WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Hälsofördelar med Japanskt Matcha Grönt te

Grönt te är hälsosamt för både dig och din kropp. Det finns många fler anledningar och fördelar med grönt te och här är ett urval...

Varför Grönt te?

Grönt te har använts som medicin i tusentals år och har sitt ursprung i Kina. Grönt te har ett flertal hälsofördelar både för dig och din kropp. Med sina många näringsämnen kan extraktet optimera kroppens hälsa och utseende. Det Gröna teet är utnyttjade till 100 % i vårt extrakt och är en helt naturlig produkt som är lämplig för både vegetarianer och veganer.

Det kraftfulla extraktet innehåller polyfenoler, som är kända för sitt höga antioxidantinnehåll och antibakteriella egenskaper som hjälper till att omvandla fett till energi vilket hjälper till att minska i vikt men det kan även leda till ökade energinivåer.

Grönt te har använts i traditionell kinesisk medicin i århundraden för att behandla allt från huvudvärk till depression. Bladen är rikare på antioxidanter än andra typer av te på grund av hur de behandlas. Japanskt Matcha Grönt te kapslar innehåller 100 % naturliga ingredienser så som B-vitaminer, folsyra (naturligt förekommande folsyra), mangan, kalium, magnesium, koffein och andra antioxidanter (särskilt katekiner).

Alla typer av te (grönt, svart och oolong) produceras från busken Camellia sinensis med olika metoder. Färska blad som ångas blir grönt te medan svart te och oolong involverar jäsning. Japanskt Matcha te är känt för att öka viktminskning, minska kolesterol och andra sjukdomar.

Här är några av de fantastiska fördelarna som du kan få med vårt 100 % rena extrakt Japanskt Matcha Grönt te.

Grönt te och viktminskning

Grönt te kan öka din ämnesomsättning och ämnesomsättning och innehåller en hög mängd koffein. Antioxidanterna som finns i Japanskt Matcha Grönt te ökar nivåerna av fettoxidation och takten som din kropp omvandlar mat till kalorier.Japanskt Matcha Grönt te kan öka viktminskningen då du förbränner mer och viktminskningen ökar.

Grönt te och Blodcirkulation

Många tror att 100 % naturligt extrakt med grönt te så som Japanskt Matcha Grönt te kan göra underverk för din blodcirkulation. Grönt te är känt för att göra underverk för dina blodkärl och slemhinnan i dina blodkärl. Ditt blod kan få hjälp att bättre stå emot förändringar i blodtryck och kan skydda mot blodproppar.

Koppling till kolesterolvärde

Har du högt kolesterolvärde och vet inte vad du kan göra? Prova Japanskt Matcha Grönt te! Det har visat sig att du kan sänka ditt kolesterolvärde märkbart med grönt te. Grönt te minskar effektivt det dåliga kolesterolvärdet i blodet dessutom förbättrar det förhållandet mellan det goda och onda kolesterolet vilket kan leda till att Green tea extract ökar fettförbränningen.

Förbättra din hud med grönt te

Grönt te kan också hjälpa dig att bli av med och hindra rynkor och minska tecken på åldrande. Detta beror på den höga halten av antioxiderande och anti-inflammatoriska ingredienser som ingår i Japanskt Matcha Grönt te. Antioxidanterna i grönt te skyddar hudens celler mot fria radikaler vilket fördröjer bildandet av rynkor.

Kom ihåg att det är viktigt att dricka mycket vatten då vatten ökar förbränningen och minskar hungerkänslan. Dessutom är det viktigt att inte torka ut kroppen för att uppnå maximalt resultat av Japanskt Matcha Grönt te. Det är rekommenderat att dricka 2-3 liter vatten per dag samt äta en sund och varierad kost både under och efter kuren med grönt te-extrakt för att nå och därefter behålla din målvikt.

Ökade energinivåer med matcha

För att dra nytta av de energiförbättrande egenskaperna med grönt te behöver en person dricka fyra koppar (0,8 liter) av grönt te per dag. Detta kan också ersättas av 1-3 kapslar Japanskt Matcha te vilket kan tänkas vara mer effektivt och enklare än att konsumera stora mängder grönt te. Koffeinnivåerna i Japanskt Matcha te är känt för sina egenskaper att effektivt öka energinivåerna.

Ta del av viktiga antioxidanter

Svart te är bra men grönt tea har ett flertal specifika fördelar som överväger fördelarna med vanligt te. Japanskt Matcha Green tea te innehåller en av de högsta nivåerna av antioxidanter - som EGCG - som är fördelaktiga för hälsan.

De som konsumerar grönt te dagligen är ofta mindre belägna att utveckla högt blodtryck, diabetes eller hjärt- och kärlsjukdomar. Antioxidanterna i green tea kan minska kolesterolnivåerna och i slutändan hjälpa till att sänka risken för hjärt-och kärlsjukdom då det är möjligt att öka fettförbränningen med grönt te.

Antioxidanter finns för att skydda kroppen mot fria radikaler som vi utsätts för konstant. Dessa fria radikaler skadar kroppen inifrån och kan leda till flera olika sjukdomar och hälsoproblem. Antioxidanter är nödvändiga för hälsans skull och finns i olika livsmedel. Förutom grönt te kan man även finna antioxidanter i många bär som blåbär, hallon och björnbär.

Öka energi och mental fokus

Koffein i Green tea kan bidra till att förbättra humöret, öka kognitiv förmåga och fysisk prestation. Japanskt Matcha te innehåller aminosyran L-Theanin vilket kan öka ditt lugn. Te har ett flertal fördelar utan känslan av stress eller nervositet som ofta kan upplevas som en bieffekt av kaffe.

L-Theanin har visat sig vara ångestdämpande genom att öka dopaminnivåerna i hjärnan och även minska blodtrycket. Green tea har en avslappnande effekt samtidigt som tillskottet ökar förbränningen av kroppsfett. Kombinationen av polyfenoler och koffein i te resulterade i en betydande ökning av energiförbrukningen jämfört med placebotabletter.

Grönt te kan dessutom bidra till att förebygga vissa sjukdomar. Grönt te kan hjälpa till att minska risken för frakturer genom att stärka ben i kroppen.

Fler fördelaktiga superfoods

Vitaminer, mineraler och antioxidanter är viktiga för den mänskliga kroppen. Antioxidant funktion så att avlyssna alla de fria radikaler som kan skada kroppen. Superfood extrakt innehåller mängder med antioxidanter som kan ge stora hälsofördelar för både dig och din kropp. Flera typer av superfoods innehåller många antioxidanter, som Mango Stan, Green Magic Pulver och Gojibär. Alla typer av superfoods på WeightWorld är 100 % naturliga och kan spela en stor roll i din viktminskning.

Var kan jag köpa kosttillskott med grönt te?

Om du har sökt på internet efter Grönt te kanske du har också upptäckt att priset på kosttillskott med Grönt te varierar mycket från plats till plats. Man kan lätt lockas av bra erbjudanden och otroliga före och efter bilder men tyvärr bör man också vara medveten om att många av produkter med ett lågt pris är producerade med artificiella ingredienser.

Vill du öka fettförbränningen med grönt te behöver du först och främst se till att köpa en produkt med hög kvalitet. Produkter som innehåller 100 % grönt te är mest effektiva och vi erbjuder kosttillskott såsom Japanskt Matcha Grönt te som består av extrakt från rent grönt te med det högsta innehåll av grönt te per kapsel på marknaden.

Det är olika från person till person om du föredrar att brygga grönt te a och dricka det eller om du hellre ta tillskottet i kapselform såsom Japanskt Matcha Green tea i samband med en måltid. Här på WeightWorld säljer vi våra egna produkter innehållande 100 % rent extrakt från green tea samt flera andra effektiva superfood supplement.

Tillskottet är ett hög koncentrerat extrakt och vill du gå ner i vikt och behöver lite hjälp på vägen kan ett kosttillskott kan lösningen. Det rekommenderas att du följer en hälsosam och balanserad kost för att uppnå bästa resultat. Om du har frågor om Japanskt Matcha te, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med