi och motivation. De viktigaste aktiva ingredienserna som utgör denna formula är.

Image of Vitamins
Vitaminblandning (E, C, B5, B12) Vitaminer kan vara fördelaktigt för hjärnan, särskilt vitamin C och B. De är kända för att bidra till normal fysiologisk och nervsystem funktion, reducera trötthet och skydda celler från oxidativ stress.
Image of Caffeine
Koffein Många använder kaffe som ett sätt att hjälpa dem att vakna på morgonen och detta på grund av koffein. Det hjälpa till med fokus och är ett av de mest populära naturliga sätten att hjälpa till med att ge välbehövlig mental energi.
Image of Taurine
Taurin Som en svavelhaltig aminosyra kan Taurin finnas i djurriket såväl som i en vegansk syntetisk form. Det har använts i många år för att stödja mentala och fysiska aktiviteter och dess funktioner har studerats i stor utsträckning. Ta reda på mer här.
Image of Bacopa
Bacopa Bacopa är också känd för sitt ayurvediska namn Brahmi, en växt som historiskt har använts som en adaptogen för att hjälpa kroppen att hantera stressiga situationer. Nya studier har gjorts beträffande dessa speciella växter och kognitiva funktioner. För mer info, klicka här.
Image of Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba Ginkgo Biloba-träd är inhemskt i Kina och har historiskt sett använts för att öka energi och vitalitet. Nyligen har forskningen genomförts beträffande dess användning för att stödja kognition, minne och mental förmåga. För mer information, klicka här.
Image of Ground Pepper
Bioperine (Svartpeppar Extract) Svartpeppar används över hela världen och dess värme kommer från samspelet mellan dess aktiva principer. En av dessa är piperin, som utgör bioperin och används för att förbättra biotillgängligheten (eller absorbering) av andra näringsämnen. För mer info, klicka här.

Hur man använder

Intag endast 2 kapslar dagligen tillsammans med vatten, för dra nytta av fördelarna med Brain complex. Varje flaska innehåller 60 kapslar vilker innebär 1 månads förbrukning.

Säkert och naturligt tillskott

Detta tillskott är framställt av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Brain complex innehåller koffein och är ett kosttillskott för personer över 18 år. Den är också vegansk, vegatarisk och glutenfri samt tillverkad i Storbritannien till höga GMP-standarder.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Mycket bra. Känner mig pigg och alert.
 • * Super smidigt att beställa och tummen upp för ett kosttillskott som ger mig mer energi!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden