måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Creatine monohydrate | Kreatinpulver

Av: MyProtein

79.00Kr
:


Storlek

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Creatine Monohydrate består av reny kreatin som är en av de mest populära kosttillskotten på marknaden. Kreatin anses vara den mest effektiva komplementen för idrottare. Om du ta nästa steg i din träning och vill vara mer kraftfull än någonsin tidigare, då kan Creatine monohydrate från Myprotein vara precis rätt för dig!

 • Kan hjälpa till att öka den maximala kraften
 • Framtaget av ledande tillverkare av proteinkosttillskott
 • Kan hjälpa med att förbättra muskelprestanda
 • Innehåller rent kreatin
 • 100 % naturligt tillskott
 • Kan leda till ökad uthållighet
 • Kan hjälpa med ökad muskeltillväxt
 • Hjälper dig att bibehålla energin från träning
 • Kan lagra vatten i musklerna så att de ser större ut

Creatine Monohydrate hjälper dig att ta nästa steg och gör din träning mer effektiv och intensiv. Myprotein kreatin hjälper dig att få ut det mesta av din styrketräning och därmed sätter du igång och maximerar stimulansen av din muskeltillväxt.

Läs mer

Vad är Creatine Monohydrate?

Kreatin produceras naturligt i njurarna, bukspottkörteln och levern av de tre aminosyrorna arginin, glycin och metionin. Kreatin ansvarar bland annat för kontroll av vissa metaboliska funktioner och viktiga hjärnfunktioner. Creatine Monohydrate kreatinpulver har huvuduppgiften att hålla igång kroppens energiproduktion vilket hjälper oss att klara av tung eller intensiv träning och kan vara en lösning för de som söker efter det bästa kreatinet på marknaden.

En naturlig form av kreatin förekommer i olika djurlivsmedelsprodukter. Emellertid är innehållet av kreatin mycket låg i dessa livsmedel. Ett kilo nötkött till exempel innehåller endast 4 gram kreatin. Om du vill ta den rekommenderade mängden kreatin på 5 gram per dag genom enbart diet så skulle du behöva äta mer än 1 kilo nötkött per dag. Med ett kaloriinnehåll av nästan 2500 kcal och en fetthalt på 150 gram så skulle detta intag i det långa loppet också mycket ohälsosamt. Därför är det ofta nödvändigt för de som tränar mycket att ta ett kosttillskott som Creatine monohydrate Myprotein kreatinpulver för de som söker efter det bästa kreatinet på marknaden.

Hur verkar Creatine monohydrate på kroppen?

Genom att tillföra kreatin tabletter till kroppen kan vi så lyfta fler vikter samt springa snabbare då muskelmassan ökas och du upplever mer energi.

Den andra viktiga uppgiften som Creatine Monohydrate har är att stödja förnyelse av muskler i kroppen. Detta minskar ömhet eller andra tecken på trötthet. Därför påverkar kreatin inte bara en ökad muskeltillväxt

Ambitiösa idrottare kan träna hårdare och oftare med ett proteintillskott som Creatine monohydrate och därmed också bygga mer muskler och uppnå större resultat. De stödjer även byggandet av muskelmassa kombinerat med både prestationshöjande och energigivande egenskaper.

Innehåll

Creatine Monohydrate innehåller 100 % rent Kreatin.

Pulvret är helt smaklös och kan lätt blandas med vatten eller juice.

Hur ska jag ta Creatine Monohydrate?

För att uppnå bästa möjliga resultat med Myprotein kreatinpulver är det viktigt att ta tillskottet i rätt och och tidpunkt. Eftersom kreatin transporteras via blodet till cellerna direkt efter intag så är det mest effektivt när du tar det direkt efter din träning eller direkt morgonen före den första måltiden på dagen i kombination med kolhydrater och om du söker efter det bästa kreatinet på marknaden. Det är då blodsockernivån och den lägsta insulinkänsligheten är störst. Insulin utsöndras av vår kropp för att lagra näringsämnen från blodet in i cellerna. Om du tar Creatine Monohydrate Myprotein kreatin på morgonen eller efter träning tillsammans med kolhydrater så transporteras detta kreatinpulver direkt in i cellerna där det förbränns och omvandlas till energi så du får ut maximalt resultat av ditt tillskott.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (90% baserat på 4 Recensioner)
Servicebetyg (98% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Mycket bra produkt för dig som tränar hårt och vill ha ut mer av din träning.
 • * Bra produkt, perfekt för träningen.
 • * Tagit kreatinpulver regelbundet i flera år och de har hjälpt mig att komplett förändra min kropp för 20 kilos övervikt till min ideal vikt och form. Har provat flertalet produkter och detta är min absoluta favorit på marknaden. Gillar sidan och att ni har snabb leverans + att det är enkelt att beställa utan krångel.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.