GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Öka fettförbränningen med Japanskt Matcha Grönt Te

Vad är det som gör att Grönt te blivit så populärt för viktminskning? Svaret är Polyfenoler. Dessa otroligt polyfenoler i Japanskt Matcha grönt te fettförbränning är viktigt för alla som försöker gå ner i vikt.

Grönt te har använts som medicin i tusentals år och har sitt ursprung i Kina. Över hela Asien är grönt te känt för att bidra till en stark hälsa. Grönt te har genom århundradena används för att stoppa blödningar, förbättra hjärt- och hjärnhälsan och för att reglera kroppstemperaturen.

Anledningen till att grönt te har fler hälsofördelar än svart te är på grund av tillverkningsprocessen. Svart te behandlas på ett sätt som involverar jäsning medan grönt te undviker jäsningsprocessen. Som ett resultat av detta behåller grönt te maximala mängder av antioxidanter polyfenoler vilket de ämnen som ger grönt te dess många hälsofördelar.

Grönt te har blivit känt som den hälsosammaste drycken på jorden och du kan få i dig maximalt av de verksamma ämnena genom att ta ett rent extrakt. En av anledningarna till detta är att Grönt te är laddat med antioxidanter och näringsämnen som har kraftfulla effekter på kroppen. Effektiva fördelar med grönt te inkluderar förbättrad hjärnfunktion, ökad fettförbränning och många andra otroliga fördelar.

Om du läser ingrediensförteckningen för de flesta fettförbrännande kosttillskott är det en stor chans att grönt te kommer att vara där. Detta beror på att grönt te har visat sig öka fettförbränningen och öka ämnesomsättningen naturligt.

Vad Polyfenoler?

Polyfenoler är ett ämne som finns i växter och bidrar till att ge växten färg. Polyfenol är bestämt en grupp antioxidanter som finns naturligt i många sorters livsmedel, såsom till exempel grönt te. Antioxidanter är viktiga eftersom de attackerar fria radikaler och därmed förbättra din hälsa.

Ökad fettförbränning

hur kan jag oka fettforbranningen med gront te

De aktiva ingredienserna i kosttillskottet Japanskt Matcha te. kan hjälpa dig att påskynda fettförbränningen då de stärker effekten av fettförbrännande hormoner. Den viktigaste ingrediensen i grönt te är antioxidanten EGCG. Antioxidanten skickar signaler till kroppen och talar om för den att bryta ner fett. När nivån av EGCG ökas så påverkas även mängden enzymer och på grund av detta bränner kroppen mer fett. När fettet frisätts blir det möjligt för kroppen att omvandla lagrat fett direkt till energi. Detta är en av anledningarna till varför Japanskt Matcha te hjälper till att bryta ner fett.

Kan grönt te göra att jag äter färre kalorier?

Japanskt Matcha te kan hjälpa dig att gå ner i vikt genom att dämpa din aptit. När du tar extrakt med grönt te kan det leda till att du därmed äter färre kalorier samt minskar suget efter ohälsosam kost. Grönt te innehåller många näringsämnen, vitaminer och mineraler och ska tas som ett tillskott till en sund och varierad livsstil.

Koffein i sig har också visat sig förbättra den fysiska prestationsförmågan och på grund av detta kan Japanskt Matcha grönt te fettförbränning öka energinivåerna .

Grönt te och antioxidanter

hur kan jag oka fettforbranningen med gront te

Japanskt Matcha te är fullproppat med antioxidanter som kan skydda och hjälpa kroppen. Antioxidanter skyddar kroppen från fria radikaler som kan påskynda åldrande och leda till flera olika sjukdomar. Det är därför viktigt att kroppen får i sig antioxidanter då dessa stoppar fria radikaler från att förstöra kroppen inifrån. Att dricka grönt te kan skydda dina celler och molekyler. Grönt te innehåller flest antioxidanter av olika sorters te på grund av att det är denminst bearbetade tesorten.

Det finns flera olika typer av superfoods som alla kan hjälpa dig att öka din viktminskning effektivt, såsom grönt te. Vill du ha en sundare kropp och samtidigt öka din viktminskning och fettförbränning? Då har vi även ett flertal superfoods så som hallonketoner som är kända för att öka din ämnesomsättning på ett hälsosamt sätt.

Hur använder man grönt matcha te?

Matcha Tea kan vara ett naturligt och effektivt sätt att hjälpa dig gå ner i vikt och samtidigt få i dig hälsosamma antioxidanter och näringsämnen. Det är ett matchapulver som är enkelt att använda och kan användas på flera olika sätt. Bland de vanligaste sätten att konsumera grönt matcha te är genom att använda det i olika drycker.

Det vanligaste sättet att konsumera japanskt matcha te i pulverform är genom att dricka det på det traditionella japanska sättet. Detta är med varmt uppskummat vatten. Följ dessa steg nedan:

  1. Sila ned 1-2 teskedar matchapulver i en stor kopp eller skål.
  2. Häll försiktigt på ca ¾ dl med varmt vatten som är just under kokningstempratur.
  3. Vispa kraftigt i en zigzag-rörelse tills teet skummar.
  4. Avnjut ditt matchate!

Det är även populärt att dricka matcha latte. Denna hälsodryck kan ses som ett hälsosammare alternativ till en vanlig latte gjord på kaffe. Du kan fortfarande få energi av den då téet innehåller en viss dos koffein men får samtidigt i dig flera nyttiga ämnen.

För att göra en matcha latte följ dessa steg:

  1. Värm 2 dl valfri mjölk på medelhög värme (vi rekommenderar att du använder en plantbaserad mjölk som till exempel mandelmjölk) tills den knappt kokar och vispa den till ett skum.
  2. Blanda 1-2 tsk matchapulver i 0,5 dl varmt vatten och rör runt ordentligt tills blandningen tjocknar och är fri från klumpar
  3. Tillsätt försiktigt mjölken och rör om ordentligt med snabba rörelser.

Sist men inte minst är det även ett alternativ att mixa matchapulver i smoothies och juicer. Tillsätt helt enkelt 1-2 tsk matchapulver med valfria frukter och grönsaker. En riktigt grön vitaminboost kan göras med spenat, banan, frysta blåbär, grekisk yoghurt och 1 tsk matchapulver. Det går lika bra att ha i morgongröten eller soppor, men den jordiga smaken kan stå ut lite så det är bra att börja mindre för att sedan addera när man vant sig vid det.

Vi är här för att hjälpa dig

Vår kundtjänst har många års erfarenhet med naturlig viktminskning och vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste produkterna av högsta kvalitet. Om du har några frågor om Japanskt Matcha te eller våra andra produkter, är du välkommen att kontakta oss via telefon, chatt eller e-post. Vi är redo att hjälpa dig på vardagar mellan kl. 10 och 19.

Dela med