måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Hoodiadrene ™ | Kapslar med hoodia

Av: Hoodiadrene

459.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Hoodiadrene ™ är ett effektivt fettförbrännande tillskott kan hjälpa dig att gå ned i vikt och komma i form. Hoodiadrene består av en unik kombination av ingredienser som både kan dämpa din aptit och öka din ämnesomsättning samt fettförbränning. Det aptitdämpande koncentratet från kaktusväxten Hoodia Gordonii i kombination med en unik blandning av bland annat ingefära, kakao och pantothensyra samt flera aktiva vitaminer ger dig ett energitillskott och hjälper dig bränna fett.

 • Kan hjälpa dig att gå ned i vikt samt minska din aptit
 • 400 mg rent Hoodia Gordonii per kapsel - ett av de mest effektiva på marknaden!
 • Kan hjälpa kroppen att påskynda ämnesomsättning
 • Känt för att öka dina energinivåer

Hoodiadrene ™är ett skonsamt, naturligt och väldigt effektivt kosttillskott för viktnedgång, dämpad aptit och ökad ämnesomsättning. Det bästa av allt är att du kan gå ned i vikt men ändå upprätthålla goda energinivåer med detta fantastiska tillskott. Låt Hoodiadrene hjälpa dig komma i form till sommaren och om du placerar din order vardagar innan klockan 17.00 kan du få din produkt redan nästkommande vardag. Vi på WeightWorld erbjuder flertalet olika betalningsalternativ och leveranssätt för att passa just dina behov!

Läs mer

Vad är Hoodiadrene?

Hoodiadrene är en kraftfull kombination av en unik blandning av ämnesomsättnings-boostande ingredienser. Om du vill gå ned i vikt och komma i form så har du hittat rätt! Kosttillskottet kan både dämpa aptiten, öka fettförbränning, öka din ämnesomsättning och ge dig energi och vitaminer. Produkten innehåller en hög koncentration av den aptitdämpande kaktusväxten Hoodia Gordonii med hela 400mg per kapsel. I och med Hoodiadrenes unika kombination av olika naturliga ingredienser som alla boostar viktnedgång kan tillskottet ge dig fantastiska resultat.

Hur tar jag Hoodiadrene?

Vi rekommenderar att 3 kapslar tas 3 gånger om dagen under de första 10 dagarna. Det är rekommenderat att ta kapslarna 30 minuter innan frukost, lunch och middag. Efter tio dagar bör du trappa ned till 2 kapslar tre gånger om dagen.

Hur lång tid tar det innan jag märker resultat?

Hoodiadrene är en naturlig produkt och därför kan resultat variera från person till person. De flesta kan se resultat redan efter några veckor och för bäst resultat rekommenderar vi en hälsosam kost och regelbunden motion i kombination med Hoodiadrene.

Vad innehåller Hoodiadrene?

Hoodiadrene innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som kan öka din ämnesomsättning, dämpa din aptit, öka fettförbränning och ge dig energi.

Vitamin C stärker immunförsvaret och kan även stimulera fettförbränning.

Vitamin B6 är viktig för en normal funktion av kroppens nervsystem och kolhydratsomsättning. Det är även en väsentlig vitamin för kroppens omsättning av aminosyror.

Pantothensyra spelar en viktig roll i kroppens ämnesomsättning och energiproduktion.

Magnesium är en viktig mineral för kolhydrat och proteinomsättning.

Hoodia Gordoni utvinns från kaktusväxten med samma namn. Hoodia Gordonii är känd för att effektivt kunna dämpa aptiten, öka förbränningen och underlättar viktnedgång.

Advantra Z ett citrus extrakt. Detta extrakt kan hjälpa dig bränna kalorier snabbare samt bryta ner lagring av fett. Det kan även ha en positiv inverkan på dina energinivåer.

Övriga ingredienser: Gelatin, ingefära, kakao, quercetin, yerba mate, DL-metionin, druvkärnor, citrus aurantium, synefrin, N-acetyl, L-tyrosin, fisetin, DMAE bitartrat)

100% Naturligt

Hoodiadrene innehåller 100 % naturliga ingredienser så det finns inte heller några kända negativa biverkningar med produkten. Dock rekommenderar vi alltid innehållslistan läses innan man äter kapslarna för att undvika allergiska reaktioner.

Hur beställer jag?

Det är enkelt och bekvämt att beställa Hoodiadrene. Tryck bara på "Köp" och klicka dig sedan vidare till kassan när du är klar med din shopping. Här kan du välja leverans och betala för produkten. Om du väljer leverans med UPS vardagar, kan du börja med tillskottet redan i morgon. Om du har några frågor om våra produkter eller vår service är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (97.14% baserat på 7 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Tappade helt sötsuget och gick ner 5 kilo första månaden!! Värt att testa!
 • * Mycket nöjd med leveransen +++++, beställde igår och fick dem redan idag, så nu ser jag fram emot ett nytt hälsosamt 2015..
 • * Har ätit tillskottet i över en månad och tappat flera kilon pågrund av denna fantastiska produkt! Rekommenderar till alla som behöver hjälp med att komma i form!
 • * Snabb leverans och bra service!
 • * Både jag och min sambo är riktigt nöjda och har båda gått ner några kilo var sen vi började med Hoodiadrene!
 • * Jag märkte rejäl skillnad på kläderna redan efter 2 veckor! Kommer verkligen fortsätta med hoodiadrene! Tack
 • * Hjälpte mig gå ned i vikt! Jag blev av med sötsuget!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.