Sommarerbjudande - 10 % på ALLA ordrar över 1000kr. Kod: JULI10. *Endast till Söndag 31/7
WeightWorld > Detox > Detox Te

Detox Te

Detox Te, även känt som Fit tea och slimming tea är känt för att öka ämnesomsättningen och bidra till att minska ditt kolesterol medans kroppen rensas. Slimming Tea är ett vattendrivande te för viktnedgång med ett fantastisk rykte för att öka viktminskning, förbättra hud och hjälpa kvinnor och män världen över att öka förbränningen.

Skinny Tea från Örtte Scandinavia ® innehåller ingredienser med förbränningshöjande egenskaper för ökad viktminskning och energi. Denna kraftfulla kombination av naturliga ingredienser är kända för att...

429 Kr
4.5 av 5
"Känner mig mycket mindre hungrig efter att ha druckit detta varje morgon under de senaste vecka 2 veckorna. Jag..."
Pia Strandberg

Somatox Skinnytox Tea kan tas under antigen 14 eller 28 dagars och kan göra att du får mer energi samtidigt som det kan minska aptiten och ditt midjemått.

329 Kr
5.0 av 5
"Snabb leverans och bra information på eran sidan om hur det fungerar!"
Erica, 24

Detox Tea 28 dagar från Örtte Scandinavia ® är ett effektivt te som är speciellt framtaget för att avgifta och rengöra din kropp, sinne och förbättra din hud. Denna unika blandning hjälper till att rena...

429 Kr
5.0 av 5
"Jag har druckit detta te i 4 dagar nu och min mage är mycket plattare och jag är inte uppsvälld längre, smakar..."
Sara, 23, Falun

Somatox Teatox te är ett renande och energigivande detoxte baserat på växter och örter som kommer från teplantage som ligger i närheten av ekvatorn. Detta fit tea kan även öka förbränningen.

329 Kr
5.0 av 5
"Har tidigare haft problem med min hud men efteråt blev min hy mycket bättre och mina naglar går inte av lika lätt..."
Isabella Bergström

Cho-Yung Slimming Tea Detox te är ett Slimming Tea är känt för att öka ämnesomsättningen och bidra till att minska ditt kolesterolnivåerna medan kroppen rensas.

359 Kr
5.0 av 5
"En av mina favoritprodukter, ökar viktminskningen och får mig att känna mig piggare och hälsosammare. Känns..."
Boel, 34

Skinny Detox Tea dagars kombipack består av ett energiökande morgonte kombinerat med ett avslappnande kvällste för detox och ökad ämnesomsättning.

329 Kr
Tidigare pris  379 Kr

4.5 av 5
"Leveransen och att beställa från eran sida fungerade perfekt. "
Frida Granberg

Skinny Detox Morning tea är ett optimalt stöd för att öka viktminskningen och få igång förbränningen redan från det att du startar din dag direkt på morgonen.

199 Kr
5.0 av 5
"Toppen, fick mer ork och massor av energi på bara två veckor. Helnöjd."
Jasmine Pedersen

Thermo-Go Tea bottle® är en speciellt framtagen termos för tedrickande. Denna tetermos är tillverkad av silikatglas som är helt reptålig. Denna kommer dessutom med en en löstagbar sil av rostfritt stål samt...

329 Kr
4.5 av 5
"Köpte som present till min flickvän som blev jätteglad då hon älskar olika typer av teer. Hon använder den..."
Tony

Harmoni Chai Te är ett antiinflammatoriskt te med koffein. Detta Chai Te med svart te och kryddor är kombinerade för att ge en känsla av ökat välbefinnande.

199 Kr

Mr T-Tox är ett fettförbrännande detox te baserat på växter och örter som kommer från teplantage som ligger i närheten av ekvatorn.

329 Kr
5.0 av 5
"Fick igång min förbränning, orkade mer vid träningen och jag fick också mycket mer energi efter min kur...."
Hannes Nilssen

Glöm den senaste diet och motionstrenderna och prova detox te. Fler och fler studier visar att det går att rena kroppen och samtidigt tappa överflödiga kilon genom att dricka slimming te för viktnedgång. Ett fit tea låter kanske som den perfekta lösningen men det finns en hake med detox te. Detta fungerar inte med vilket te som helst utan för att effektivt rena kroppen och bli av med överflödiga gifter ska man dricka ett speciellt exotiskt detox te för viktnedgång och nu kan få tag på ditt exklusiva detox tea även i Sverige direkt hos WeightWorld.

Viktnedgång, minskat kolesterol & dämpad aptit med detox te

Det är rekommenderat att detoxa kroppen för att effektivt minska din aptit och öka ämnes omsättningen och detta kan enkelt göras med ett detox tea. Slimming tea som innehåller effektiva ingredienser så som grönt te, lotusblad, och cansia frön kommer med ett flertal olika hälso- och viktminskningsfördelar. Fit tea kan minska dina kolesterolnivåer, minska din aptit och därmed öka viktminskningen.

Vattendrivande te, även känt som Slimming Tea, har använts under de senaste årtiondet av fler och fler kändisar så som Kate Moss, Madonna och Celine Dion. Även Victoria Beckham ska enligt media ha använt ett kinesiskt slimming te för att hålla sig smal och se yngre ut. Nu finns även detox te i Sverige och trenden med fit tea ökar snabbt.

Ökade energinivåer med Slimming Tea

Detox te har visat sig ha en stark minskade effekt på aptit, Slimming Tea ökar ämnesomsättningen och energinivåer. Koffein som är en av huvudingredienserna i våra olika typer av detox te för viktnedgång och gör att du får mer energi, orkar mer och förbränner mer vid träning när du dricker Slimming Tea.

Ökad fettförbränning med Slimming Tea

Ett flertal studier har visat att fit tea kan minska fett och öka ämnesomsättningen. Studier indikerar ett positivt samband mellan fitness tea för viktnedgång och fettförbränning. Det finns även gott om bevis för att sliming tea kan gynna hälsan tack vare den höga mängd antioxidanter som fit tea eller detox te innehåller. Därför har fit tea i Sverige ökat i popularitet och fler och fler använder Slimming Tea världen över.

Hälsofördelar med Slimming tea

Medan de detoxande och viktminskande fördelarna med slimming tea är många finns det även ett flertal hälsofördelar med detox te. Forskning visar att det räcker med två koppar fit tea per dag för att skydda våra kroppar från effekterna av fria radikaler som är de skadliga molekylerna som kan skada cellerna. I sin tur kan minskandet av skadliga radikaler med detox tea öka den allmänna hälsan och hjälpa till att sänka risken för ett flertal hälsoproblem så som hjärtsjukdomar, cancer, stroke, Alzheimers sjukdom och gråstarr.

Detox te med antioxidanter

Slimming tea är en viktig källa till antioxidanter som inte bara skyddar kroppen från skadliga gifter utan fit tea kan också kända för att rensa bort gifter och avfall från kroppen. Detta visar hur ett avgiftande och renande te kan hjälpa till att stärka kroppen inifrån och ut.

Både polyfenoler och katekinerna finns i vattendrivande te. Detta är antioxidanter i slimming te för viktnedgång som rensar kemikalier och gifter från din kropp. När du blir av med dessa skadliga gifter med fit tea kommer kroppens ämnesomsättning att öka tack vare ditt fit tea. Dessutom kommer kroppen då kunna öka sin fettförbränning med detox te för viktnedgång.

På grund av detta så ökar viktminskningste viktminskningen samtidigt som kroppen blir av med gifter när du dricker detox te för viktnedgång. Fit tea eller detox te kan därmed minska ditt sötsug och lust att småäta och många äter mindre under den tiden de tar ett detox tea.

Naturliga ingredienser

Garcinia Cambogia

Fördelar: Verkar fettförbrännande, energigivande & prestationshöjande i ditt detox tea

Gojibär

Fördelar: ökat immunförsvar, koncentrationsförmågan, hälsa & välmående

Lotusblad

Fördelar: ökad viktminskning, lugnande samt minskar ångest & stress i ditt detox te

Grönt te

Fördelar: energigivande, ökad ork, lust & förhöjda energinivåer

Maskros

Fördelar: i detta detox te finns maskros som stabiliserar kolesterolvärdet och minskar högt blodtryck

Citrongräs

Fördelar: fyllt av mineraler och vitaminer samt detoxar och renar kroppen

Kamomill

Fördelar: Minskar stress, få bättre sömn & verkar lugnande vid stress vilket gör det till en av de viktiga huvudkomponenterna i detox te

Köp Detox te i Sverige

Här på WeightWorld, kan du köpa fit tea, detox tea och slimming tea även i Sverige vilken vi är mycket stolta över då produkten är känd över hela världen och tillverkad av råvaror av högsta kvalitet. Detta vattendrivande te är ett 100 % naturligt Slimming Tea utan några konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel. Vi har haft ett nära samarbete med tillverkaren i många år och detta detox te är känt för att detoxa kroppen, öka ämnesomsättningen och leda till effektiv viktminskning. Det räcker att dricka två koppar slimming fit tea, även känt som detox te, för viktnedgång per dag på grund av det höga innehållet av näringsämnen i Slimming Tea är det allt som behövs för att genomföra denna effektiva detoxkur. Vattendrivande te bör inte ersätta en hälsosam och balanserad kost, så det är viktigt att du också se till att äta hälsosamt med massor av frukt, grönsaker, fullkorn och fisk samt motionerar för att uppnå maximalt resultat när du dricker fit tea eller detox te.

Om du har några frågor om detox Slimming Tea i Sverige, våra andra produkter olika typer av detox te eller vår service, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst antingen via chatt, e-post eller telefon. Ta steget idag och börja med Slimming tea och uppnå en friskare och smalare version av dig själv med vårt exklusiva fit tea som även är känt som detox tea.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.