• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Hur kan Grönt te bidra till ökade energinivåer?

Det kraftfulla extraktet innehåller polyfenoler, som är kända för sitt höga antioxidantinnehåll och antibakteriella egenskaper som hjälper till att omvandla fett till energi vilket hjälper till att minska i vikt men det kan även leda till ökade energinivåer.

Grönt te har använts i traditionell kinesisk medicin i århundraden för att behandla allt från huvudvärk till depression. Bladen är rikare på antioxidanter än andra typer av te på grund av hur de behandlas. Japanskt Matcha Grönt te kapslar innehåller 100 % naturliga ingredienser så som B-vitaminer, folsyra (naturligt förekommande folsyra), mangan, kalium, magnesium, koffein och andra antioxidanter (särskilt katekiner).

Alla typer av te (grönt, svart och oolong) produceras från busken Camellia sinensis med olika metoder. Färska blad som ångas blir grönt te medan svart te och oolong involverar jäsning. Japanskt Matcha te är känt för att öka viktminskning, minska kolesterol och andra sjukdomar.

Ökade Energinivåer

För att dra nytta av de energiförbättrande egenskaperna med grönt te behöver en person dricka fyra koppar (0,8 liter) av grönt te per dag. Detta kan också ersättas av 1-3 kapslar Japanskt Matcha te. Koffeinnivåerna i Japanskt Matcha te är känt för sina egenskaper att effektivt öka energinivåerna.

Antioxidanter

Svart te är bra men grönt tea har ett flertal specifika fördelar som överväger fördelarna med vanligt te. Japanskt Matcha Green tea te innehåller en av de högsta nivåerna av antioxidanter - som EGCG - som är fördelaktiga för hälsan.

De som konsumerar grönt te dagligen är ofta mindre belägna att utveckla högt blodtryck, diabetes eller hjärt- och kärlsjukdomar. Antioxidanterna i green tea kan minska kolesterolnivåerna och i slutändan hjälpa till att sänka risken för hjärt-och kärlsjukdom då det är möjligt att öka fettförbränningen med grönt te.

Öka energi och mental fokus

Koffein i Green tea kan bidra till att förbättra humöret, öka kognitiv förmåga och fysisk prestation. Japanskt Matcha te innehåller aminosyran L-Theanin vilket kan öka ditt lugn. Te har ett flertal fördelar utan känslan av stress eller nervositet som ofta kan upplevas som en bieffekt av kaffe.

L-Theanin har visat sig vara ångestdämpande genom att öka dopaminnivåerna i hjärnan och även minska blodtrycket. Green tea har en avslappnande effekt samtidigt som tillskottet ökar förbränningen av kroppsfett. Kombinationen av polyfenoler och koffein i te resulterade i en betydande ökning av energiförbrukningen jämfört med placebotabletter.

Grönt te kan dessutom bidra till att förebygga vissa sjukdomar. Grönt te kan hjälpa till att minska risken för frakturer genom att stärka ben i kroppen.

Var kan jag köpa Grönt te?

Rent te samt kosttillskott från grönt te finns i hälsokostbutiker och på Internet. Det är olika från person till person om du föredrar att brygga grönt te a och dricka det eller om du hellre ta tillskottet i kapselform så som Japanskt Matcha Green tea i samband med en måltid. Här på WeightWorld säljer vi våra egna produkter innehållande 100 % rent extrakt från green tea samt flera andra effektiva superfood supplement . Tillskottet är ett hög koncentrerat extrakt och vill du gå ner i vikt och behöver lite hjälp på vägen kan ett kosttillskott kan lösningen. Det rekommenderas att du följer en hälsosam och balanserad kost för att uppnå bästa resultat. Om du har frågor om Japanskt Matcha te, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.