Hälsofördelar med Japanskt Matcha Grönt te

Grönt te är hälsosamt för både dig och din kropp. Det finns många fler anledningar och fördelar med grönt te och här tar vi upp några av de främsta.

Varför Grönt te?

halsofordelar med japanskt matcha gront te

Grönt te har använts som medicin i tusentals år och har sitt ursprung i Kina. Grönt te har ett flertal hälsofördelar både för dig och din kropp. Med sina många näringsämnen kan extraktet optimera kroppens hälsa och utseende. Det Gröna teet är utnyttjade till 100 % i vårt extrakt och är en helt naturlig produkt som är lämplig för både vegetarianer och veganer.

Det kraftfulla extraktet innehåller polyfenoler, som är kända för sitt höga antioxidantinnehåll och antibakteriella egenskaper som hjälper till att omvandla fett till energi vilket hjälper till att minska i vikt men det kan även leda till ökade energinivåer.

Alla typer av te (grönt, svart och oolong) produceras från busken Camellia sinensis med olika metoder. Färska blad som ångas blir grönt te medan svart te och oolong involverar jäsning. Japanskt Matcha te är känt för att öka viktminskning, minska kolesterol och andra sjukdomar.

Här är några av de fantastiska fördelarna som du kan få med vårt 100 % rena extrakt från Japanskt grönt te i form av Matchapulver.

Grönt te och viktminskning

Grönt te kan öka din ämnesomsättning och ämnesomsättning och innehåller en hög mängd koffein. Antioxidanterna som finns i Japanskt Matcha te ökar nivåerna av fettoxidation och takten som din kropp omvandlar mat till kalorier. Japanskt Matcha te kan hjälpa dig med viktminskningen då du förbränner mer och viktminskningen ökar.

Grönt te och Blodcirkulation

Många tror att 100 % naturligt extrakt med grönt te, såsom Japanskt Matchapulver, kan göra underverk för din blodcirkulation. Grönt te är känt för att göra underverk för dina blodkärl och slemhinnan i dina blodkärl. Ditt blod kan få hjälp att bättre stå emot förändringar i blodtryck och det kan skydda mot blodproppar.

Koppling till kolesterolvärde

Har du högt kolesterolvärde och vet inte vad du kan göra? Prova Japanskt Matca! Det har visat sig att du kan sänka ditt kolesterolvärde märkbart med grönt te. Grönt te minskar effektivt det dåliga kolesterolvärdet i blodet och dessutom förbättrar det förhållandet mellan det goda och onda kolesterolet vilket kan leda till at textrakt från grönt te ökar fettförbränningen.

Förbättra din hud med grönt te

Grönt te kan också hjälpa dig att motverka och bli av med rynkor och minska andra tecken på åldrande. Detta beror på den höga halten av antioxiderande och anti-inflammatoriska ingredienser som ingår i matcha. Antioxidanterna i grönt te skyddar hudens celler mot fria radikaler vilket fördröjer bildandet av rynkor.

Kom ihåg att det är viktigt att dricka mycket vatten då vatten ökar förbränningen och minskar hungerkänslan. Dessutom är det viktigt att inte torka ut kroppen för att uppnå maximalt resultat av matchapulvret. Det är rekommenderat att dricka 2-3 liter vatten per dag samt äta en sund och varierad kost både under och efter kuren med grönt te-extrakt för att nå och därefter behålla din målvikt.

Ökade energinivåer med matcha

För att dra nytta av de energiförbättrande egenskaperna med grönt te behöver en person dricka fyra koppar (0,8 liter) av grönt te per dag. Koffeinnivåerna i Japanskt Matcha te är känt för sina egenskaper att effektivt öka energinivåerna så prova att byta ut dina dagliga koppar kaffe till matcha itället.

Ta del av viktiga antioxidanter

halsofordelar med japanskt matcha gront te

Svart te är bra men grönt tea har ett flertal specifika fördelar som överväger fördelarna med vanligt te. Japanskt Matcha te innehåller en av de högsta nivåerna av antioxidanter - som till exempel EGCG - som är fördelaktiga för hälsan.

De som konsumerar grönt te dagligen är ofta mindre benägna att utveckla högt blodtryck, diabetes eller hjärt- och kärlsjukdomar. Antioxidanterna i green tea kan sänka kolesterolnivåerna och i slutändan hjälpa till att sänka risken för hjärt-och kärlsjukdomar då det är möjligt att öka fettförbränningen med grönt te.

Antioxidanter finns för att skydda kroppen mot fria radikaler som vi utsätts för konstant. Dessa fria radikaler skadar kroppen inifrån och kan leda till flera olika sjukdomar och hälsoproblem. Antioxidanter är nödvändiga för hälsans skull och finns i olika livsmedel. Förutom grönt te kan man även finna antioxidanter i många bär som blåbär, hallon och björnbär.

Öka energi och mental fokus

Koffeinet i grönt te kan bidra till att förbättra humöret, öka din kognitiva förmåga och fysiska prestationsförmåga. Japanskt Matcha te innehåller aminosyran L-Theanin vilket kan ha en rogivande effekt. Te har ett flertal fördelar utan att du riskerar känslan av stress eller nervositet som ofta kan upplevas som en bieffekt av kaffe.

L-Theanin har visat sig vara ångestdämpande genom att öka dopaminnivåerna i hjärnan och även minska blodtrycket. Grönt te har en avslappnande effekt på sinnet samtidigt som tillskottet ökar förbränningen av kroppsfett.

Var kan jag köpa kosttillskott med grönt te?

halsofordelar med japanskt matcha gront te

Vill du öka fettförbränningen med grönt te behöver du först och främst se till att köpa en produkt med hög kvalitet. Produkter som innehåller 100 % grönt te är mest effektiva och vi erbjuder kosttillskott såsom Japanskt Matchapulver som består av extrakt från rent grönt te med högt innehåll av grönt te per portion.

Tillskottet är ett högkoncentrerat extrakt och vill du gå ner i vikt och behöver lite hjälp på vägen kan ett kosttillskott var en välbehövlig boost. Det rekommenderas att du följer en hälsosam och balanserad kost för att uppnå bästa resultat. Om du har frågor om Japanskt Matcha te, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.

Dela med