Linjerna är öppna måndag - fredag 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

MaxMedix Intensive Colon Cleanse | Effektiv tarmrening

Av: MaxMedix

38.95$


Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura

Känner du dig ofta uppsvälld och förstoppad? Din mag-och tarmfunktion kan då påverka allt från ditt matsmältningssystem, din energi, vikt, hud, ditt humör och hela din kropp MaxMedix Intensive Colon Cleanse detoxtabletter är ett naturligt kosttillskott som innehåller fiber, näringsämnen samt probiotika som kan bekämpa inflammation, förstoppning och öka matsmältningskapaciteten och du kan göra en egen detoxkur hemma.

 • Kan hjälpa till med viktminskning
 • Storsäljande 10 dagars detoxkur
 • Förbättra matsmältningen
 • Kan hindra förstoppning, gaser och uppblåst mage
 • Innehållande fibrer, näringsämnen och mineraler

Att leva med ett matsmältningsproblem kan vara obehagligt och stressande. MaxMedix Intensive Colon Cleanse har utvecklats för att hjälpa dig med magproblem samtidigt som det kan ge dig mer energi och må bättre.

Läs mer

Vad är en detoxkur?

MaxMedix Intensive Colon Cleanse är ett sätt att rena tarmen och göra en detoxkur hemma. Många detoxtabletter tar även bort de goda bakterierna från ditt system vilket kan resultera i inflammation och matsmältningsproblem. Detox kan hjälpa till med viktminskning eftersom de tar bort känslan av uppblåsthet vilket gör att magen att minskar naturligt i storlek. Du kanske har hört talas om detoxkur på en klinik, där vattnet matas ut från tarmen genom ett rör. Denna procedur kan vara både smärtsam och jobbig, men MaxMedix Intensive Colon Cleanse gör rengöringen enkel och smärtfri.

Hur kan MaxMedix Intensive Colon Cleanse hjälpa mig?

Många människor lever med problem från förstoppning, diarré, gaser och uppblåsthet. Detta kan ofta ha en stor inverkan på vår vikt och hur vi mår. MaxMedix Intensive Colon Cleanse detoxkur innehåller fiber, näringsämnen, mineraler och probiotika och är en colodetox som kan hjälpa återställa din kropp med viktiga näringsämnen den saknar. Ingredienserna i denna kur kan också bidra till att läka inflammation i mag-och tarmkanalen som orsakas av en uppbyggnad av toxiner. MaxMedix Intensive Colon Cleanse detoxkur kan dessutom hjälpa dig att förlora överflödiga kilon som har orsakat uppsvälldhet.

MaxMedix Intensive Colon Cleanse colodetox innehåller probiotika vilket är skiljer produkten från andra på marknaden. Produkten kan därför inte bara rengöra matsmältningssystemet, det kan också tillföra fler goda bakterier (probiotika) i kroppen vid din detox.


Vilka ingredienser finns i MaxMedix Intensive Colon Cleanse?

 • Fiber av brunt ris
 • Äppelpektin
 • Bifidobacterium infantis
 • Acacia
 • Psylliumhusk
 • Kalcium
 • Sennablad - kan ha laxerande effekt
Äppelpektin är naturliga fibrer från äpplen bekämpar magont, uppblåsthet och förstoppning. De vattenlösliga fibrerna i äpplen stärker hjärtat och bekämpar högt kolesterol.
Acacia är välkänt bland naturläkemedel och är använt för att motverka förstoppning och verka renande.
Psyllumfrön innehåller naturliga fibrer minskar också irritation och uppblåsthet samt magproblem och diarré.
Sennablad har genom historien använts mot förstoppning då bladen har en naturligt laxerande effekt.
Bifidobakterien är en naturlig bakterie och källa av fibrer som hjälper till att rena tarmen.
Fibrer av brunt ris kan naturligt hjälpa kroppen att detoxas från gifter innan de absorberats och de verkar också effektivt aptitminskande.
Kalium är välkänt för att lindra magproblem och minska blodtrycket samtidigt som det är en kraftfull antioxidant.

Hur tar jag MaxMedix Intensive Colon Cleanse detoxkur?

Ta två tabletter tre gånger om dagen tillsammans med ett glas vatten i samband med måltid under 10 dagar. Skulle du känna dig uppsvälld eller har mycket gasbildning kan du enkelt minska intaget av kapslar av din colodetox tills din kropp har anpassat sig din detoxkur hemma.

Hur beställer jag?

Det är enkelt, säkert och snabbt att beställa MaxMedix Intensive Colon Cleanse colodetox detoxkur från Weightworld. Du kan få dina detoxtabletter redan imorgon, vid beställning på vardagar innan klockan 17:00. Tryck bara på "Köp", fortsätt till kassan så kan du börja få ordning på ditt matsmältningssystem med colodetox redan i morgon.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (94.29% baserat på 7 Recensioner)
Servicebetyg (100% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

* Körde en 10 dagars detox innan semestern kombinerat med med en hälsosam kost. Är helnöjd med produkten och att ha förlorat nästan 4 kilo och fått mer energi. Jag kommer definitivt att köpa det igen!
* Hade inte förväntar mig alltför mycket från detta men blev positivt överraskad. Har inte gått ner i vikt så mycket men känner mindre uppblåst och mer bekväm. Tänkte köpa erat viktminskningspaket med Digestive Science och Garcinia Cambogia den här gången för att gå ner i vikt och detoxa kroppen den här gången då jag vill gå ner i vikt lite också!
* Den här produkten fungerade över förväntan. Liksom de flesta tillskott, oavsett om de är naturläkemedel eller receptbelagda, så tar det en dag eller två innan du börjar känna någon effekt men om du forsätter kuren så borde du också märka en tydlig skillnad. Jag har ofta ont i magen eller känner mig uppsvälld och det har vart ett stort problem för mig. Det första jag märkte efter några dagar var att den uppblåsta känsla som jag haft så mycket problem med var borta. Jag märkte inte det direkt utan det slog mig plötsligt att det var borta. Min mage var också plattare och efter 10 dagar så känns min mage mycket bättre, detta var något som jag behövde.
* Såg en artikel i en tidning som hur detta underlättar matsmältningen. Jag har ofta problem med uppblåsthet efter att jag ätit så trodde jag skulle ge det ett försök med en detox. Fungerar perfekt och jag är nu på min tredje order. Ge det ett försök och du kommer inte bli besviken!
* Mycket nöjd med produkt och service!
* jag har ett stressigt jobb och inte alltid tid att tänka på det jag äter vilket tror jag lett till diverse magproblem och stress, efter denna kur mår jag mycket bättre!!
* Jag känner mig så mycket bättre efter min 10 dagars utrensning. Jag har provat andra detoxkurer och detta är helt klart den som fungerat bäst.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.