Gratis frakt vid köp över 599 kr

Brain Complex

287 mg 180 Kapslar | Tillskott för mental prestanda

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Brain Complex är det perfekta alternativet för dig som letar efter ett naturligt kosttillskott för att motverka trötthet och utmattning eller helt enkelt behöver en extra mental energiboost! Detta kosttillskott för mental prestation är gjort på helt naturliga ingredienser, såsom en kraftfull blandning av essentiella vitaminer, Ginko Biloba och Ashwaganda, och kan hjälpa dig att upprätthålla din mentala fokus, prestation och motivation. Bara en kapsel av Brain Complex är allt du behöver för att få den kickstart du behöver för att orka hela dagen!

 • Upprätthåller mental prestation och fokus
 • Kontrollerar trötthet och utmattning
 • Innehåller koffein, aminosyror och vitaminer
 • Naturliga ingredienser från hållbara källor
 • 180 kapslar - en halvårs förbrukning
 • Glutenfri
 • GMP
 • Vegansk
 • Framtagen av experter

Vad är Brain Complex?

Brain Complex är ett högkvalitativt kosttillskott som syftar till att stödja mental prestation, speciellt formulerat för personer som lider brist på mentalt fokus och motivation. Vår förstklassiga formula är berikad med flera vitaminer (vitamin B1, B2, B3 och C) och aminosyror (L-taurin, L-teanin, L-tyrosin och L-fenylalanin) samt koffein och andra naturliga ingredienser som är kända för att ha egenskaper som kan öka energi, fokus och mental klarhet.

Vad är det till för?

Att träna är troligtvis det sista du vill göra när du är trött. Det är här Brain Complex kan hjälpa till. Dess unika formula innehåller en holistisk blandning av 17 naturligt aktiva ingredienser som inte bara strävar efter att förbättra din mentala styrka, utan även kan bidra till att reducera trötthet och utmattning. Det är ett av de bästa naturliga kosttillskotten riktade mot mental prestation som kan hjälpa personer att bibehålla motivationen och hålla sig alerta, för att nå sina långsiktiga mål. Det kan hjälpa dig att:

 • Upprätthålla koncentration och fokus
 • Stötta naturlig motivation och energi
 • Motverka trötthet och utmattning

Vem bör använda WeightWorld Brain Complex?

Håller du dig till en strikt diet och träningsrutin, men har ändå problem med att nå din målvikt? Då kan det bero på att du saknar energi, motivation och självkontroll. Denna unika formula innehåller en blandning av aktiva samverkande ingredienser som syftar till att hjälpa dig att bli mer fokuserad och motiverad. Detta kosttillskott riktat mot mental prestation är perfekt för personer som måste hålla sig alerta och inte får distraheras, till exempel yrkesmän och -kvinnor, studenter, gymbesökare och äldre personer.

Användning

Ta bara en kapsel om dagen med ett glas vatten, när som helst på dygnet. Ta dock gärna tillskottet under samma tid varje dag. WeightWorld Brain Complex är gjort på högkvalitativa naturliga ingredienser, är glutenfri, non-GMO, och lämplig för veganer och har inga kända bieffekter. Det rekommenderas inte för personer under 18 år. Innehåller 40 mg koffein per dagsdos.

Varning: Produkten rekommenderas inte för personer som tar antidepressiva mediciner.

Ingredienser:

DHA (docosahexaensyra) [vegetarisk källa], C-vitamin (askorbinsyra), vitamin B1 (som tiamin-HCL), vitamin B2 (som riboflavin), koffeinfritt vatten, panax ginseng med 80% ginsenosider, ginkgo biloba-extrakt, l-teanin, l-tyrosin, niacin (som niacinamid), l-taurin, l-fenylalanin, 5-HTP (griffoniafrö extrakt 8: 1), gurkmeja (curcuma longa) pulver, ashwagandha (withania somnifera), veganskt kapselskal: hypromellos, fyllnadsmedel: dikalciumfosfat

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Brain Complex
Brain Complex

287 mg 180 Kapslar | Tillskott för mental prestanda

231Kr 289Kr

+
Hampaolja
Hampaolja

10 ml Olja | Multi-Wellness Hemp Extract

359Kr

+
Mood Complex
Mood Complex

350 mg 60 Kapslar | Med 5HTP, kamomill & rosenrot

231Kr 289Kr

1 Produkt(er)

231Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.54% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Blir alert av denna b-vitaminmix!

K Kund
Verifierat Köp

Får ett skönt flow , känner mig ner fokuserad.

M Martin K
Verifierat Köp

Super smidigt att beställa och tummen upp för ett kosttillskott som ger mig mer energi!

K Karin
Verifierat Köp

Mycket bra. Känner mig pigg och alert.

S S.
Verifierat Köp

Verkligen bra för dig ifall du arbetar långa dagar på kontoret. Jag arbetar med data och detta hjälper verkligen en att reducera trötthet och utmattning.

G Gustav
Verifierat Köp

Jättebra för mig som har ADHD. Jag får lättare att fokusera.

I Idun
Verifierat Köp

Paketet kom fram när det skulle och jag hoppas att tabletterna fungerar

G Gunn
Verifierat Köp

Dom verkar bra

C Charlotte
Verifierat Köp

toppen

V Vera
Verifierat Köp

Hoppas det hjälper. jag har vart så stressad det senaste att huvudet är helt off

S Signe

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar