WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Öka fettförbränningen med Japanskt Matcha Grönt Te

Vad är det som gör att Grönt te blivit så populärt för viktminskning? Svaret är Polyfenoler. Dessa otroligt polyfenoler i Japanskt Matcha grönt te fettförbränning är viktigt för alla som försöker gå ner i vikt.

Grönt te har använts som medicin i tusentals år och har sitt ursprung i Kina. Över hela Asien är grönt te fettförbränning känt för att bidra till en stark hälsa. Grönt te har genom århundradena används för att stoppa blödningar, förbättra hjärt- och hjärnhälsan och för att reglera kroppstemperaturen.

Anledningen till att grönt te har fler hälsofördelar kopplade till det än svart te är på grund tillverkningsprocessen. Svart te behandlas på ett sätt som involverar jäsning medan grönt te undviker jäsningsprocessen. Som ett resultat av detta innehåller Japanskt Matcha Grönt te fettförbränning maximala mängden av antioxidanter och polyfenoler vilket de ämnen som ger grönt te dess många fördelar.

Grönt te fettförbränning har blivit känt som den hälsosammaste drycken på jorden och du kan få i dig maximalt av detta tillskott genom att ta ett rent extrakt av denna superfood. En av anledningarna till detta är att Grönt te är laddat med antioxidanter och näringsämnen som har kraftfulla effekter på kroppen. Effektiva fördelar med grönt te fettförbränning inkluderar förbättrad hjärnfunktion, öka fettförbränning och många andra otroliga fördelar.

Grönt te fettförbränning upptäcktes för över 4000 år sedan och populariteten med grönt te fettförbränning har nyligen nått Sverige. Japanskt Matcha Grönt te har fått ett stort genombrott i Sverige tack vare sina fettförbrännande egenskaper av ett flertal goda skäl! Både Japanskt Matcha Grönt te och vanligt svart te har sitt ursprung i tebusken Camellia sinensis. Denna buske och hemland i södra och sydöstra Asien, men grönt te kan nu också hittas i hela världen i tropiska och subtropiska områden i världen.

Om du läser ingrediensförteckningen för de flesta fettförbrännande kosttillskott är det en stor chans att grönt te kommer att vara där. Detta beror på att grönt te fettförbränning har visat sig öka fettförbränningen och öka ämnesomsättningen naturligt.

Vad Polyfenoler?

Polyfenoler är ett ämne som finns i växter och detta ämne hjälper till att ge färg åt växter och det finns även i grönt te fettförbränning. Polyfenol är bestämt en grupp av antioxidanter som finns naturligt i många sorters livsmedel såsom grönt te fettförbränning. Antioxidanter är viktiga eftersom de attackerar fria radikaler och därmed förbättra din hälsa.

Ökad fettförbränning

De aktiva ingredienserna i Japanskt Matcha Grönt te kosttillskott kan hjälpa dig att påskynda fettförbränningen då de stärker effekten av fettförbrännande hormoner. Den viktigaste ingrediensen i grönt te fettförbränning är antioxidanten EGCG. Antioxidanten skickar signaler till kroppen och talar om för den att bryta ner fett. När nivån av EGCG ökas så påverkas även mängden enzymer och på grund av detta bränner kroppen mer fett. När fettet frisätts blir det möjligt för kroppen att omvandla fettnivåer direkt till energi. Detta är en av anledningarna till varför Japanskt Matcha grönt te fettförbränning hjälper till att bryta ner fett.

Kan grönt te göra att jag äter färre kalorier?

Japanskt Matcha grönt te fettförbränning kan hjälpa dig att gå ner i vikt genom att minska din aptit. När du tar extrakt med grönt te kan det leda till att du därmed äter färre kalorier samt minskar suget för ohälsosam kost. Grönt te fettförbränning innehåller många näringsämnen, vitaminer och mineraler och ska tas som ett tillskott till en sund och varierad livsstil.

Koffein i sig har också visat sig förbättra den fysiska prestationsförmågan och på grund av detta kan Japanskt Matcha grönt te fettförbränning öka energinivåerna .

Grönt te och antioxidanter

Japanskt Matcha grönt te är fullproppat med antioxidanter som kan skydda och hjälpa kroppen. Antioxidanter skyddar kroppen från fria radikaler som kan påskynda åldrande och leda till flera olika sjukdomar. Det är därför viktigt att kroppen får i sig antioxidanter då dessa stoppar fria radikaler från att förstöra kroppen inifrån. Att dricka grönt te kan skydda dina celler och molekyler. Grönt te innehåller flest antioxidanter av olika sorters te på grund av att det är de minst bearbetade av olika sorters te. Andra superfoods med antioxidanter

Det finns flera olika typer av superfoods som alla kan hjälpa dig att öka din viktminskning effektivt så som grönt te fettförbränning. Vill du ha en sundare kropp och samtidigt öka din viktminskning och fettförbränning? Då har vi även ett flertal superfoods så som hallonketon som är känd för att öka din ämnesomsättning på ett hälsosamt sätt. Superfoods därför med antioxidanter en stor hälsofördelar för både dig och din kropp. Flera typer av superfoods innehåller många antioxidanter, som MangoStan, Bio Vege mix , grönt te fettförbränning och Goji bär. Alla typer av superfoods på WeightWorld är 100% naturligt och kan spela en stor roll i din viktminskning.

Hur använder man grönt matcha te?

Örtte Natural Matcha Tea kan vara ett naturligt och effektivt sätt att gå ner i vikt och samtidigt få i dig hälsosamma antioxidanter och näringsämnen. Det är ett matchapulver som är enkelt att använda och kan användas på flera olika sätt. Bland de vanligaste sätten att konsumera grönt matcha te är genom att använda det i olika drycker.

Det vanligaste sättet att konsumera japanskt matcha te i pulverform är genom att dricka det på det traditionella japanska sättet. Detta är med varmt uppskummat vatten. Följ dessa steg nedan:

  1. Sila ned 1-2 teskedar matchapulver i en stor kopp eller skål.
  2. Häll försiktigt på ca ¾ dl med varmt vatten som är just under kokningstempratur.
  3. Vispa kraftigt i en zigzag-rörelse tills teet skummar.
  4. Avnjut ditt matchate!

Det är även populärt att dricka matcha latte. Denna hälsodryck kan ses som ett hälsosammare alternativ till en vanlig latte gjord på kaffe. Du kan fortfarande få energi av den då téet innehåller en viss dos koffein men får samtidigt i dig flera nyttiga ämnen.

För att göra en matcha latte följ dessa steg:

  1. Värm 2 dl valfri mjölk på medelhög värme (vi rekommenderar att du använder en plantbaserad mjölk som till exempel mandelmjölk) tills den knappt kokar med hjälp utav en visp.
  2. Blanda 1-2 tsk matcha pulver i 0,5 dl varmt vatten och rör runt ordentligt tills blandningen tjocknar och det inte är klumpigt.
  3. Tillsätt försiktigt mjölken och rör om ordentligt med snabba rörelser.

Sist men inte minst är det även ett alternativ att mixa matcha pulver i smoothies och juicer. Tillsätt helt enkelt 1-2 tsk matcha pulver med valfria frukter och grönsaker. En riktigt grön vitaminboost kan göras med spenat, banan, frysta blåbär, grekisk yoghurt och 1 tsk matcha pulver. Det går lika bra att ha i morgongröten eller soppor, men den jordiga smaken kan stå ut lite så det är bra att börja mindre för att sedan addera när man vant sig vid det.

Vi är här för att hjälpa dig

Vår kundtjänst har många års erfarenhet med naturlig viktminskning och vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste produkterna av högsta kvalitet. Om du har några frågor om Japanskt Matcha grönt te fettförbränning eller våra andra produkter, är du välkommen att kontakta oss via telefon, chatt eller e-post. Vi är redo att hjälpa dig på vardagar mellan kl. 10 och 19.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med